All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (9)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Toscana Music Entertainment Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Carmelita Crissy
    02 June 2021 | Bride at Daniel & Crissy Wedding

    Love the performance

    Ga nyesel milih Toscana. Pertama kali lihat Toscana dari Bridestory list jg 😊. Teamnya helpful dan mau kasih suggestion. Awalnya singer yang kita pengen ga available tapi dikasih rekomen lain yang oke jg. Pas hari H jg lagu2 yang dinyanyiin enak sesuai yg kita pengen. Iringan saxophone nya juga 👍 Buat MC nya juga ga kalah jago, bisa bangun suasana meskipun cuma sendiri. Thank youu to Toscana Team!
    mercy widjaja
    15 March 2021 | Bride at Mercy & Jeremy Wedding

    Musiknya Enak, Asik, dan Alus di Telinga

    thankyou Toscana buat music performancenya 😍 temenku yang dateng bilang musiknya enak dan asik banget, alus di telinga 🤗 thankyou udah bikin hari wedding kami jadi berwarna, dengan alunan musik yang indah ❤️❤️❤️ luv bgttt\n\nSukses selalu buat Toscana

    Vendor Reply

    16 March 2021
    Thank you so much Kak Mercy 🙏🏻❤️
    Felicia Marsella
    13 March 2021 | Bride at Felicia & Clifford Wedding

    Thank you Toscana Music!

    Gak nyesel milih Toscana!! Pertama tau Toscana karena dikenalin sm WO (JP Wedding) trus coba cari2 tau di youtube dan turns out suka sm musiknya (langsung naksir suara Acha jg). Pas hari H aku bener2 puas sm performance mereka, lagu2 pilihanku juga bisa dibawakan semua. Mas Iyan jg very2 cooperative, professional, enak diajak diskusi dan eksekusi pas hari H juga mantap bgt. Thumbs up buat Toscana team! Thank you so much Toscana Team!!!!

    Vendor Reply

    13 March 2021
    Our deepest pleasure as well, Kak Feli! 🙏🏻❤️ We did love you playlist as well! Thank you so much!
    cicit cuit
    13 March 2021 | Bride at Citra & Wisnu Wedding

    Pleasurable Performance

    Found Toscana for the 1st time on Bridestory. Begitu nonton video performancenya, langsung suka. They really executed our song request very well, created such a lively atmosphere on my wedding. Thank you so much Toscana, sukses terus! I wish i could enjoy more of your performances.

    Vendor Reply

    13 March 2021
    Thank you so much for trusting us, Kak Citra 🙏🏻❤️
    Michael Robby
    17 February 2021 | Groom at Michael & Nadya Wedding

    Thank you Toscana

    Ketemu Toscana Music dari Instagram, dan dari awal contact Toscana, sangat2 responsive dan mengerti bgt sama kebutuhan2 utk wedding kita, dari pemilihan alat2 musik untuk hari-H, pemilihan singer & MC, sampai pemilihan lagu-lagu, Mas Iyan sangat responsive dan informative sekali dengan kebutuhan yg kita butuhkan. Dan pada hari-H nya, perform nya sangat ok, mengerti bgt membuat suasana wedding jadi hidup dan lembut dengan suara vokalis dan saxophone yg memanjakan telinga. Thank you banget buat Toscana Music utk service yg sangat2 baik, very recommended!!

    Vendor Reply

    18 February 2021
    Thank you so much for trusting us, Kak Michael & Kak Nadya 🙏🏻 We really loved your playlist! ❤️
    Ismi Azhom
    24 December 2020 | Bride at Amal & Ismi Wedding

    Akad

    Ga salah pilih ! Asik bgt aransemen musiknya dan vokal nya ga usah diragukan lg. Seneng bgt. Bapak mertua ku sampai puji live performance musiknya terutama Saxophone player nya. We'd like to thank you million times sudah menyukseskan akad dan ramah tamah kami kak ❤️

    Vendor Reply

    29 December 2020
    Thank you so much for trusting Toscana Music, Kak Ismi & Kak Amal 🙏🏻❤️

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Duet,  Trio
    What is your repertoire?
    We offer variety of loveable romantic songs as well as move-your-body upbeat tracks.
    What services do you offer?
    Instrumentals,  MC,  Reception music
    What music genres do you offer?
    R&B/Soul,  Acoustic,  International,  Rock,  Jazz,  Dance,  Pop
    What makes your services unique?
    We have bold & beautiful vocals to please everyone's ears in your big moments!
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance would be great!
    When was your business established?
    We are the new music squad on the block. Established in 2020, and will rock every stage we step on :)
    What is your speciality? (max. 3)
    Pop,  R&B/Soul,  International
    What is your usual attire?
    Casual or formal attire, to suit the customer's events.
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes The song list is fully personalized to suit your event theme
    What is your payment terms?
    30% upon booking
    What is the size of your musical ensemble?
    2 persons to 7 persons
    What rate do you usually charge at?
    Please see our pricelist for more details.
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Address
    Jln. AMD V No. 2A Petukangan Utara 12260
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.