All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (110)
  • reviews (33)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Elina Wang Bridal Review(s)

    33 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    18 November 2019 | Bride at Maria & Christian Wedding

    Dream Wedding Gown

    Elina Wang Bridal bener2 bridal yang beda dari yang lain. Pertama kali dateng langsung dibantuin pilih2 gaun mana yang sesuai sama aku. Yang bantuin juga ramah2 banget. Bahkan di saat pertama dateng sudah langsung ketemu sama gaun yang sudah aku impikan dari dulu. Walau aku ada banyak request macem2, Elina Wang tetep bantuin. Bahkan sampe dibuatin bolero khusus buat aku. Pokoknya thank u banget buat Elina Wang! Highly recommended buat yang lagi cari bridal.
    05 November 2019 | Bride at Roberto & Jeanett Wedding

    so happy I found them!

    Boleh dikatakan, vendor satu ini bisa saya bilang paling memuaskan di antara semua vendor pernikahan kami lainnya. KENAPA? Karena di Elina Wang, saya menemukan semua yang saya butuh, dengan harga yang masih masuk akal. Complete and affordable! Dari awal, saya emang maunya pakai bridal yang punya all-in package. Artinya, termasuk aksesori gaun pengantin (crown, veil, dll), gaun mama, gaun bridesmaid, jas pengantin cowok, jas papa-papa, jas saudara-saudara yang cowok, plus urusan per-makeup-an. Dari sekitar lima kandidat vendor, Elina Wang Bridal menawarkan paket yang paling friendly. Semua-mua yang saya butuhkan ada! Yang lebih mahal malah nggak lengkap-lengkap amat :)) Pilihan gaunnya beragam, mulai dari ball-gown, A-Line, sampai mermaid. Terus untuk jas pengantin cowok, kami diarahkan bikin ke rekanannya di Hayam Wuruk (Creativo). Jadi hak milik tuh. Untuk gaun bridesmaid, kami boleh nyewa yang ready stock. Lalu untuk gaun mama, itu sewa tapi jahit sesuai request. Untuk makeup juga udah all-in ya di Elina Wang. Pelayanannya? IH, RAMAH BANGET! Ci Monic tuh meski blak-blakan gitu, ya, tapi helpful banget dan baik >,< Terus, ada Mba Wulan yang juga baik hati meski pendiam. Ada yang namanya Mba Sum juga. Semuanya baik-baik dan sangat membantu saya dalam setiap proses fitting dll~ Pokoknya jadi enjoy the process so much! Eiya, saya pun nyewa gaun buat sangjit di sini, lho. Hehehe. Cuma kalau di sini, kita harus aktif dan inisiatif nanya yaa. Nanya kapan sebaiknya fitting, kapan last fitting, kapan last book gaun, dll. Mesti bawel juga. Buat MUA-nya, saya milih Ci Kezia. Puas banget makeup sama dia. Nggak pake ribet, nggak pake lama, makeup-nya tahan lama dan nggak cracking. Makeup bridesmaid sama makeup mama juga oke punya. Pokoknya Elina Wang is HIGHLY RECOMMENDED! Thank you Elina Wang!
    23 October 2019 | Bride at Metha & Bertnanda Wedding

    so much better than i expected

    pertama kali tau elina wang itu dpt recommend dr kk ipar aku. Krn adiknya rent wedding dress disini. Akhirnya aku ke showroom & liat koleksi gaun nya bagus2 bgt, dan employee nya bener2 helpful. Dan yg paling penting harga nya itu worth the price bgt. Utk desain sebagus itu masih murah bgt. Elina wang jg punya byk paket yg komplit bgt. Mulai dr fotografer, MUA, bridesmaid dress. Komplitt bgt. Aku kmrn rent wedding dress dan dpt free 1 prewedding dress + 2 bridesmaid dress di harga 7 mio. Murah bgt kann 😍 Oiyaa asesoris utk rambut / kalung dll jg lengkap free dapet + maneqin utk wedding dress dpt jg dipinjemin. Mantap bgt dehh ♥️ Aku kmrn jg ambil paket makeup+hairdo mama+mertua. Hasilnya jg bagus bgtt. Aku puas bgtt pkknya sm service dr elina wang bridal + team. Thank you sooo muchhh ya.. Sukses slalu Elina Wang Bridal 😘♥️
    26 September 2019 | Bride at Edwin-Anita Wedding

    09 September 2018

    Sorry for late... Awal k sini dulu lihat2 krn baru bridalny... Tp stlh masuk dan tny2 harga , qt langsung jatuh hati pndangan pertama.. And qt rekomenin bget k tmn2 lain yg mo married.. Sukses selalu buat Ellina Wang Bridal Ci Monic and team xie2 ni... Godbless
    17 September 2019 | Bride at Reza & Lingga Wedding

    wedding Reza & Lingga 14.09.2019

    Thank you Elina Wang team.. Paketnya sangat memudahkan pengantin. Gaun nya jg bagus dan seluruh team yg membantu sangat ramah & helpful. Very recommended
    28 July 2019 | Bride at Krisna & Agnes Wedding

    Wedding Day Krisna & Agnes 27.07.19

    Thank you so much elina wang bridal for making our dreams come true, gown was very beautiful and i love it so much, thank you for your hospitality and we’ll recommend you to our friend and relatives, god bless you ..

    Vendor Reply

    29 July 2019
    Thanks for review ... God Bless you

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Accessories, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    No Tidak (mohon jelaskan bila ada)
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Dress rental,  Made to measure dress,  Ready made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 month before wedding day is the best But we can help brides even though in short time
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    1 month before wedding day
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    When was your business established?
    October 2017
    What makes your services unique?
    Our gown are very gorgeous with Quality Product and reasonable price. We serve our brides with Heart and warm kindness ^_^
    Bridal

    What services do you provide
    Once worn dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Wedding cake,  Wedding planning,  Custom made dress,  Ready made dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    No The clients can visit our showroom everyday from 9am to 6pm. Please don't hestitate to contact Elina Wang Bridal on +628118745444
    What accessories do you provide?
    Veil,  Hair accessories,  Other
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Cultural: Cultural: (please specify; separate with commas)
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    When was your business established?
    10 Oct 2017
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 month before wedding day is the best But we can help brides even though in short time
    What makes your services unique?
    Our gown are very gorgeous with Quality Product and reasonable price. Our Make Up artist for brides is handled by Profesional Make Up Artist. We serve our brides with Heart and warm kindness ^_^
    Service(s)
    Address
    Jl Ki Hajar Dewantara , Ruko Crystal 2 no 1, Gading Serpong 15810
    Location(s)

    We understand that everyone have their own wedding dream. It is a pleasure for us to be part of making your dream come true. It is important that every bride feels comfortable in her chosen dress. That's the reason Elina Wang Bridal focus on providing high quality wedding dress with affordable price. Please don't hesitate to contact us. We are glad to serve you with love.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.