All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (32)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Venus Entertainment Review(s)

    32 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    andre pratama
    01 January 2023 | Groom at Andre & Emily Wedding

    Thank you for the best entertainment

    Keren bangett, service nya terbaik mulai dari MC nya, penyanyinya, semua timnya okee banget. Pilihan entertainment yg tepat
    Alvina Christanti
    11 November 2022 | Bride at Daniel & Alvina Wedding

    Thank you Venus Entertainment! :)

    Masih inget banget pertama kali ketemu venus entertainment itu di wedding exhibition gt. Dari pertama udah suka banget sama the way they play the music dan langsung tanya2 di tempat. Dan kita langsung klik banget dan persistent MC nya pun harus di handle sama Dave :D:D And just one funny story, berkat deal dengan Venus Entertainment kita juga bisa dapat doorprize dari wedding exhibition itu :D:D Anyway, thank you so much dave and venus entertainment team. Thank you for all your lovely music, voice and all of your help to make our wedding day even more beautiful! Super recommended!!
    vania & billy
    06 November 2022 | Bride at Billy & Vania Wedding

    Entertainment dan Music terbaik

    Thank you so much untuk Venus Ent and team buat bantuannya selama wedding ku. Ko Dave sebagai MC keren banget dan bisa menyesuaikan request ibu ibu yg banyak hahaha Singernya juga suaranya bagus bagus banget. Super recommended untuk Venus ent. I'm a satisfiws customer! Thank you ko Dave and team
    Veronica
    19 January 2022 | Bride at William & Veronica Wedding

    Amazing Performance

    Thank you guys for the amazing entertainment on our special evening! Thank you Ko Dave dan Ko Fei yg bisa wujudin permintaan lagu2 sesuai list yg aku minta, bahkan versi yg aku minta. Thank you MC Adyra dan Henry pembawaannya jg oke dan gak bikin boring. Thank you Band for the special performance! So cool! Gak nyesel dr awal pilih Venus! 🥰🥰🥰
    Marshella Flo
    20 December 2021 | Bride at Charles & Marshellaflo Wedding

    Mantulll abisss !!!

    Halooo ko Dave, Venus team & pada bride or groom yg lg liat review untuk cari vendor entertainment + mc 😂 mau share sedikit pengalaman bareng Venus Entertainment pas wedding ku kemaren ✌🏻 jujur puas bangettt MC nya (ko Dave) asikkk bisa ksh kt saran2 jg buat meriahin acara krn kt serahin semua ke Venus termasuk lagu2 yg di nyanyiin kt trima jadi aja deh yg pnting seru. Tp ternyata tmn2 byk yg blg asik penyanyinya ( fav sih Josh)✌🏻😂 aku dan suami pun ikut2an nyanyi fun jdnya hehe thankyou!!
    Megawaty Wijaya
    11 December 2021 | Bride at Cahyadi & Megawaty Wedding

    Best Wedding Entertainment EVER!

    Kenal Ko Dave ini prtengahan 2019 klo ga salah, di pameran Bridestory.. pdhal waktu itu cmn nemenin temen ngiter2 aja, belon ada rencana wedding sama skali.. ngobrol2 lgsg sama Ko Dave dan kebetulan karena hampir semua cousinsku pake Venus Entertainment dan yang terakhir sama Ko Dave juga sbg MC nya dan emg uda interested bgt sama Venus Entertainment ini. Alhasil, begitu uda ada rencana Wedding, ketemu lagi lah sama Ko Dave biarpun belon dpt fix tanggal, tp Ko Dave ini super friendly and kind banget dan Adi tipe org yg sulit bgt deh utk urusan Entertainment apalagi kalo urusannya sama MC, krn buat dia, harus Perfect. And bener aja, sekali ketemu sama Ko Dave, Adi lgsg dpt chemistry nya (eeeaaaa), lgsg klik and ga mo tau MC kudu sama Ko Dave deh. Gitu uda dapet tanggal, lgsg confirm, pas Ko Dave masih available. Unfortunately, Covid-19 Pandemi attacks.. Postpone berkali2 pun Ko Dave sangat sabar and baik banget, malah suruh kita santai dan jangan stress.. sampe terakhir tgl 28 November 2021, unfortunately, Ko Dave uda ada Wedding lain on that day, we are both so sad not to have you as our MC lho, but he introduced us to Henry, who is also good and fun and kind and friendly. Intinya, kalo nyari MC uda pasti masternya Ko Dave then Henry lah, super recommended bgt. Kalo urusan entertainment, ga usah diragukan lah, Adi maunya back to 90's and Acoustic and they delivered it PERFECTLY, bahkan, all our cousins said that \"this is the BEST Wedding Entertainment EVER!\". Singernya pun manteb2, sampe papaku kira itu bukan LIVE Music lho. Anyway, thank you banget buat Ko Dave and Venus Entertainment who create our Wedding to a PERFECT Wedding in the midst of this Pandemic. And Thank you for the friendship. Keep in touch ya ko, seneng jd bs nambah temen lagi.. Sukses selalu pokoknya buat Ko Dave & Venus Entertainment.. See you again in another Events.. (Maybe another of my cousin's Wedding lagi.. 🤭) GBU ko..

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band, Chamber
    What is the size of your musical ensemble?
    5 persons to 30 persons
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Classical,  Country,  Dance,  Jazz,  Pop,  R&B/Soul
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Pop
    What services do you offer?
    Ceremony music,  MC,  Reception music,  Sample performances,  Dance performance
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Bali, Bandung, Surabaya, and others
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Lighting,  Projector,  Sound/PA system
    How far in advance should your client contact you?
    as soon as possible.. Because Music Entertainment is one of the most important thing at wedding party
    When was your business established?
    since 2011
    Do you have your own equipment?
    Music instrument and Sound system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    you can request all song you like to hear
    What is your repertoire?
    Pop & soft Jazzy
    What rate do you usually charge at?
    2017 Price : start from Rp. 15.000.000,-
    What is your usual attire?
    formal style
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    DP 3 juta dari paket. DP 1 juta untuk upgrade paket. Pelunasan H - 14 Hari
    What makes your services unique?
    Setiap wedding , kami memberikan sentuhan aransemen yang selalu berbeda. Apabila memungkinkan, kami juga mempunyai special performance di wedding tertentu.
    Entertainment (MC)

    Why we have to choose Venus Entertainment ?
    Because we will make your wedding party more than your expectation, just enjoy your special day
    What are the languages that you use?
    Mandarin,  English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Bali, Bandung, etc
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    we have backup
    How far in advance should your client contact you?
    6 months before, but it will be better as soon as possible (because person has no replacement)
    When was your business established?
    since 2011
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Indonesian
    What rate do you usually charge at?
    Starting Venus di 16,5 juta untuk 5 persons musicians & complete sound system
    What is your usual attire?
    formal costume
    Address
    Sunter Agung Podomoro, Jakarta Utara Indonesia 0817 765 687 (Mr. Dave Arredo) 0812 9145 2828 (Mr. Fei) 14350
    Location(s)

    MC (Master of Ceremony) - Music Performance - Wedding Entertainment

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.