All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (244)
  • Product (5)
  • reviews (67)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    iLook ( Makeup & Couture ) Review(s)

    67 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Sweety Darmawan
    22 October 2020 | Bride at Nicky & Sweety Wedding

    Review ilook

    Pertama kenal ilook dr pameran di mall.. blm lsg deal tp dr bbrp vendor bridal lain ny, penawaran ilook cukup menarik.. akhir ny coba untuk dtg ke studio untuk liat contoh2 gown ny.. dan mreka welcome bgt, br pertama dtg ke studio aja mreka kasih untuk lsg coba gown dan BOLEH di foto meskipun blm deal.. karena di bbrp bridal lain tidak boleh foto gown yg di coba sblm deal.. dan ci Irene emank luar biasa, dy bs memantaskan mana tipe gown yg cocok mana yg ga sesuai body client ny, ga asal nurutin aja kemauan client ny.. pas saat design sbnr ny agak ragu bs sesuai ekspektasi apa ga, dan karena reschedule mendadak yg di karenakan coronces ini sisa kurang dr sebulan dan ternyata luar biasa.. ci Irene bs wujudin gown impian ak kilat...make up n hair do jg perfect, teman keluarga semua blg cantik, pangling.. pokok ny memuaskan bgt ilook.. thx ilook udah bantu dr awal sampai acara selesai.. sukses terus buat ilook dan ci Irene yg cantik dan baik hati..
    imel
    21 October 2020 | Bride at imel & andri Wedding

    Gown prewedding

    Gown prewedding nya bagus banget. Tim ilook yg bantu fitting gown jg baik bgt. Pdhl coba byk gown tp mrk tetap ramah dan membantu. Keliatin cekatan & profesional bgt. Makin sukses untuk ilookcouture
    Meidy Fransiscus
    11 October 2020 | Client at Bryan & Meidy Wedding

    Rent gowns for photo shoot

    Pertama saya mengetahui tentang ilookcouture dari pas sama lihat2 diinstagram ada paketan photo prewed dengan tambahan rent gaun dan ternyata rent gaunnya di ilookcouture. Gaunnya bgus2 banget, trus rent crown jg pilihannya bgus2 bget, di foto juga hasilny makin mantul , nyaman di pakai juga gaun. Semua ny pada blg gaunny bgus 👍🏻Pelayanan dari kakak2 nya jga mantul kan , fast respon bnget , super baik banget. Pokoknya mantul deh . Thank you so mich 😊
    Gitta Winda
    24 August 2020 | Bride at Arias & Gitta Wedding

    Custom Bride, Mom n Sister Dress

    Ngga nyesel dari awal lgsg deal sama Ci Irene, ngerti banget custom gown aku harus seperti apa. Walaupun selera agak unik, tapi bisa gitu kesampean sesuai keinginan. Buat mom n sister juga semua bilang baju mereka bagus. Jadi seneng gitu, di tengah2 ketidak jelasan COVID, ada yang bisa di syukuri

    Vendor Reply

    27 August 2020
    Makasih banyak ya ci Gitta dan segenap keluarga yang sudah mempercayakan ilook utk custom dress di wedding, mom dan sister di ilook, semoga dengan segala kejadian dan musibah di tengah2 pandemi ini ada berkah yang melimpah amin. :)
    Cindy Tjoa
    10 August 2020 | Bride at Cindy & agus Wedding

    Good gown to rent

    Pertama kali nya aku rent di ilook dan ternyata suka bgt dress ballgown & dress flowy nya bagus" dan kualitas material nya jg oke bgt , utk resize nya jg cepet 1-2hr , utk model dress"nya jg lucu" dan bagus semua and utk tmpt fitting nya jg nyaman mengikuti prosedur new normal 👍

    Vendor Reply

    12 August 2020
    Wahh thankyou banget ya ci Cindy utk reviewnya dan thankyou sudah sewa dress prewed di Ilook!
    Dhea Fitri deong
    13 July 2020 | Partnering Vendor at Dhea Wedding

    .

    aku di buat beda banget pake gown merah dr i look,semua org yang lihat muji gown ku..thank you i look ❤️

    Vendor Reply

    14 July 2020
    Hai ci Dhea! thankyou ya untuk reviewnya, suka banget sama hasil fotonya bagus bagus :)

    Dress & Attire

    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    When was your business established?
    2014 for iLook Makeup. 2016 for Ilook Couture
    What is your speciality? (max. 3)
    Engagement/ prewedding dress
    How far in advance should your client contact you?
    We encourage to book your preferred dress for your special day as soon as ppssible to get the dates you want.
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental
    What is your payment terms?
    50% for booking
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Other - Pre Wedding Dress
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What service do you provide?
    Custom made dress,  Dress Rental
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Kindly contact us to make a visit appointment
    What makes your services unique?
    High Quality Gown at a very affordable price
    Hair & Makeup

    Do you offer trials and consultations? If yes, do you charge for trial?
    Yes, Wedding test make up is FREE** **As far as the client have their makeup for wedding day with iLook. In the other case, there will be a reasonable charge for the bridal test make up.
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Romantic and soft,  Smokey eyes,  Other Accentuate natural beauty
    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How far in advance should your client contact you?
    Best recommended to booked as early as possible to get your preferred date.
    How many customers can you serve at one time if the bride were to book her entire bridal party? Are there discounts for doing so?
    Definitely there are special price for large number of people. Please contact for further information.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Can you service a large group or bridal party?
    Of Course! ^.^
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Wedding Makeup Package includes: 1x Morning Makeup & Hairdo 1x Retouch Makeup & Hairdo 1x Test Makeup FREE 2 sets of softlense FEEE 1 Wedding robe/kimono
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Cultural bridal make up: Wedding Gown
    Address
    Jl. Imam Malbud Jakarra Pusad 11520
    Location(s)

    We provide a special service with a touch of magic to make your special day even much more memorable. We are here to make you happy and pretty..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.