All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (338)
  • reviews (49)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Azila Villa Review(s)

    49 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Sekar Arum Larasati
    28 February 2022 | Bride at Sekar & Rezza Wedding

    Review

    thank you azilla villa & semua crew yang membantu kami sampai hari H. hasilnya sangat memuaskan 🥰 servicenya juga top bgt. sukses terus yah!
    Dhea Marina
    03 January 2022 | Bride at Dhea & Anton Wedding

    Terima kasih Azila Villa

    Puas banget, acara sukses sesuai rencana tamu happy pengantin happy
    Bahri Ferdiansyah Darmawan
    24 December 2021 | Bride at Delya & Bahri Wedding

    Venue

    Beautiful Wedding Venue. Peace, beauty, nature, and aesthetic, and also the food make azila villa a top venue in Jakarta. The stàff were friendly and would do anything they could to make your experience a good one! Highly recommended! Thank you and good luck to Azila Villa!
    Roihatul Jannah
    21 December 2021 | Bride at Jannah & Hafidz Wedding

    My Wedding Dream

    Saat mutusin mau nikah.. aku dan pasangan sangat pemilih sekali dalam mencari venue. Pengen venue outdoor tapi takut kalau hujan nanti gimana? Terus kalau venue indoor ngerasa bosen dan monoton nanti acaranya pasti akan gitu-gitu aja. Akhirnya searching dan nemu lah Azila Villa dengan venue Semi Indoor-Outdoor. Survey sekali dan langsung cocok! Dateng 30-12-20 untuk booking acara 21-11-21 bener-bener setahun sebelum acara udah pesen takut keabisan tanggal😂 dan happy-nya karena booking di akhir tahun jadi dapet promo menarik dari Azila🤩 Alhamdulillah semua berjalan lancar.. semuanya baik-baik banget. Apalagi vendor-vendor yang kerjasama dengan Azila bukan kaleng-kaleng vendor terbaik semuaaa.. Thankyou Azila and all vendor💕 My Wedding Dream Comes True🎊
    Ramdhan Anggriawan
    31 October 2021 | Client at KARIN & ANGGI Wedding

    Venue review

    Serving yang sangat memuaskan seperti kerumah nenek dari pertama datang sampai pulang selalu di layani dengan sangat baik 👍
    Enrico Fernanda Saputra G
    18 October 2021 | Client at Enrico Wedding

    Nice

    Thanks for your helping in my wedding and Dinda. Service is very nice

    Venue

    What settings does your venue provide?
    Indoor,  Outdoor covered,  Outdoor not covered
    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception, corporate gathering, family gathering, birthday party, garden party, engagement
    What type of venue(s) do you offer?
    Pool,  Garden,  Private villa/ residential
    Do you allow outside catering?
    Flat Surcharge of IDR 3.000.000 (under 400 pax), and IDR 4.500.000 (401-600 pax)
    Do you allow outside liquor?
    No
    Do you offer valet parking?
    No
    Is there handicap access?
    No
    What type of other services do you also provide?
    Accomodation
    What makes your services unique?
    Poolside, semioutdoor intimate venue with affordable rates.
    Do you have liability insurance?
    No
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    No surcharge for wedding consultant
    Minimum and maximum number of guests
    up to 400 persons
    Please describe more details on the venues that you have
    Pool, Poolside Garden, Lobby, Multifunction Area, VIP/Meeting Room with Air Conditioner/AC, 7 Bedrooms with AC and private bathroom, mushola, pantry, docking area, valet parking
    How far in advance should your client make a booking?
    3-6 months before the D-Day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% of Down Payment upon the contract settlement, for venue rent or venue & catering only. 10% of Down Payment upon the contract settlement for Wedding Package
    When was your business established?
    15 August 2015
    Is there any corkage fee?
    No alcoholic beverage is allowed during the event
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Local,  Indonesian - ,  Italian
    Service(s)
    Address
    Jalan Damai PBSI (Persatuan Bulutangkis Seluruh Indonesia) No. 2A, Cipayung, Jakarta Timur (Depan Gerbang Pelatnas PBSI, Cipayung, Jakarta Timur) Google Maps: Pelatnas PBSI Cipayung Jakarta Timur 13840
    Location(s)

    Azila Villa merupakan venue dengan konsep bangunan modern minimalis, dilengkapi dengan Pool dan Poolside Garden, VIP Room, Lobby, Multifunction Hall, Mushola dan Pantry, serta 6 Kamar Tidur, yang dapat digunakan untuk berbagai acara misalnya wedding party, Engagement, garden party, corporate/family gathering, arisan, birthday party dengan konsep semi outdoor. Azila Villa dapat disewa sebagian area atau seluruh area. Contact us for promo information.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.