All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (39)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 5

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    de_Puzzle Event Management Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    12 November 2018 | Groom at Daniel & Jessica Wedding

    One of the best WO

    Trimakasih utk Tim WO De_Puzzle yang sudah ngebantu banyak dari awal ketemu di pameran, proses dalam perjalanan yg terus dibantu en disupport jika diperlukan, brasa jadi sahabat yang nemenin dalam proses persiapan wedding yg ga gampang. Thankyou skali lagi atas profesionalitas, kesigapan, kehangatan, dan atas journey yg udah kita lewati.

    Vendor Reply

    12 November 2018
    Thanks juga Daniel & Jessica Once again, congratulation and... Happily Ever after ya ^_^
    01 November 2018 | Bride at Sean & Tara Monteiro Wedding

    Organized & Peace of mind

    We were glad that Ria & Dedy siblings duo of De Puzzle were able to accept us despite their busy schedule. Their team was punctual, dedicated , and well organized that gave us tremendous peace of mind during the Big day. That was all that mattered. They were also proactive and resourceful whenever there were challenges. As a couple we are thankful to them, allowing us to enjoy while maximize our time with guests including family and friends of up to 200 people both at the holy matrimony and reception. Hopefully the team continues to grow, stay strong and support many more newly weds and their families out there ! Highly recommended ! Much love from us , Mr & Mrs Monteiro (15.09.18)
    25 October 2018 | Bride at Juwita & Andrew Wedding

    Juwita & Andrew 7 Oktober

    Terima kasih team WO DePuzzle, ak dan keluarga sangat puas banget dengan pelayanan , performance, arahannnya, komunikasi dgn respon cepet, semua tim terkoordinasi dengan rapi dan baik sesuai dengan harapan shingga wedding ku kemarin berjalan dengan lancar tanpa kendala. sebagian besar vendor yg disarankan juga oke2.. Thankyouuu soo muuchhhn De Puzzle sangat rekomendasi nihhhh!!

    Vendor Reply

    26 October 2018
    Terima Kasih Andrew & Juwita Semoga cepat dapat momongan dan bahagia selalu ya... ^_^
    17 October 2018 | Bride at Billy Chuarsa Wedding

    Thankyou De_puzzle

    Happy banget sama WO yg super cekatan dan bertanggung jawab. Sepanjang hari kayak jadi ratu sehari karena ada WO yg nemenin bride, mulai dari aku kepanasan dikipasim, aku aus lgs insiatif ambilin air, dan selalu ngingetin aku selalu senyum sepanjang hari. Terus pas hari H semua berjalan dg baik, dan bkin kita bride and groom gak pusing di hari H Thankyou de_puzzle

    Vendor Reply

    26 October 2018
    Thanks for de_Trust Billy & Jessie... Once again, Happy Wedding & Happily ever after ^_^
    17 October 2018 | Bride at Raynaldy & Faulince Wedding

    Great team

    Thankyou so much! Kalian wo yg gokil, the best yang kita temuin. Sangat sangat membantu, ga perhitungan mau di kontek tengah malem juga sebisa mungkin dibantu. Thankyou so much!!

    Vendor Reply

    26 October 2018
    Makasih Ray & Faulince Semoga cepet dapat momongan dan diberkati selalu ya ^_^
    17 October 2018 | Groom at Raynaldy & Faulince Wedding

    Great Great Team

    Well.. super duper thanks buat de puzzle.. tim nya sangat support, bekerjanya juga saya lihat sangat efisien dan cekatan.. Great Teamwork.. Highly Recommended

    Vendor Reply

    26 October 2018
    Makasih Ray & Faulince Semoga cepet dapat momongan dan diberkati selalu ya ^_^

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Management
    Do you support or cater to any specific religions?
    No, we don't support cater at all.. but we know people who does..
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    we've done our project in 150-2000 packs range..
    How many weddings do you plan a year?
    30 - 40 couples
    Do you plan weddings internationally?
    Yes, we are..
    How soon should I book your services?
    minimum H-3 months for Full Day organizer & H-6 months for Wedding Management; but sooner the better for maximizing our services..
    What is required for booking your services?
    Couples Name, "the Day" date, and please feel free to contact us..
    How many hours are included on the day of the wedding?
    14-16 hours more or less..
    What service do you provide?
    Full planning
    Address
    Tanjung Duren, Jakarta Barat 11470
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.