All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (233)
  • reviews (78)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Megautari Anjani Review(s)

    78 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    04 February 2020 | Bride at Jenni dan Juan Wedding

    Puas

    Hasil Make up saya flawless dari pagi sampai sebelum retouch juga aman, sampai sesudah acara. Mega kerjanya cepat, teliti dan rapi Hairstylist nya juga lucu dan cekatan. Saya puas banget sama hasilnya!
    03 February 2020 | Bride at Wilson Wedding

    Kecil Kecil Cabe Rawit

    Sebagai seorang bride to be, pasti punya kekhawatiran gimana hasil makeup di hari H. Pertama kenal Mega pas prewed, pas di makeup langsung suka dan puas banget dengan hasilnya, orangnya supel bgt, bawel, tp kusuka soalnya dia bs bikin suasana ga krik krik haha. Nah.. pas bgt wedding jugaa di makeup ama dia, yaudah deh gada tuh namanya worry makeup jelek ❤️ Smua orang yang dtg pasti bilang "makeup nya baguss yaahh" "kamu makeup dimana, mau donk contactnya" Thankyou bgt buat Mega. Love ❤️

    Vendor Reply

    04 February 2020
    Hi ci Astri! Once again congrats for your wedding day! Seneng bgtt bisa bareng2 pas prewed (very unforgettable ya HAHA) dan bisa makeupin jg pas wedding dayyy. Thankyou ciii \ud83d\ude18\ud83d\ude18 smoga bisa berjodoh lagi di lain waktu. Loveeeee \u2764\ufe0f
    17 December 2019 | Bride at Mia&Tarrant Wedding

    Loved the make up

    Make up artist yang profesional, mau ngikutin kemauan klien nya. Make up nya natural dan simple tapi tetep keliatan cantik dan manis. Rate nya juga gak menguras kantong sampe kering. Very good job. Highly recommended. Thank you for turning me into a beautiful bride,Mega.

    Vendor Reply

    17 December 2019
    Thankyou so much ci Mia for trusting me on your very special day! Seneng bgt bisa makeupin ci Mia dari dlu sampe wedding. Smoga bs berjodoh ktemu di event lainnya \u2764\ufe0f\u2764\ufe0fluvvvv
    12 December 2019 | Bride at Benny & Angelica Wedding

    LUAR BIASA!!!

    Make up nya amat sangat bagussssssss. Cocok bgt, gak medok, tp natural and so beautiful. Still me, tp WOW bgt. Spt foto pake filter tp ini kenyataan haha. Thank you so much Mega for making me the most beautiful bride hihihi (dan semua org jg puji2 makeup nya). Dan yg jg penting: tarifnya bersahabat dan tdk bikin shiok 👍🏻

    Vendor Reply

    12 December 2019
    Thankyou so much cii Angell!! \ud83d\ude18\ud83d\ude18\ud83d\ude18 so glad i can be a part of your big day! Seneng bgtt bs makeupin dan seru2an. Salam buat family di rumah. Smoga bisa bertemu lagi di lain event. God bless u ci \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f
    09 December 2019 | Bride at Dewa & Audrey Wedding

    Flawless Make-up

    Managed to find Mega in such short notice, berhubung bulan Desember itu banyak yang wedding tapi masih bisa dapet slot di make-up oleh Mega. Sesuai judul, FLAWLESS! Make-up stay sampai akhir acara, tahan bahkan sehabis mewek sungkeman hehehe (nangis cantik kalau kata Mega). A very highly recommended MUA, dan kalau mau booking mending jauh-jauh deh, jadwalnya super packed kalau engga :p Anyway, success for you Mega and team! Semoga selalu full booked yaa! See you in another event :)

    Vendor Reply

    09 December 2019
    Thankyou so much bride ku yg ayuuuu \ud83d\ude18\ud83d\ude18\ud83d\ude18 hepi bgtt bisa mekapin walaupun cm 1 tanggal yg bisa \ud83e\udd23\ud83e\udd23 amin aminnn. Smoga berjodoh lagi di event selanjutnyaa! Salam sayanggg \u2764\ufe0f
    29 November 2019 | Bride at Ardy & Stefanie Wedding

    Love Mega so Much!

    You will love her so much! Mega sangat profesional dari awal deal, menanggapi bride yang super bawel & banyak keperluan sana sini, kerjaan yang dikerjakan ga pernah ditunda, menanggapi chat dengan baik & fast response, sampai di hari H, Mega juga ontime sekali 👍🏻 Good job Mega, keep up the good work! 😘

    Vendor Reply

    29 November 2019
    Thankyou so much cici \ud83d\ude18\ud83d\ude18\ud83d\ude18 see u another time! \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f

    Hair & Makeup

    What is your payment terms?
    50% after dealing, 50% on D-1month
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    How far in advance should your client contact you?
    1-4months before D-day
    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes up to 6 hours of standby. if more hours are needed, Rp 150.000/2hours might be charged
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Romantic and soft,  Smokey eyes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes for those who are not in Jakarta or Tangerang, please kindly contact me 1 to 4 months before the D-day. airplane tickets and hotels might be charged if needed
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Details: 2 retouch for prewedding makeup. 1 retouch for holy ceremony. 1 retouch for reception
    What makes your services unique?
    I personally believe that every lady is beautiful. Every lady has some uniques features and I will enhance those part and turning a beautiful lady to best of herself. I do not change someone's face, I just bring the best out of her. You will be a bride that glows and have confidence in your big day.
    What rate do you usually charge at?
    Usually, the price is based on the package that the bride has chosen. If any additional charges, it will be informed before the deal signed.
    When was your business established?
    Megautari Anjani was established in 2012.
    Service(s)
    Address
    Jakarta barat 11430
    Location(s)

    I am a freelance Makeup Artist, but I am willing to join a team or work with others. My specification is makeup art. I have been doing makeup for more than 2 years. My style is to bring the best features of your face and correct the flaw. I do not change someone's face, I just bring the best out of her.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.