All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (16)
  • reviews (2)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Florencia Augustine Review(s)

    2 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 August 2018 | Bride at Fervent Jan & Yohanna Permata Sari Wedding

    Sophisticated Dreamy Wedding Dress

    Thanks for helping the bridezilla and created a simple yet sophisticated wedding dress! Fit my curve perfectly and definitely turned me into the prettiest me in my history \ud83d\ude06 Flo jg sabar banget pas diajak diskusi dan dimintain revisi. Sangat ramah dan resourceful \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f Dan seneng banget pas ternyata sudah included bride robe, yg designya pun cantik banget, ga pasaran \ud83d\ude0d\ud83d\ude0d\ud83d\ude0d Thanks Flo for the super pretty dress, balikinnya jd gak rela :p
    04 August 2018 | Bride at Carl Tremblay and Stella Andina Burhan Wedding

    Wedding gown

    Akhirnya ada kesemptan buat nulis ini yaa! Mau ucapin thankyou banget buat Flo, karena dia wedding aku jd sempurna!! Dari pertama kali ketemu, padahal belum deal apa2 tapi dia banyak bantu2 kasih masukan untuk apa yang cocok buat bentuk badan aku dll dll.. trus gak pernah ngeluh kalo aku request ini dan itu.. dan, gak pernah jutek kalau aku nawar harga.. lol dan pastinya wedding dress yang dia bikin sangat bagus waktu untuk holy matrimony dan wedding reception sesuai dengan apa yang aku mau.. so once again, thankyou yaa flo!!

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress,  Other - maternity
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Once worn dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental,  Designer dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Glamour,  Other coutore
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    How far in advance should your client contact you?
    6 month before wedding day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    our latest collection for jfw 2018
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What makes your services unique?
    we make dream dresses... it what every woman always wanted
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    approximately 1-4 month according to the dress
    What is your payment terms?
    ____________________________________________________________________ Bride for simple gown price range : IDR 10jt - 20 jt / dress for glamour gown price range: IDR 20jt - 50 jt / dress *include veil of the bride ____________________________________________________________________ mama gown, sister gown price range: start from IDR 5.000.000 ____________________________________________________________________ Evening gown, Bridesmaid price range: start from IDR 1.200.000 ____________________________________________________________________ rent prewedding gown simple gown price range: IDR 1jt - 3jt glamour gown price range: IDR 4jt - 8jt
    Service(s)
    Address
    Jakarta, Barat, Perumahan Citra Garden 2 Blok N1 No 3a
    Location(s)

    I am dedicate my passion to make your dream wedding gown. Available for rental gown, custom made and wedding gown. Just check my profile. Discover your origin of beauty with us

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.