All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (74)
  • reviews (81)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    WedConcept Wedding Planner & Organizer Review(s)

    81 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Brandon Widjaja
    16 March 2020 | Groom at Brandon & Angeline Wedding

    WedConcept WO on our Wedding Day

    Big thank you kepada ci Alice dan tim WedConcept WO untuk bantuannya pada wedding kami dari tahap persiapan sampai hari H. Ci Alice sangat informatif, responsif dan sangat membantu kami selama persiapan wedding. Pada hari H, ci Alice dan tim WedConcept WO sangat responsif dan cepat tanggap terhadap setiap acara di rundown yang ditetapkan. Pihak keluarga kami juga sangat puas dengan bantuan dari WedConcept WO. Sama sekali tidak ada complain, will recommend WedConcept WO to our friends for sure.
    Stella
    23 February 2020 | Client at Jeremy & Stella Wedding

    Best WO Ever!

    Awal kenal dari saudara, kebetulan dulu jadi bridesmaid nya, jadi cukup in touch dengan tim wedconcept, dan langsung suka dengan cara kerja nya. pas mau wedding udah ga pake mikir dan cari yang lain lagi, dan langsung booking wedconcept. crew nya sangat helpful, sabar dan detail. keluarga juga seneng dengan tim wedconcept, super profesional dan tradisi2 nya yang kita gak tau juga ga ada yang kelewatan! bener2 ga perlu mikir apa2, semua udah di handle dengan baik oleh tim wedconcept. thank you so much tim wedconcept! :D
    Andrew
    20 February 2020 | Groom at Andrew & Theresia Wedding

    Kudos To Alice & team

    Highly recommended Wedding Organizer. Alice orangnya telaten dan detail. Sabar luar biasa ngadepin kami 😂 but she and her team was amazing. We are blessed Alice to have your help for our new family. Thank you for your services and what a job well done. PS : salam buat pak “dokter” nico 😂😂
    Novi Christiana
    17 January 2020 | Bride at Erland & Novi Wedding

    Highly reccomended WO

    It was a pleasure to have wedconcept.wo as our wedding organiser. So long story short, me and my partner live overseas and we had to plan our wedding in a short time period. Dari pertama dealing with ci Alice, sampe dibantuin untuk lengkapin detail2 wedding, betul2 bikin tenang and I know I don’t need to worry on my big day. And yes it’s true, hari H semua acara berjalan lancar, nothing missed and even our family loved them so much they keep praising them after my wedding. Pokoknya if you use wedconcept.wo, dijamin hari H jadi princess cantik without mata panda karna kalian bisa banget tidur tenang selama wedding preparation since they helped you a LOT ☺️. Thankyou ci Alice and the team!
    C Ang
    05 January 2020 | Bride at Jhon & Felica Wedding

    Super Great Team!

    Mau review sedikit ttg wedding organizer ini yg bener2 helpful banget utk prepare weddingan aku, sampe di hari H pun all the team do the best for me and my partner. Also our family juga bilang semua team nya bantuin secara details, sesuai rundown n gak ada satupun yg missed! we love them! apalagi aku tuh booking lumayan lama banget, sekitar 1 tahun lebih sebelum the reception, semua list (dari properties, rundown di morning & night, even list photo, list parkir aja ada!!) WKWK luar biasa deh. selalu remind aku sampeee bangunin aku buat makeup subuh2 pun ada! 😂 thanks a lot!! REALLY RECOMMENDED!!luv.
    Olga
    25 December 2019 | Bride at Jeffrey & Olga Wedding

    Wed of Jeffrey & Olga (21.12.19)

    Thank you wedconcept ! Kalian the best lah pokoknya. Dari awal persiapan sampe akhir acaranya semuanya lancar, on time, kalian super detail sampe terkadang aku pusing sendiri isi PR kalian 🤣 sukses selalu untuk kalian, kompak dan seru selalu dengan tim nya. God blesss 😘

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Organizer & Wedding Planner
    What service do you provide?
    Full planning
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for client to contact us is 12 months until 3 months before wedding day.
    How many weddings do you plan a year?
    up to 20
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full Day Work on D-Day
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    Min. of 100 pax upwards
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding Chinese, Indonesian Culture,  Religious wedding ceremony Catholic, Christian, Buddhist, Muslim, other
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cheques, Cash
    How soon should I book your services?
    1 year before - 3 months before
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English & Mandarin
    Do you support or cater to any specific religions?
    Any Religions and traditions
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full Day Service on Wedding Day
    Do you plan weddings internationally?
    Yes we do
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    No miminum or maximum of guest number.
    Address
    Phone: 0819 3297 5590 - 0878 8997 0423 Instagram: wedconcept_wo Address: Taman Permata Indah 2 Blok D No. 21. Tubagus Angke, Jakarta Utara 14450
    Location(s)

    Wedding is not just simply having a magnificent party, but also more about enjoying every process in it. It contains the pleasure and satisfaction on what we have put in to make our celebration day an unforgettable moment for every single heart involved. And there we are, ready to assist and organize your wedding event professionally.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.