All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (242)
  • Store (2)
  • reviews (81)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Megautari Anjani Review(s)

    81 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Stephanie Yuswan
    08 March 2020 | Bride at Stephanie & frederico Wedding

    Happy bride! :)

    Udah booked mega dari 2018. Karena udah pernah makeup sister sama dia, dan udah cocok.. kalau sampe balik lg pake mega udah tak usah di tanya mengapa, aku sukakkkk!! detail & se alus ituhh makeup nya.... thankyou for your magic hand :)
    Laneke
    03 March 2020 | Client at Laneke MUA Wedding

    1 Day Private Wedding Class

    Gak salah emang pilih les private wedding class di Mega hihihi dari taun lalu udah pantengin IG nya dan selalu amaze sama hasil tangan nya, hasilnya rapi dan flawless bgt 😍😍 Buatku Mega bukan cuma guru yg hanya ngasih contoh aja tp bener\" di liat setiap apa yg aku kerjain dan koreksi kl ada salah dan kalau kurang rapi jg di kasih solusi gmn crnya. Dan yg menurutku penting salah 1 nya adalah Mega sabar bgt gak ngeburu-buru di setiap stepnya, ada yg ak kesusahan dia pelan\" bimbing sampe aku bisa. Bahkan gak pelit ilmu dgn segala kekepoan ku di dunia per make up an saat ini, Mega mau ngasih pendapat dia seperti apa dan lebih baik seperti gmn menurut versi nya. Aku byk bgt dpt ilmu mulai dari teknik make up yg baru, tips and trick, sampe cerita\" tentang gmn awal mula jadi MUA dan tantangan\" nya. One of the best make up teacher for me! 🥰🥰 Thank you Mega buat ilmu\" dan cerita\" yang menginspirasi ku.
    Trisna Maulanny
    03 March 2020 | Bride at Nana Wedding

    .

    MUA terbaikkk.. selama acara makeup ga ada retak2 sama sekali apalagi berminyak. Muka kaya ga ada pori2 gt.. terbaikkkkkk😘😘😘😘

    Vendor Reply

    03 March 2020
    Thankyou kak Nana! Seneng bgt bs mekapin kakak \ud83d\udc95 cantik parahhhhhh. Thankyou untuk kepercayaannyaa gapake trial pula. Luvvv\ud83d\ude18
    Jennifer Ilona
    04 February 2020 | Bride at Jenni dan Juan Wedding

    Puas

    Hasil Make up saya flawless dari pagi sampai sebelum retouch juga aman, sampai sesudah acara. Mega kerjanya cepat, teliti dan rapi Hairstylist nya juga lucu dan cekatan. Saya puas banget sama hasilnya!

    Vendor Reply

    03 March 2020
    Thankyou so much ci Jen!!! \ud83d\udc95\ud83d\udc95\ud83d\udc95
    Astri Wijayani
    03 February 2020 | Bride at Wilson Wedding

    Kecil Kecil Cabe Rawit

    Sebagai seorang bride to be, pasti punya kekhawatiran gimana hasil makeup di hari H. Pertama kenal Mega pas prewed, pas di makeup langsung suka dan puas banget dengan hasilnya, orangnya supel bgt, bawel, tp kusuka soalnya dia bs bikin suasana ga krik krik haha. Nah.. pas bgt wedding jugaa di makeup ama dia, yaudah deh gada tuh namanya worry makeup jelek ❤️ Smua orang yang dtg pasti bilang "makeup nya baguss yaahh" "kamu makeup dimana, mau donk contactnya" Thankyou bgt buat Mega. Love ❤️

    Vendor Reply

    04 February 2020
    Hi ci Astri! Once again congrats for your wedding day! Seneng bgtt bisa bareng2 pas prewed (very unforgettable ya HAHA) dan bisa makeupin jg pas wedding dayyy. Thankyou ciii \ud83d\ude18\ud83d\ude18 smoga bisa berjodoh lagi di lain waktu. Loveeeee \u2764\ufe0f
    mia hardianto
    17 December 2019 | Bride at Mia&Tarrant Wedding

    Loved the make up

    Make up artist yang profesional, mau ngikutin kemauan klien nya. Make up nya natural dan simple tapi tetep keliatan cantik dan manis. Rate nya juga gak menguras kantong sampe kering. Very good job. Highly recommended. Thank you for turning me into a beautiful bride,Mega.

    Vendor Reply

    17 December 2019
    Thankyou so much ci Mia for trusting me on your very special day! Seneng bgt bisa makeupin ci Mia dari dlu sampe wedding. Smoga bs berjodoh ktemu di event lainnya \u2764\ufe0f\u2764\ufe0fluvvvv

    Hair & Makeup

    What is your payment terms?
    50% after dealing, 50% on D-1month
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Romantic and soft,  Smokey eyes
    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What makes your services unique?
    I personally believe that every lady is beautiful. Every lady has some uniques features and I will enhance those part and turning a beautiful lady to best of herself. I do not change someone's face, I just bring the best out of her. You will be a bride that glows and have confidence in your big day.
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes up to 6 hours of standby. if more hours are needed, Rp 150.000/2hours might be charged
    How far in advance should your client contact you?
    1-4months before D-day
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Details: 2 retouch for prewedding makeup. 1 retouch for holy ceremony. 1 retouch for reception
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    When was your business established?
    Megautari Anjani was established in 2012.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes for those who are not in Jakarta or Tangerang, please kindly contact me 1 to 4 months before the D-day. airplane tickets and hotels might be charged if needed
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What rate do you usually charge at?
    Usually, the price is based on the package that the bride has chosen. If any additional charges, it will be informed before the deal signed.
    Service(s)
    Address
    Jakarta barat 11430
    Location(s)

    I am a freelance Makeup Artist, but I am willing to join a team or work with others. My specification is makeup art. I have been doing makeup for more than 2 years. My style is to bring the best features of your face and correct the flaw. I do not change someone's face, I just bring the best out of her.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.