All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (122)
  • reviews (28)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    W The Organizer Review(s)

    28 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    28 April 2019 | Bride at Kazunori & Olla Wedding

    Thanks

    Really good job and thank you so much for anything The best 👍🏻👍🏻👍🏻
    29 March 2019 | Groom at Adi & Yunita Wedding

    Good job, W Team!

    Menurut saya dan istri, kinerja w sejak persiapan pernikahan sampai hari H oke banget. Bisa dibilang zero worries, krn wilson sbg owner dengan segala penalamannya banyak membantu rincian-rincian untuk hari H, dan ketika hari H pun semua rundown dilaksanakan serta diatur dengan baik. Harga yang kami bayarkan untuk W bisa dibilang diatas rata2 wo lain, tp ya ada harga ada barang ya. its worth. Keep up the good work, wilson dan team. God Bless
    29 March 2019 | Bride at Adi & Yunita Wedding

    Our Wedding Planner is the best

    Thanks w the organizer & team udah jadi part of our wedding day, we are so glad that we choose w as our wedding planner. Wilson super sigap. Ga cape2 dengerin kegalauan dan ga cape2 meeting terus. Semua team di hari H juga super organizer dan well trained dr nyusun acara, timing nya jg smua on time, super recommended bgtttt!! we are super satisfied with w the organizer. well done wilson and team
    27 March 2019 | Bride at Rendy & Windy Wedding

    Terima kasih banyak W!

    Hi Ci Sharen Ko Wilson Cuma mau blg thank you ya buat cc dan team wo. Kalian super2 ngebantu kami banget pas kemarin. Kita yg ga tau hrs ngpain untungnya terbantu dgn tim wo yg ngarah2in harus begini begitu. N sodara2 juga pd blg worth it bgt apalagi pas di hotel yg kita lg pada rempong syuting tp harus check out pindah2in brg juga. Makasih bnyk ya cici dan koko. Sukses selalu buat W.
    25 March 2019 | Bride at Gilber dan Belinda Wedding

    Thank You!!

    Thank you buat team W yang udah banyak bantu banget di hari H, lincah kesana kemari kayak bola bekel semua . Sukses selalu wilson dan W the organizer.
    20 March 2019 | Bride at Andre dan Karinna Wedding

    the best wo

    Thanks a lot wil dan sharen. Ga ada pusing nya ngurusin wedding, semua kalian handle dengan baik. mau apapun nanya apa semua dijawab dengan cepat. urusan vendor yg berbelit juga semua serahin ke mereka aja, kita uda terima beres. di hari h nya juga semua ke handle dengan baik, semua tim juga fun dan profesional bgt. aku terutama sbg pengatin ga ngerasa nervous atau takut pokoknya percaya aja sama wilson. you guys doing such a great job. sama sekali ga nyesel milih kalian kita pasti rekomendasi kalian buat temen2 kita dan keluarga kita.

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Full Service Wedding Organizer
    Do you support or cater to any specific religions?
    Yes
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    Min. 200 pax and Max. 2000 pax
    How many weddings do you plan a year?
    40
    Do you plan weddings internationally?
    Yes
    How soon should I book your services?
    Max 1 month for Fullday service and 3 months for full service
    What is required for booking your services?
    Contact for more detail
    How many hours are included on the day of the wedding?
    about 20 hours
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    75 to 2000
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Bogor, Bandung, etc
    How far in advance should your client make a booking?
    12 month in advance
    How many hours are included on the day of the wedding?
    18 hours
    What makes your services unique?
    1 day 1 service
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, Credit card payment
    What is your payment terms?
    50% when signing contract, 50% 2 weeks before
    When was your business established?
    2012
    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    Address
    Jakarta - Bali
    Location(s)

    Hello We are from W The Organizer. You can call us for further information about our service. Please feel free to ask. Hope we can help your wedding ! Happy Hunting !

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.