All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    Arvin & Ratu Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERArvin & Ratu Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    Arvin & Ratu Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERArvin & Ratu Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    +3
    Wedding Planning
    Akad Nikah Ayu & Wira by CARI WEDDING ORGANIZERAkad Nikah Ayu & Wira by CARI WEDDING ORGANIZER
    Akad Nikah Ayu & Wira by CARI WEDDING ORGANIZERAkad Nikah Ayu & Wira by CARI WEDDING ORGANIZER
    +3
    Yari & Adit Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERYari & Adit Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    Yari & Adit Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERYari & Adit Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    +4
    Wedding Planning
    Nuke & Aziz Reception by CARI WEDDING ORGANIZERNuke & Aziz Reception by CARI WEDDING ORGANIZER
    Nuke & Aziz Reception by CARI WEDDING ORGANIZERNuke & Aziz Reception by CARI WEDDING ORGANIZER
    +2
    Yosep & Asih Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERYosep & Asih Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    Yosep & Asih Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERYosep & Asih Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    +1
    Wedding Planning
    Fia & Budi Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERFia & Budi Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    Fia & Budi Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERFia & Budi Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    +2
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    CARI WEDDING ORGANIZER Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    11 January 2019 | Bride at Ami & Adli Wedding

    Professional & Recommended WO

    Thank you banget CARI wedding udah bantu nyiapin pernikahanku diwaktu yang singkat ini. Berhubung aku anak & cucu pertama yang akan menikah, orang tuaku awam banget tentang WO dan seketika langsung positif responnya setelah ketemu, apalagi saat technical meeting. Terutama saat Hari-H, rasanya ngga kebayang kalo ngga ada tim CARI. Kerjasamanya solid dan tegas, aku yang tipikalnya panik sama waktu, ternyata semuanya berjalan on time. Profesional banget dan bener2 ahli dalam bidangnya. Mohon maaf jika pelayanan dari aku & Adli maupun keluarga ada yang tidak menyenangkan. Alhamdulillah acara berjalan lancar tanpa halangan, sukses terus CARI wedding!
    10 December 2018 | Bride at Ellisa & Sugeng Wedding

    Good Service...

    Komunikasi yg baik dari tim CARI, mba Imel sebagai leader di wedding kami, dari awal ketemu penjelasannya sangat baik dan semakin sreg dengan tim CARI. Pertahankan dan tingkatkan servicenya. Senang bisa bekerja sama dengan tim CARI, bahkan termasuk orang tua kami pun puas. Terima kasih tim CARI, semakin sukses kedepannya! Recommended.
    15 November 2018 | Groom at Arin&Andre Wedding

    Recommended Wedding Organizer

    Sangat puas dengan hasil kerja Cari Wedding dari sisi ketepatan, ketelitian, kesabaran dan profesionalisme dari tim Cari Wedding. Intinya ga nyangka acara match dengan rundown yang sudah di rencanakan. Sukses terus untuk Cari Wedding

    Vendor Reply

    15 November 2018
    Thankyou mr andre mrs arin for having and trusting us
    09 July 2018 | Bride at Carson & Rizka Wedding

    Wo recommended

    Pertama kali liat di bridestory trs ngepoin instagramnya. Dr pertama meeting sm team nya lgsg cocok sm harga dan fasilitasnya. Thankyou cari wo yg udh bikin pernikahan kita sukses semuanya sesuai sm keinginan kita, ga itungan soal waktu kerja mau digangguin sampe tengah malam, diribetin sm kita tiap waktu

    Vendor Reply

    15 November 2018
    Thankyou mr carson mrs rizka for having and trusting us
    16 May 2018 | Bride at Visca & Tidar Wedding

    The best Wedding Organizer at my wedding day

    Alhamdulillaah, acaranya berjalan sangat lancar & baik dihandle team CariWO yg baik, ramah, cepat tanggap & gak kalah kece dengan WO2 lainnya. Enggak akan nyesel deh milih Cari WO untuk membantu acara pernikahan kalian semua yg lg bingung nyari vendor wedding organizer. Sekali lg, thankyou so much yaa bantuannya.

    Vendor Reply

    15 November 2018
    Thankyou mr tidar and mrs visca for having and trusting us
    23 February 2017 | Bride at Via & Muflih Wedding

    Friendly Team

    Tim CARI Wedding Organizer orang-orangnya baik sigap dan friendly banget jd nyaman untuk sharing apapun termasuk hal-hal yang bikin pusing pengantin. Dari awal cuma tanya-tanya aja udah di service dengan baik, bisa bantu buat ide dan ngasih solusi yang tepat.sukses terus buat CARI WO :)

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Venue selection,  Reception planning
    What is your primary expertise?
    International wedding International Wedding,  Cultural wedding Cultural / Traditional wedding,  Religious wedding ceremony Religius Wedding (arabic,etc)
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Yes for other Cities in Indonesia
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    300 persons to 3000 persons
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english and mandharin
    How far in advance should your client make a booking?
    3-12 months before the day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    10 hours with extra charge on additional hours
    What makes your services unique?
    we always give what you search for your wonderful wedding dream
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% for down payment , 70% 1 month before wedding day
    When was your business established?
    our business started since 2013 with many experiences to handled traditional wedding
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    Pricelist
    flexible pricing can be negotiated
    Address
    Graha Pinastika - Jalan Karang Tengah Raya No 4 , Lebak Bulus Jakarta Selatan 15416
    Location(s)

    Since 2013 We help bride and groom who search professional wedding organizer to consultation and preparation they special moment

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.