All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (207)
  • reviews (56)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    iLook ( Makeup & Couture ) Review(s)

    56 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    27 November 2019 | Bride at Henry Cindy Wedding

    Great vendor for sure!

    Pertama kali ketemu ci Irene aku langsung tertarik dan percaya sama ilook couture. Ci Irene sangat helpful dan bisa memahami keinginanku, karena aku merasa permintaan ku cukup rumit. Tapi Ci Irene bisa menyalurkan keinginan ku dan membuat wedding dress ku sesuai dengan keinginan. Thanks a lot to Ilook couture I can get my dream wedding dress. Ci Irene juga sangat helpful karena kulit ku cukup sensitif yang gampang merah-merah kalau kena bahan yang agak kasar, tapi pada hari H semua ok dan kulit ku tidak ada yang merah-merah. I really satisfied with Ilook Couture service :) Thank you so much for making my wedding day perfect :)

    Vendor Reply

    05 December 2019
    Awww Thanks alot for the review Cindy, terimakasih juga sudah mempercayai Ilookcouture utk membuat wedding dress impianmu :)
    25 November 2019 | Bride at Ary & Maria Wedding

    Beautiful Gown

    Ilook Couture dapat memenuhi dan mewujudkan keinginan dan kebutuhan dari pengantin. Sangat berkompeten dan mudah dalam berdiskusi. Tepat waktu dan sangat detil dalam persiapan pembuatan gown. Memiliki ide dan kreatifitas utk menjadikan gown prewedding dan wedding yang oke. Cici Irene juga selalu memiliki ide-ide utk mewujudkan gown sesuai keinginan kami. Mereka juga selalu siap pada saat hari H. Thank you so much Ilook Couture dan Team.

    Vendor Reply

    26 November 2019
    Thankyou so much Maria for trusting us. Kita juga senang bisa ikut ambil bagian di hari besar kamu. Semoga bisa bahagia selalu pernikahannya :)
    18 November 2019 | Bride at Ardy & Natalia Wedding

    Gaun prewed

    Awalnya direkomendasikan oleh fotografer prewed buat cari gaun di sini. Baik, ramah dan gampang diajak berkomunikasi, mulai dari fitting hingga pengiriman gaun. Gaunnya jg bagus, banyak pilihan, dan juga nyaman saat dipakai. Harga sewanya pun tergolong murah.

    Vendor Reply

    26 November 2019
    Terimakasih banyak ci Natalia sudah pakai gaun kita utk prewedding yg super keren banget hasilnya
    10 November 2019 | Bride at Bambang & Fika Wedding

    Highly Recommend

    Tau ilook karena review di bridestory yang bagus2..\nLalu chat ci irene dan janjian ketemu, ternyata orangnya baik banget dan langsung putusin uda pake ini aja hahahahaha\nrequest ke ci irene tuh wedding gown yg simple aja, ga mau ballgown gede yg banyak bordir dan ga mau gaun yg bikin susa jalan.. pas gaunnya jadi, bagus bgt hasilnya ❤❤❤\nplus ak makeup sama ci irene jg pas hari H dan request tipis aja dan bener dong hasilny bagus bgt tipis ga lebayyy

    Vendor Reply

    26 November 2019
    Hai Fika! terimakasih banyak ya karena sudah mempercayai ilook makeup & artistry di acara paling bahagia kamu. Kami sangat senang punya client yg baik dan manis seperti kamu
    07 November 2019 | Bride at Anton & Ellita Wedding

    Beautiful Dress

    Thank you Ci Irene for making beautiful wedding gown for me. I had a really tight budget, but ci irene is very helpful and understand about clients budget and needs, bajunya jadi bagus banget meskipun budget aku ga seberapa. She knew exactly what type of wedding gown would look best on me. I’m so glad that i choose ilook couture as one of my vendor! ;)

    Vendor Reply

    26 November 2019
    Halo Elitta! pertama aku mau mengucapkan selamat atas wedding kamu, kita juga senang bisa bantu kamu untuk mendapatkan gaun idaman yg kamu mau
    04 November 2019 | Bride at Ronny & Sheanny Wedding

    Simple Elegant Dress

    Best simple wedding dress that suits me perfectly ❤️ Thank you iLook

    Vendor Reply

    26 November 2019
    Thankyou so much Sheanny atas reviewnya

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Other - Pre Wedding Dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Engagement/ prewedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Kindly contact us to make a visit appointment
    What service do you provide?
    Custom made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    We encourage to book your preferred dress for your special day as soon as ppssible to get the dates you want.
    What makes your services unique?
    High Quality Gown at a very affordable price
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% for booking
    When was your business established?
    2014 for iLook Makeup. 2016 for Ilook Couture
    Hair & Makeup

    Do you offer trials and consultations? If yes, do you charge for trial?
    Yes, Wedding test make up is FREE** **As far as the client have their makeup for wedding day with iLook. In the other case, there will be a reasonable charge for the bridal test make up.
    Can you service a large group or bridal party?
    Of Course! ^.^
    How many customers can you serve at one time if the bride were to book her entire bridal party? Are there discounts for doing so?
    Definitely there are special price for large number of people. Please contact for further information.
    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Cultural bridal make up: Wedding Gown
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    Best recommended to booked as early as possible to get your preferred date.
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Romantic and soft,  Smokey eyes,  Other Accentuate natural beauty
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Wedding Makeup Package includes: 1x Morning Makeup & Hairdo 1x Retouch Makeup & Hairdo 1x Test Makeup FREE 2 sets of softlense FEEE 1 Wedding robe/kimono
    Address
    Jl. Imam Malbud Jakarra Pusad 11520
    Location(s)

    We provide a special service with a touch of magic to make your special day even much more memorable. We are here to make you happy and pretty..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.