All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (4)
  • projects (5)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9
    Kirab Saxophone by Warehouse Music EntertainmentKirab Saxophone by Warehouse Music Entertainment
    Kirab Saxophone by Warehouse Music EntertainmentKirab Saxophone by Warehouse Music Entertainment
    +1
    Entertainment (Music)
    Mini Chamber by Warehouse Music EntertainmentMini Chamber by Warehouse Music Entertainment
    Mini Chamber by Warehouse Music EntertainmentMini Chamber by Warehouse Music Entertainment
    +1
    Entertainment (Music)
    Full Acoustic by Warehouse Music EntertainmentFull Acoustic by Warehouse Music Entertainment
    Full Acoustic by Warehouse Music EntertainmentFull Acoustic by Warehouse Music Entertainment
    +4
    Entertainment (Music)
    Mini Acoustic by Warehouse Music EntertainmentMini Acoustic by Warehouse Music Entertainment
    Mini Acoustic by Warehouse Music EntertainmentMini Acoustic by Warehouse Music Entertainment
    Entertainment (Music)
    Simple Piano by Warehouse Music EntertainmentSimple Piano by Warehouse Music Entertainment
    Simple Piano by Warehouse Music EntertainmentSimple Piano by Warehouse Music Entertainment
    +2
    Entertainment (Music)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Warehouse Music Entertainment Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Nadia
    07 September 2021 | Bride at Nadia & Ranggah Wedding

    Satisfied

    Puas banget milih warehouse, profesional, harga gk bohong ini terjangkau banget dengan komponen alat musik yang disediakan. Bisa request lagu dan bener di play loh lagunya, salut hebat mau memenuhi keinginan kita. Response nya juga bagus, fast, well services pokoknya
    Widya Yunita
    21 June 2021 | Bride at Widya & Rico Wedding

    Thank you

    Seneng banget pas ketemu ig warehouse ent. dan langsung deal sm suami pake kalian, pas tanya2 ternyata memang ok semua, dari komposisi alat musik yg memang kita mau sampai harganya. Bisa diajak diskusi dan kasih saran2 yg emang diperluin. Request lagu jg terpenuhi semua. Thank you yaa
    Jehan Arifa
    21 June 2021 | Bride at Fega & Jehan Wedding

    Affordable yet classy!

    Alhamdulillah berjodoh sama warehouse pro yang bisa bawain semua song list pilihan kita dengan sempurna! Shout out to Kezia for your wonderful voice and all the talented members. Terima kasih sudah memberi kehangatan di acara pernikahan kami..
    anisa medina
    21 June 2021 | Bride at Anisa & shaahdan Wedding

    My intimate wedding

    Makasih warehouse pro udah isi acara nikahan aku. Puas banget dengan harga yg affordable and buat acara wedding aku makin meriah
    Winda Nur Adli
    21 June 2021 | Bride at Winda & Adi Wedding

    Top Vendor Band

    Kereen, kasih rekomendasi lagu - lagu juga, dan seragam kompak :)
    Nadia Oktaviani
    21 June 2021 | Client at Annisa&Nikko Wedding

    great performance!!!

    kereeen!! sempet degdegan bisa request lagu korea apa enggak, karena permintaan kakakku (pengantin) mau ada 1 lagu korea yg dia suka, ternyata di mainin dong hihihi thankyou ware house project!!

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Sound/PA system,  Microphones
    What is your payment terms?
    DP sebesar Rp 1,000,000, sisanya dibayarkan H-7.
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic
    What is your repertoire?
    Anda dapat request lagu apapun selain daftar lagu yang kami miliki. Kami akan berikan link spotify sebagai referensi Anda.
    Do you have your own equipment?
    Yes Seluruh peralatan sudah sesuai standar & dengan perawatan yang baik
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What music genres do you offer?
    Pop,  Acoustic,  Jazz
    How far in advance should your client contact you?
    3 bulan sebelumnya lebih baik, namun kapanpun bisa menghubungi kami selama kami available.
    What makes your services unique?
    Para musisi kami berpenampilan rapih sebagai anak band, memiliki keterampilan bermusik yang baik, kami memiliki standar kualitas.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Biaya akomodasi ditanggung oleh penyelenggara/client
    What is your usual attire?
    Kami memiliki beberapa dresscode mulai dari formal, rustic, daerah atau disesuaikan dengan tema acara.
    What is the size of your musical ensemble?
    Banyaknya personil dapat disesuaikan dengan kebutuhan [1-7 orang]
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes Seluruh request lagu akan dibawakan selama lagu tersebut dapat dimainkan/dipahami oleh pemain kami
    When was your business established?
    Bisnis kami dimulai sejak 2014.
    What services do you offer?
    MC,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Vocals,  Cocktail hour music,  Other - Virtual Event
    What rate do you usually charge at?
    Kami memiliki paket yang bervariasi. Harga dapat disesuaikan dengan kebutuhan.
    Address
    Jl. Lurah disah no.22 Rt.002 Rw.001 Kel.Pisangan Kec.Ciputat Timur 15419
    Location(s)

    Since 2014 - Band Akustik, Mini Chambers, MC & Soundsystem. Ready for Wedding, Birthday & All Event [Offline/Online]. "You don't get the same moment twice in life, get your moment with us!"
    https://www.instagram.com/p/CTlWDvXlzLD/
    https://www.instagram.com/p/CThSUfpPIjv/
    https://www.instagram.com/p/CThSRcMvgMj/
    https://www.instagram.com/p/CThSNNSPf4T/
    https://www.instagram.com/p/CThSEvaPXFm/
    https://www.instagram.com/p/CThSBQTPhCe/
    https://www.instagram.com/p/CQbUP54Dxue/
    https://www.instagram.com/p/CQbUM-ujO5w/
    https://www.instagram.com/p/CQbUHkrDtVF/
    https://www.instagram.com/p/CQbTG-Ijh_D/
    https://www.instagram.com/p/CQbTBbljpU6/
    https://www.instagram.com/p/CQbS687Dkhq/