All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (5)
  • projects (205)
  • reviews (95)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    THEPOTOMOTO Review(s)

    95 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Indriyane Vera Natalia
    11 July 2024 | Bride at Indri & William Wedding

    A Very Satisfying Experience with Potomoto

    Dari awal udah suka tone fotonya Potomoto yang jernih dan cerah, jadi langsung mutusin untuk ambil dari Lamaran - Resepsi. Ternyata koordinasi dan komunikasinya smooth bangetttt, apapun request yang kita minta bisa dikerjakan dengan sempurna! :D Terutama Mas Aden yang udah bantu kita dari Lamaran, arrange angle-angle yang kita ngga expect ternyata hasilnya bagus + very supportive dengan kebutuhan kita sampai hari H selesai. Overall sangat puas dengan all team Potomoto, mulai dari perencanaan, eksekusi dan post-wedding semuanya sangat profesional dan berkualitas. Well surely recommend Potomoto to our friends and families! <3
    indrilestaritamin94
    15 April 2024 | Bride at Erlangga & Dena Wedding

    Capturing Our Happiness with thepotomoto

    We can say that photos are one of the main concerns of our wedding because they are the ones that capture and remember our moments on our happiest day. Dari pertama mulai mempersiapkan pernikahan, hal yg pertama kita cari salah satunya adalah photografer, kita melalui seleksi yang lumayan panjang hahaha sampai akhirnya memutuskan untuk memilih thepotomoto, memilih potomoto adalah keputusan yang paling kita syukuri sampe detik ini, salah satu vendor terbaik kitaa, mulai dari komunikasinya yang sangat fast respon, team yg super duper baik, dan hasilnya yg bener2 memuaskannn ❤️🙏🏻 Terimakasih thepotomoto sudah menjadi bagian penting di hari bahagia kita, sukses selalu untuk thepotomoto ❤️
    kharismacp31
    04 January 2024 | Bride at kayess & celiboy Wedding

    senangnyaa bekerja sama dengan thephotomoto

    kemarin sempet bingung mau cari vendor photo&video untuk wedding tapi pas cari2 di instagram ketemulah sama thephotomoto dan wowww hasilnya bener bener best quality dan teamnya itu loh yang super duper ramah yang bikin kita happy karna kita sering mati gaya tapi mereka selalu bantuin kita supaya ga kaku😍 pokonya gausah diragukan lagiiii sama thephotomoto ini keren bgttt thank you so much‼️🥰
    Toscana Music Entertainment

    Timeless Quality, Indeed!

    As their tagline says, Timeless Weddings, Thepotomoto really proves that their credibility and quality services always strive until now. The photo and video styles, the crew, and the results they bring to the clients never fail to mesmerize! As a fellow vendor, its always been a pleasure to work with their team, especially Mba Tami. Cheers to more collaborations in the future, TPM team! :)
    sabilar28
    18 December 2023 | Bride at Sabila & Agung Wedding

    Best Wedding Photographer

    Orang-orangnya asik banget bikin sesi foto jadi ga kaku. Punya segudang ide buat gaya dan cara mengarahkan gayanya juga sangat jelas cocok buat aku dan suami yg kaku ini
    Lupitha Hadisudarmo
    10 December 2023 | Bride at Lulu & Mirza Wedding

    Best Wedding Documentation Vendor!

    Tim ThePotomoto baik-baik & seru banget, bisa nge-hype-in kami yang kaku kalo foto supaya lebih santai & luwes di depan kamera, padahal lagi deg-degan & stres Hari-H! 😂 Hasil foto-fotonya udah keren bahkan sebelum diedit, sampai bingung mau pilih yang mana. Semua deliverables juga dijelaskan & diselesaikan dengan baik. Pokoknya nggak nyesel deh pakai jasa ThePotomoto, thank you so much, ThePotomoto team! 💜

    Vendor Reply

    24 December 2023
    Hallo Kak Lulu, Kami juga senang sekali bisa menjadi bagian di hari bahagia Kak Lulu & Kak Mirza. Terima kasih banyak untuk reviewnya kak :)

    Photography

    What do your packages include?
    We have any packages that you can choose with all you need it on D day
    Do you work overseas?
    Yes, we had flew to Melbourne, Perth, Sydney, Japan, Spore for pre-wedding / wedding photo session, and we are available for any country on planet :)
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes we have
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    its depend on package that you take, our packages are flexible, to comply your event
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    1 week
    When will the client get the final album?
    1 (one) month
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes we provide
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design
    What do your services cover?
    Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot, Liputan hari lamaran
    What is your speciality?
    Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    For detail information please contact us at: Ph/WA: +6281299111980
    Do you provide your services in other cities or countries?
    For detail information please contact us at: Ph/WA: +6281299111980
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Digital Files
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    For detail information please contact us at: Ph/WA: +6281299111980
    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Portraiture,  Candid,  Artistic,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Portraiture,  Candid
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We can direct a couple with our sample images
    What rate do you usually charge at?
    some packages we charge per hours and also per day
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Depending requirement from client, usually we deliver all photos within 3-7days
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending on clients requirement, usually we take 4-6 weeks for all final product
    How far in advance should your client contact you?
    The most ideal time for client to reaching us is 6-12 Months prior to the wedding
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Top 5 Best Wedding Photographer in Jakarta by www.SeputarPernikahan.com, Featured by Bridestory, Thebridedept, Her World Bride Magazine Indonesia, Majalah Perkawinan
    What makes your services unique?
    We always have a unique angle and composition for each photo-shoot, our style are: Artistic Journalism & Story telling and some clients told Thepotomoto deserved to have a "Semi Wedding Consultant" as a our surname name! :)
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    For Prewedding photo session, our team have they own meal or they can find some booth for they need during the break and for the Wedding session we suggest that client could provide their meal, because our team are impossible (to risk) to leave wedding venue due to duty reason.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% for book your day, 50% more 2 weeks before D-day
    When was your business established?
    Thepotomoto started in October 2010 and we love every single of minute being Wedding Photographer :)
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes, We Have
    Service(s)
    Address
    Taman Manggis Permai Blok A No.5 Tole Iskandar, Depok 16412 - Indonesia 16412
    Location(s)

    DELIVERING A BETTER WEDDING EXPERIENCE THEPOTOMOTO akan membawa kamu kedalam sebuah pengalaman yang menggabungkan kebahagiaan dan kemewahan yang belum pernah kamu rasakan sebelumnya, Jelajahi dan temukan paket pernikahan yang sesuai dengan kebutuhanmu dengan penawaran yang menarik dan terbaik di kelasnya.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.