All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (52)
  • reviews (24)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Florencia Augustine Review(s)

    24 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Maria Emmanuelle
    22 December 2021 | Bride at Kevin & Maria Wedding

    18 Desember 2021

    Pas dateng langsung cocok. Dress pagi dan malam emang mau beda dress. Malam nude dan pagi white. Di tengah-tengah aku kepikiran untuk pasang puff sleeves untuk dress pagi. Dibuatin lah oleh Flo. Model pertama aku kurang cocok, akhirnya dibikinin lagi yang kedua cocok banget banget. Langsung jstuh cinta. Dan bener aja dressnya langsung cantik bgt. Semua org puji dressnya. Dress malem pun ga kalah cantik. Thankyou ci michelle, ci flo, and team 🙏🏼

    Vendor Reply

    24 December 2021
    Maria, Thank youuu for your review! Ingat banget how you convincing your family & partner for the dresses and they loved it too . Yes, the addition puffsleeves itu great ide of you, aku uda liat fotonya dan total look nya cocok sesuai sama badan kamu! Have a great holiday as wife & hubby yaaa . God bless!
    Erinda P. Purnamasari
    21 December 2021 | Bride at Erin & Lucky Wedding

    THANK YOU!

    The true definition of love at first sight. Couple months ago when i was searching for my wedding dress, i’ve no doubt and without thinking twice decided to: “ok i’ll go with Florencia Augustine”. For me, deciding your wedding dress vendor is not only about the beauty of the dress you would get, but also about how they give their best service to you. And Flo proved it very well, even since day 1 when i came to their studio/showroom and met her team; Michelle. Flo & Michelle are very helpful. If you expecting to have 100% from Flo, she definitely will give you her 1000%. So.. i really want to say THANK YOU SO MUCH to Florencia Augustine; for the prewedding dress, the morning robe, and of course my wedding dress — which all of them are very beautiful, indeed. Much love from Erin & Lucky.

    Vendor Reply

    10 January 2022
    Dear Erinda, Thank you for beautiful words! We have seen the results, and happy for your choices. We wish you for a wonderful marriage life under God's blessings! love, Flo & team!
    Lydia marcelly
    21 December 2021 | Bride at Lydia & Edwin Wedding

    Flo & Michelle do the extramile

    Pertama kali jatuh cinta sama gown flo sejak liat dari Instagram, since that mulai dari wedding gown sampai gown sangjit juga rent di Flo. tema wedding ku dreamy gituuu jadi sekali mampir ke showroom, aku langsung yakin this is the right place. Flo and team sangat passionate dan extra mile banget sama tanggung jawab mereka. Dan wujudin semua request aku. aku salah satu bride yg lumayan malesss. even bahkan flo sama michelle yang remind trus untuk fitting dan kalau bisa bentuk badan ga berubah karena mereka mau bener2 memastikan kalau di hari H aku tampil perfect. One day juga karena saat itu berhalangan hadir untuk fitting baju sangjit yg terakhir, akhirnya flo dan team kirim tim untuk fitting di tempat aku sendirii.... pokoknya buat kalian semua yang akan melangsungkan pernikahan, aku super recommended flo selain itu juga harga yg di tawarkan worthed dan with no regrett. Thankyou Flo and team :D

    Vendor Reply

    24 December 2021
    Lydia & Mom Thank you so much udah percayain kita yaaa... Sorry jg kalo along the way process aku kejer kejer mulu utk fitting haha, semoga hasilnya memuaskan yaa! Senang sekali bisa lihat dirimu di hari H dan ngintip pas latian dance sama your partner! Have a wonderful marriage life in Christ ya, Lydia and keep in touch
    Tania Suganda
    04 December 2021 | Bride at Hamzah & Tania Wedding Wedding

    Thank you for the dress!

