All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (26)
  • Product (5)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    Arvin & Ratu Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERArvin & Ratu Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    Arvin & Ratu Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERArvin & Ratu Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    +3
    Wedding Planning
    Akad Nikah Ayu & Wira by CARI WEDDING ORGANIZERAkad Nikah Ayu & Wira by CARI WEDDING ORGANIZER
    Akad Nikah Ayu & Wira by CARI WEDDING ORGANIZERAkad Nikah Ayu & Wira by CARI WEDDING ORGANIZER
    +3
    Yari & Adit Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERYari & Adit Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    Yari & Adit Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERYari & Adit Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    +4
    Wedding Planning
    Nuke & Aziz Reception by CARI WEDDING ORGANIZERNuke & Aziz Reception by CARI WEDDING ORGANIZER
    Nuke & Aziz Reception by CARI WEDDING ORGANIZERNuke & Aziz Reception by CARI WEDDING ORGANIZER
    +2
    Yosep & Asih Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERYosep & Asih Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    Yosep & Asih Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERYosep & Asih Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    +1
    Wedding Planning
    Fia & Budi Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERFia & Budi Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    Fia & Budi Wedding by CARI WEDDING ORGANIZERFia & Budi Wedding by CARI WEDDING ORGANIZER
    +2
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    CARI WEDDING ORGANIZER Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Deviana AGustina
    20 December 2019 | Bride at Purnomo & Deviana Wedding

    Recommended CARIWO

    Terimakasih banyak untuk Team CARIWO yang sudah membantu acara ku sampai selesai. Kak Imel dan team yg super sabar, kerjasama dan komunikasi kalian kepada semua vendor jelas dan baik. Thankyou so much CARIWO
    Anindya Putri Deyanti
    20 November 2019 | Bride at Anindya & Aidhil Wedding

    MY LOVE WO

    Huhuhu seseneng dan sebahagia itu dapet vendor kayak CARIWO. Sesabar dan sedetail itu dong seluruh tim nyaaaa, apalagi kak Imel. Sabar banget menghadapi client kayak aku yg kerjaannya ngerepotin dan bikin deg2an mulu haha mulai dari preparation sampe acara selesai H+ berapa aja masih aja di makesure dan diinfo. Tim nya juga gercep2 banget gesit gitu loh, ramah, cantik dan ganteng tentunyaaaa. Seneng banget pokoknya. Dan honestly, keluarga besar sampai tamu2 pun pada bilang "WO nya bagus yah". Wow banget kan? Sangat reccomended CARIWO ini trust me! Thankyou CARI, thankyou kak Imelkuuuhh
    Rahmi
    11 January 2019 | Bride at Ami & Adli Wedding

    Professional & Recommended WO

    Thank you banget CARI wedding udah bantu nyiapin pernikahanku diwaktu yang singkat ini. Berhubung aku anak & cucu pertama yang akan menikah, orang tuaku awam banget tentang WO dan seketika langsung positif responnya setelah ketemu, apalagi saat technical meeting. Terutama saat Hari-H, rasanya ngga kebayang kalo ngga ada tim CARI. Kerjasamanya solid dan tegas, aku yang tipikalnya panik sama waktu, ternyata semuanya berjalan on time. Profesional banget dan bener2 ahli dalam bidangnya. Mohon maaf jika pelayanan dari aku & Adli maupun keluarga ada yang tidak menyenangkan. Alhamdulillah acara berjalan lancar tanpa halangan, sukses terus CARI wedding!
    Ellisa Aprilia Widowati
    10 December 2018 | Bride at Ellisa & Sugeng Wedding

    Good Service...

    Komunikasi yg baik dari tim CARI, mba Imel sebagai leader di wedding kami, dari awal ketemu penjelasannya sangat baik dan semakin sreg dengan tim CARI. Pertahankan dan tingkatkan servicenya. Senang bisa bekerja sama dengan tim CARI, bahkan termasuk orang tua kami pun puas. Terima kasih tim CARI, semakin sukses kedepannya! Recommended.
    Andre Febrian
    15 November 2018 | Groom at Arin&Andre Wedding

    Recommended Wedding Organizer

    Sangat puas dengan hasil kerja Cari Wedding dari sisi ketepatan, ketelitian, kesabaran dan profesionalisme dari tim Cari Wedding. Intinya ga nyangka acara match dengan rundown yang sudah di rencanakan. Sukses terus untuk Cari Wedding

    Vendor Reply

    15 November 2018
    Thankyou mr andre mrs arin for having and trusting us
    Rizka Putri Natalia
    09 July 2018 | Bride at Carson & Rizka Wedding

    Wo recommended

    Pertama kali liat di bridestory trs ngepoin instagramnya. Dr pertama meeting sm team nya lgsg cocok sm harga dan fasilitasnya. Thankyou cari wo yg udh bikin pernikahan kita sukses semuanya sesuai sm keinginan kita, ga itungan soal waktu kerja mau digangguin sampe tengah malam, diribetin sm kita tiap waktu

    Vendor Reply

    15 November 2018
    Thankyou mr carson mrs rizka for having and trusting us

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning
    How far in advance should your client make a booking?
    3-12 months before the day
    Pricelist
    flexible pricing can be negotiated
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english and mandharin
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    What is your primary expertise?
    International wedding International Wedding,  Cultural wedding Cultural / Traditional wedding,  Religious wedding ceremony Religius Wedding (arabic,etc)
    What makes your services unique?
    we always give what you search for your wonderful wedding dream
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    300 persons to 3000 persons
    When was your business established?
    our business started since 2013 with many experiences to handled traditional wedding
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Venue selection,  Reception planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    10 hours with extra charge on additional hours
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Yes for other Cities in Indonesia
    What is your payment terms?
    30% for down payment , 70% 1 month before wedding day
    Address
    Graha Pinastika - Jalan Karang Tengah Raya No 4 , Lebak Bulus Jakarta Selatan 15416
    Location(s)

    Since 2013 We help bride and groom who search professional wedding organizer to consultation and preparation they special moment

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.