All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (84)
  • Product (1)
  • reviews (19)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    William Saputra Photography Review(s)

    19 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Angela Wu
    27 October 2020 | Bride at Angela & Anggie Wedding

    Recommended for your Big Day !!

    Dapat recommendation dari WO yang turned out emang bagus bangettt. Kita pakai jasa Ko William and Team untuk 3 acara, Sangjit, Holy Matrimony & Reception. Hasil fotonya ko William benar" bikin kita mikir kok bisa yaa dapet pose dan hasil kayak gitu. Kita yang jarang difoto" dan kaku banget perihal pose, di guide dengan sabar and fun sama ko Will. Hasil foto pun cepat bangettt jadinya engga prlu nunggu sampai 1 minggu dalam beberapa hari aja uda langsung dikirimkan loh. Hasil videonya juga bagus bangettt, moment" yang ga kepikiran sama sekali bisa masuk dan bikin videonya jadi unique dan sebagus itu. Pokoknya suka bangettt dan RECOMMENDED banget untuk pakai jasa Ko William & Team. To next Bride & Groom to be yang lagi bngung cari jasa Photographer & Videographer harus banget contact Ko Will !! Sukses terus ko William and Team, semoga ada chance lagi buat difoto" koko ^^
    Like
    21 October 2020 | Client at Charles & Like Wedding

    I HAVE MADE A DEFINITELY RIGHT CHOICE FOR MY BIG DAY

    karena pandemi jadi berubah semua plan wedding, akhirnya mulai dari 0 untuk cari" vendor lagi, padahal weddingnya tinggal sebulan. direkomen sama sahabat aku untuk pakai ko William & team jadi fotografer di hari H aku. bener" mepet banget, aku contact ko will dan langsung deal krn di tanggal aku pasti pada penuh semua. terus hasil fotonya cepet banget dikasihnya, ga perlu sampe aku tanyain, malah langsung dikirimin semua sama ko william. ga sampe seminggu malah, semua fotonya udah jadi dan hasilnya superrrrr bagus. tone warna nya, style fotonya cocok banget sih sama aku. videonya juga jadinya cepet bangetttt, terus editannya super good sih, kaya langsung mikir kok bisa ya dibkin kaya gini HAHA. kayanya dari semua hasilnya ga ada yg ga aku suka hahhaha. pokoknya HIGHLY RECOMMENDED deh buat couple" yang lagi cari fotografer. GOODLUCK KO WILL! next mau lagi di fotoin hihiihihih
    FIVE Seasons WO
    13 October 2020 | Partnering Vendor at Wedding

    Highly recommended

    Ga pernah salah merekomendasikan William Saputra tuk mengabadikan momen bahagia Client. Kolaborasi di hari H yang smooth, tim yang kooperatif dalam meliput semuanya, serta yang jelas hasil yang selalu memuaskan client. Highly recommended
    Agus Sunyoto
    01 March 2020 | Client at Agus dan Liana Wedding

    great photoshoot with william photography

    overall seneng dan puas buat hasil photography nya..thank you william saputra photography.
    Vira Anindya Puteri
    25 February 2020 | Bride at Hafli & Vira Wedding

    I recommend William and team for your special day!

    We found kak William through Bridestory and he is very responsive when the first time i contacted him through WhatsApp. We are really impressed by how kak William and team captured our engagement moments (photo and video) and how they’re interact with us during the engagement (friendly and fun!), Kak William has a good taste in editing and very generous with his photos and time. We’re really enjoy to work with him & his team and very satisfied with the result!
    meilani
    01 December 2019 | Bride at Rudy & Meilani Wedding

    10/10 for talent, skills and professionalism

    Was recommended to William by a friend and had no regrets! We engaged him twice for our sangjit and wedding/teapai reception in Jakarta. William was punctual, accommodating (sabar bgt dlm nge direct dan ngejawab pertanyaan kita) and communication was seamless (fast response). Talented bgt dan hasil foto2 dan artistiknya will blow your mind. Reasonable prices. 10/10 recommend to anyone looking for a photographer for the biggest days of their lives!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom album design,  Proof CD of all images
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Portraiture,  Natural
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes flash disk
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Journalism,  Portraiture,  Cultural
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Service(s)
    Address
    11460
    Location(s)

    Creating Memorable Moments for Your Special Day

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.