All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (230)
  • reviews (74)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Megautari Anjani Review(s)

    74 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    12 December 2019 | Bride at Benny & Angelica Wedding

    LUAR BIASA!!!

    Make up nya amat sangat bagussssssss. Cocok bgt, gak medok, tp natural and so beautiful. Still me, tp WOW bgt. Spt foto pake filter tp ini kenyataan haha. Thank you so much Mega for making me the most beautiful bride hihihi (dan semua org jg puji2 makeup nya). Dan yg jg penting: tarifnya bersahabat dan tdk bikin shiok 👍🏻
    09 December 2019 | Bride at Dewa & Audrey Wedding

    Flawless Make-up

    Managed to find Mega in such short notice, berhubung bulan Desember itu banyak yang wedding tapi masih bisa dapet slot di make-up oleh Mega. Sesuai judul, FLAWLESS! Make-up stay sampai akhir acara, tahan bahkan sehabis mewek sungkeman hehehe (nangis cantik kalau kata Mega). A very highly recommended MUA, dan kalau mau booking mending jauh-jauh deh, jadwalnya super packed kalau engga :p Anyway, success for you Mega and team! Semoga selalu full booked yaa! See you in another event :)

    Vendor Reply

    09 December 2019
    Thankyou so much bride ku yg ayuuuu \ud83d\ude18\ud83d\ude18\ud83d\ude18 hepi bgtt bisa mekapin walaupun cm 1 tanggal yg bisa \ud83e\udd23\ud83e\udd23 amin aminnn. Smoga berjodoh lagi di event selanjutnyaa! Salam sayanggg \u2764\ufe0f
    29 November 2019 | Bride at Ardy & Stefanie Wedding

    Love Mega so Much!

    You will love her so much! Mega sangat profesional dari awal deal, menanggapi bride yang super bawel & banyak keperluan sana sini, kerjaan yang dikerjakan ga pernah ditunda, menanggapi chat dengan baik & fast response, sampai di hari H, Mega juga ontime sekali 👍🏻 Good job Mega, keep up the good work! 😘

    Vendor Reply

    29 November 2019
    Thankyou so much cici \ud83d\ude18\ud83d\ude18\ud83d\ude18 see u another time! \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f
    06 November 2019 | Bride at David & Monic Wedding

    Great Job , Mega

    Mega , such a nice and humble person. dimakeup in mega bawaannya jd ikut cheerful karena bawaan mega yg se cheerful itu pas makeup in aku 😊😊 makeupnya detail , awet , enhancing our own beautyyy pokoknya. tepat waktu & willing to receive feedback. so grateful to have you on my wedding day mega ♥️
    04 November 2019 | Client at Stella Wedding

    I found you

    Finally ketemu MUA yang cocok sm muka and style yg aku mau ♡ Coba sana sini ada aja yg ga bagusnya, uda pasrah awalnya pake MUA tp akhirnya dpt sm mega tuh pilihan the best! Aku paling risih sama mata n makeup tebel yg bikin gerah n gatel, sm mega kualitas bahan makeupnya dijaga banget smpe trakhir aku ga gatel ataupun pgn cpet2 ngapus makeup. Tp bagian the bestnya, mukaku jd flawless bgt! Bikin mata tu paling ribet mnrtku dan aku orgnya bawel kl mslh dimata, tp smpe akhir acara mataku ttep cetar n ga ganggu sm skli..trus ga berasa tebel tp bekas jerawat ilang smua, muka kyknya mulus bgt, plus bersinar..yg pasti bukti nyatanya dr cowoku ,krn orgnya tipe blak2an,tiap makeup dia suka komentar ( sblm2nya) n komennya cm kurang bagus atau biasa aja (means sama aja sm dandan sendiri), dan kmrn dia blg cantik! itu yg paling bkin aku 100% puas sm makeup mega. Bikin cantik n nyaman tu jarang ketemunya and i found u! Hahaha.. thankyou y megg, smga buat weddingku nanti bs sm km lagi ya
    09 October 2019 | Client at Hendrata & Stevanie Wedding

    Prewedding Makeup

    Thanks bgt ci Mega buat makeup nya kemarin pas foto prewed.. Super duper bagus dan awettt bgt (padahal uda banjir keringet pas ke air terjun).. Ci Mega nya pun friendly dan helpful abis.. Thanks ci, sukses selalu yaa ❤️

    Vendor Reply

    21 October 2019
    Thankyou so muchh ciciii \ud83d\ude18\ud83d\ude18\ud83d\ude18 seru bgtt kmaren prewednyaaa \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f

    Hair & Makeup

    What is your payment terms?
    50% after dealing, 50% on D-1month
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    How far in advance should your client contact you?
    1-4months before D-day
    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes up to 6 hours of standby. if more hours are needed, Rp 150.000/2hours might be charged
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Romantic and soft,  Smokey eyes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes for those who are not in Jakarta or Tangerang, please kindly contact me 1 to 4 months before the D-day. airplane tickets and hotels might be charged if needed
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Details: 2 retouch for prewedding makeup. 1 retouch for holy ceremony. 1 retouch for reception
    What makes your services unique?
    I personally believe that every lady is beautiful. Every lady has some uniques features and I will enhance those part and turning a beautiful lady to best of herself. I do not change someone's face, I just bring the best out of her. You will be a bride that glows and have confidence in your big day.
    What rate do you usually charge at?
    Usually, the price is based on the package that the bride has chosen. If any additional charges, it will be informed before the deal signed.
    When was your business established?
    Megautari Anjani was established in 2012.
    Service(s)
    Address
    Jakarta barat 11430
    Location(s)

    I am a freelance Makeup Artist, but I am willing to join a team or work with others. My specification is makeup art. I have been doing makeup for more than 2 years. My style is to bring the best features of your face and correct the flaw. I do not change someone's face, I just bring the best out of her.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.