All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (72)
  • reviews (75)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    WedConcept Wedding Planner & Organizer Review(s)

    75 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    29 November 2019 | Bride at #CalvinMarisastory Wedding

    CALVIN & MARISA , 24 Nov 2019

    Thankyouuuu banget wed conceptttt !!! Luarrr biasaaa, semua acaraku lancaarrr, terimakasih juga buat ci Alice yg dari awal prep semua dengan baik & paham maksud aku, sampai semua nya berjalan lancar, semua kru nya paham juga detail acaranya.. Ci seli juga thankyouu bgt!! Help bangeettt baik bangett
    28 November 2019 | Bride at Sendy & Vania Wedding

    Best Team for #SVsayIdo

    One of the best vendor for #SVsayIdo. Thankyou ci Alice and team! Couldn't ask for better WO! Wedconcept sih super detail, rapi, dan gercep banget! Mulai dari awal persiapan selalu dibantuin nyari2 vendor, diremind terus buat list2 vendor, list keluarga, rundown, dll. Pas hari H sih super canggih semua teamnya nemenin dan super helpful ga cuma buat kita bride and groom tapi juga keluarga, bridesmaid, dan bestman. Bahkan ditemenin sampe malem bukain jepit2 rambut yang super banyak hahaha.. Udah gitu minta hal2 simpel tapi kadang kok suka missed kayak sedotan, peniti, permen, dll aja langsung kayak sulap ga pake lama langsung ada :') haha omg! super memuaskan dan ga nyesel bgt pilih Wedconcept! Udah gitu teamnya super fun dan seru! thankyou so much sekali lagi :') we love you!
    09 November 2019 | Bride at Farandi & Agquiline Wedding

    Recommended WO

    thank you Ci Alice & Ci Aline untuk bantuannya sebelum dan saat hari H. Kita puas dengan cara kerja dan performance timnya. Semua vendor dan keluarga memuji karena sigap dan helpful banget. Selama persiapan, Ci Alice super detail dan sabar menghadapi kami yang clueless. Selain itu, Ci Alice juga fast response dan sangat informatif. Dan saat hari H, rasanya semuanya berjalan dengan sangat lancar. Walaupun awalnya sempat ragu dengan WedConcept, tetapi kami sangat puas dengan performance WedConcept dan sangat merekomendasikan untuk semua calon pengantin.
    22 October 2019 | Bride at Edward & Frieska Wedding

    BEST WO for #FRIESKAforEDver

    Thankyou bangettttt Alice & team!!!! Alice profesional bgt dari persiapan awal sampe H-1, bener2 sigap bgt kalo dminta bantuan atau ubah rundown. Thankyou jg buat marisa, bener2 treat me like a princess :) berhasil membantuku melawan badai2 di hari H Groom, bride, all family ngerasa puas banget sm semua service pas hari H. Sampe 2 mamaku jg ngerasa terbantu bangetttt Buat yg mau wedding Wedconcept bener2 recommended.
    22 October 2019 | Bride at Frans & Marcelina Wedding

    WEDCONCEPT THE BEST!

    Hi Ci Aline, Alice & Team Thankyou sudah bekerja dgn luar biasa untuk membantu mengsukseskan acara pernikahan aku dan Frans :) Wedconcept bener-bener gercep dan detail banget.. team2 nya luar biasa membantu aku, Frans dan keluarga besarku juga semua happy.. acara dari pagi sampai malam berjalan lancaarr gak salah pilih WO deh aku hahaha sukses ya wedconcept. God bless you
    14 October 2019 | Bride at Tryadi Elfina Wedding

    Thank you

    Hai Aline &Team, sorry for late review\n\nI think thank you is not enough to express our gratitude toward your help in our special day\n\nWe only have 2 or 3 meetings with you and Alice, but you are just to the point as I needed, I really shocked with your answer when I just asking how much for additional crew member, then Alice said, what the purpose for additional? if there is no main purpose,don't spend too much money. Gosh, This is the main reason I trusted you to be my WO. Because I need a person who truly taking care of me not only because I'm your customer. But you treat me really well as I'm your family.\n\nYou and your team have a great personality and of course professionalism. I do love how you really care about small things even I wouldn't notice. I can enjoy my day without worried too much. Me and my husband are very grateful to have you as our WO on our special day. You guys are truly the MVP !\n\n I am very impressed with your way solved every problem smoothly. My prayers will always be with you and your team. wishing you nothing but goodluck.\n\nOne thing for sure,I definitely would recommend you as the amazing WO :)

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Organizer & Wedding Planner
    Do you support or cater to any specific religions?
    Any Religions and traditions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    Min. of 100 pax upwards
    How many weddings do you plan a year?
    up to 20
    Do you plan weddings internationally?
    Yes we do
    How soon should I book your services?
    1 year before - 3 months before
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full Day Work on D-Day
    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding Chinese, Indonesian Culture,  Religious wedding ceremony Catholic, Christian, Buddhist, Muslim, other
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    No miminum or maximum of guest number.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English & Mandarin
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for client to contact us is 12 months until 3 months before wedding day.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full Day Service on Wedding Day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cheques, Cash
    Address
    Phone: 0819 3297 5590 - 0878 8997 0423 Instagram: wedconcept_wo Address: Taman Permata Indah 2 Blok D No. 21. Tubagus Angke, Jakarta Utara 14450
    Location(s)

    Wedding is not just simply having a magnificent party, but also more about enjoying every process in it. It contains the pleasure and satisfaction on what we have put in to make our celebration day an unforgettable moment for every single heart involved. And there we are, ready to assist and organize your wedding event professionally.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.