All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (74)
  • reviews (78)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    WedConcept Wedding Planner & Organizer Review(s)

    78 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 January 2020 | Bride at Erland & Novi Wedding

    Highly reccomended WO

    It was a pleasure to have wedconcept.wo as our wedding organiser. So long story short, me and my partner live overseas and we had to plan our wedding in a short time period. Dari pertama dealing with ci Alice, sampe dibantuin untuk lengkapin detail2 wedding, betul2 bikin tenang and I know I don’t need to worry on my big day. And yes it’s true, hari H semua acara berjalan lancar, nothing missed and even our family loved them so much they keep praising them after my wedding. Pokoknya if you use wedconcept.wo, dijamin hari H jadi princess cantik without mata panda karna kalian bisa banget tidur tenang selama wedding preparation since they helped you a LOT ☺️. Thankyou ci Alice and the team!
    05 January 2020 | Bride at Jhon & Felica Wedding

    Super Great Team!

    Mau review sedikit ttg wedding organizer ini yg bener2 helpful banget utk prepare weddingan aku, sampe di hari H pun all the team do the best for me and my partner. Also our family juga bilang semua team nya bantuin secara details, sesuai rundown n gak ada satupun yg missed! we love them! apalagi aku tuh booking lumayan lama banget, sekitar 1 tahun lebih sebelum the reception, semua list (dari properties, rundown di morning & night, even list photo, list parkir aja ada!!) WKWK luar biasa deh. selalu remind aku sampeee bangunin aku buat makeup subuh2 pun ada! 😂 thanks a lot!! REALLY RECOMMENDED!!luv.
    25 December 2019 | Bride at Jeffrey & Olga Wedding

    Wed of Jeffrey & Olga (21.12.19)

    Thank you wedconcept ! Kalian the best lah pokoknya. Dari awal persiapan sampe akhir acaranya semuanya lancar, on time, kalian super detail sampe terkadang aku pusing sendiri isi PR kalian 🤣 sukses selalu untuk kalian, kompak dan seru selalu dengan tim nya. God blesss 😘
    29 November 2019 | Bride at #CalvinMarisastory Wedding

    CALVIN & MARISA , 24 Nov 2019

    Thankyouuuu banget wed conceptttt !!! Luarrr biasaaa, semua acaraku lancaarrr, terimakasih juga buat ci Alice yg dari awal prep semua dengan baik & paham maksud aku, sampai semua nya berjalan lancar, semua kru nya paham juga detail acaranya.. Ci seli juga thankyouu bgt!! Help bangeettt baik bangett
    28 November 2019 | Bride at Sendy & Vania Wedding

    Best Team for #SVsayIdo

    One of the best vendor for #SVsayIdo. Thankyou ci Alice and team! Couldn't ask for better WO! Wedconcept sih super detail, rapi, dan gercep banget! Mulai dari awal persiapan selalu dibantuin nyari2 vendor, diremind terus buat list2 vendor, list keluarga, rundown, dll. Pas hari H sih super canggih semua teamnya nemenin dan super helpful ga cuma buat kita bride and groom tapi juga keluarga, bridesmaid, dan bestman. Bahkan ditemenin sampe malem bukain jepit2 rambut yang super banyak hahaha.. Udah gitu minta hal2 simpel tapi kadang kok suka missed kayak sedotan, peniti, permen, dll aja langsung kayak sulap ga pake lama langsung ada :') haha omg! super memuaskan dan ga nyesel bgt pilih Wedconcept! Udah gitu teamnya super fun dan seru! thankyou so much sekali lagi :') we love you!
    09 November 2019 | Bride at Farandi & Agquiline Wedding

    Recommended WO

    thank you Ci Alice & Ci Aline untuk bantuannya sebelum dan saat hari H. Kita puas dengan cara kerja dan performance timnya. Semua vendor dan keluarga memuji karena sigap dan helpful banget. Selama persiapan, Ci Alice super detail dan sabar menghadapi kami yang clueless. Selain itu, Ci Alice juga fast response dan sangat informatif. Dan saat hari H, rasanya semuanya berjalan dengan sangat lancar. Walaupun awalnya sempat ragu dengan WedConcept, tetapi kami sangat puas dengan performance WedConcept dan sangat merekomendasikan untuk semua calon pengantin.

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Organizer & Wedding Planner
    Do you support or cater to any specific religions?
    Any Religions and traditions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    Min. of 100 pax upwards
    How many weddings do you plan a year?
    up to 20
    Do you plan weddings internationally?
    Yes we do
    How soon should I book your services?
    1 year before - 3 months before
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full Day Work on D-Day
    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding Chinese, Indonesian Culture,  Religious wedding ceremony Catholic, Christian, Buddhist, Muslim, other
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    No miminum or maximum of guest number.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English & Mandarin
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for client to contact us is 12 months until 3 months before wedding day.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full Day Service on Wedding Day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cheques, Cash
    Address
    Phone: 0819 3297 5590 - 0878 8997 0423 Instagram: wedconcept_wo Address: Taman Permata Indah 2 Blok D No. 21. Tubagus Angke, Jakarta Utara 14450
    Location(s)

    Wedding is not just simply having a magnificent party, but also more about enjoying every process in it. It contains the pleasure and satisfaction on what we have put in to make our celebration day an unforgettable moment for every single heart involved. And there we are, ready to assist and organize your wedding event professionally.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.