    It's been so hard to get over Florencia Augustine's dress. Pas nulis review inio jadi inget momen pertama kali ke studio sampe fitting day dan jadi makin kangen sama prosesnya. Requestku, simple look, pake glove, dan please add drama hahaha. (Literally kusebut drama dengan sangat absurdnya). Walaupun stylenya Flo lebih ethereal, but somehow she made it work for me! Dengan segala kerempongan bride dan juga penyusutan bodi 3cm di H-3, Flo's team keep it super professional. I love the silhouette, I love the details, I even love the train because Flo's touch made it sweet yet un-princessy. It breaks my heart to say goodbye to the dress 💔🤣

    Vendor Reply

    06 December 2021
    Hi Tania, Thank you for heartwarming review! Kita juga senang sekali bisa bantu wujudin dress impian mu! Have a great and blessedfull marriage life with Hamzah! God bless! ❤️❤️❤️
    Isabela Anjani
    21 November 2021 | Bride at Abraham & Isabela Wedding

    Thank you!

    I fell in love at the first sight with the wedding dress from Florencia Augustine. Simple but elegant and beautiful for my intimate wedding, sesuai banget sama ekspektasi aku. Thank you so much to Flo, Michelle and team yang very helpful dari awal sampai final fittingnya. I'm a very satisfied client indeed ✨

    Vendor Reply

    22 November 2021
    Ci Bella, Thank you so much for trusting us, since beginning of the year udah mulai cari cari dan meskipun sempet mundur akhirnya selesi juga ya! I have seen the pictures and the dress was so great on you! Totally different look, love it! Have a fruitfull marriage journey in Christ! luv luv, Flo & team ❤️
    Chrishelly Tamara
    19 November 2021 | Bride at Chrishelly & Jeremy Wedding

    Excellent Review

    First of all, thank you to Flo for making my dream wedding dress come true! Simple but timeless and infinite dress. Flo and team bener2 dengerin masukan dan keinginan kita, she also gave the honest opinion. Semua orang suka banget dan nanyain dress ini bikin dimana. Very satisfied client here🙋🏻‍♀️

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Glamour
    What accessories do you provide?
    Hair accessories
    How far in advance should your client contact you?
    6 month before wedding day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    our latest collection for jfw 2018
    What payment systems are available for your business?
    Cash
    What makes your services unique?
    we make dream dresses... it what every woman always wanted
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    approximately 1-4 month according to the dress
    What is your payment terms?
    ____________________________________________________________________ Bride for simple gown price range : IDR 10jt - 20 jt / dress for glamour gown price range: IDR 20jt - 50 jt / dress *include veil of the bride ____________________________________________________________________ mama gown, sister gown price range: start from IDR 5.000.000 ____________________________________________________________________ Evening gown, Bridesmaid price range: start from IDR 1.200.000 ____________________________________________________________________ rent prewedding gown simple gown price range: IDR 1jt - 3jt glamour gown price range: IDR 4jt - 8jt
    Service(s)
    Address
    Ruko. Sedayu Square blok D no 3 Jl Outer Ring road lingkar luar, Jakarta Barat
    Location(s)
    Jakarta​.​Tangerang​.​Bekasi​.​Bali

    I am dedicate my passion to make your dream wedding gown. Available for rental gown, custom made and wedding gown. Just check my profile. Discover your origin of beauty with us
    https://www.instagram.com/p/CSwGGeLFqVt/
    https://www.instagram.com/p/CSieSfCFFdC/
    https://www.instagram.com/p/CSTmQ6hlP3x/
    https://www.instagram.com/tv/CSQx8sBJ_Ln/
    https://www.instagram.com/p/CR-499AlZrf/
    https://www.instagram.com/p/CRvBt-ksz2t/
    https://www.instagram.com/p/CRshb8KsOHN/
    https://www.instagram.com/p/CRppJu9sso7/
    https://www.instagram.com/p/CRnM-oZsb9Y/
    https://www.instagram.com/p/CRk-qK4MpFg/
    https://www.instagram.com/p/CRiHHLnMhv-/
    https://www.instagram.com/p/CRggypss-bd/