All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (34)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 4

    All
    view 9
    Kevin & Clarissa by Password Wedding OrganizerKevin & Clarissa by Password Wedding Organizer
    Kevin & Clarissa by Password Wedding OrganizerKevin & Clarissa by Password Wedding Organizer
    +28
    Wedding Planning
    Dennis & Bella by Password Wedding OrganizerDennis & Bella by Password Wedding Organizer
    Dennis & Bella by Password Wedding OrganizerDennis & Bella by Password Wedding Organizer
    +15
    Wedding Planning
    Bayu & Diana by Password Wedding OrganizerBayu & Diana by Password Wedding Organizer
    Bayu & Diana by Password Wedding OrganizerBayu & Diana by Password Wedding Organizer
    +16
    Wedding Planning
    Soenwono & Marsha by Password Wedding OrganizerSoenwono & Marsha by Password Wedding Organizer
    Soenwono & Marsha by Password Wedding OrganizerSoenwono & Marsha by Password Wedding Organizer
    +26
    Bernard & Felicia by Password Wedding OrganizerBernard & Felicia by Password Wedding Organizer
    Bernard & Felicia by Password Wedding OrganizerBernard & Felicia by Password Wedding Organizer
    +12
    Anthony & Stevi by Password Wedding OrganizerAnthony & Stevi by Password Wedding Organizer
    Anthony & Stevi by Password Wedding OrganizerAnthony & Stevi by Password Wedding Organizer
    +17
    Wedding Planning
    Fidel & Bella by Password Wedding OrganizerFidel & Bella by Password Wedding Organizer
    Fidel & Bella by Password Wedding OrganizerFidel & Bella by Password Wedding Organizer
    +14
    Wedding Planning
    Chandra & Liliana by Password Wedding OrganizerChandra & Liliana by Password Wedding Organizer
    Chandra & Liliana by Password Wedding OrganizerChandra & Liliana by Password Wedding Organizer
    +15
    Ruther & Evania by Password Wedding OrganizerRuther & Evania by Password Wedding Organizer
    Ruther & Evania by Password Wedding OrganizerRuther & Evania by Password Wedding Organizer
    +23
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Password Wedding Organizer Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    diana
    24 November 2020 | Bride at Diana & Bayu Wedding

    Marvelous team

    Thank you to password team for all assit and coordinate our wedding . All the team very well coordinate and very handy until the event finished. Thank you and keep up the service excelent to others love birds..
    Felicia Permata Halim
    14 October 2020 | Bride at Bernard and Felicia Wedding

    Puass sama Password WO!!

    First of all, I would like to say thankyouu from the bottom of my heart. I think I couldn’t done this without you guysss!! Mungkin aku salah satu bride and groom yg changing plan berkali2 dan selalu ngambil keputusan last minute kali yaaa Hahahaha. Sedikit cerita, kalo kita memutuskan menikah itu lumayan mendadak dan di kala pandemi dimana semua rasanya susah dan mentok baik dari cari venue, budgeting sampai kebutuhan perintilan pernikahan lainnya. Tapi password team, terutama Nicke, selalu menyanggupi dan memberi solusi di setiap perubahan rencana kita. Itu bener2 membuat kita sebagai pasangan sangat2 terbantu dan mendapat solusi untuk keputusan pernikahan kita. Pokoknya sangat puas dengan kinerja kerja Password WO team dan jadinya aku selalu rekomen ke teman2ku lainnya kalo mau ada acara pake Password WO aja udah daripada ribet! Wkwkw. Karena mereka juga sangat2 open dan enak banget buat diajak diskusi sesuai sama kebutuhan kita. Sarangheyo lah pokoknya! Laff lafff
    Marsha Yunita
    12 October 2020 | Bride at Soenwono & Marsha Wedding

    Our biggest Day with Password WO

    Hi Password, Speechless sama kalian! Bener2 super sekali dan sangat detail dalam menyiapkan segala sesuatunya. Gak pernah kami worry sedikitpun pada saat acara, karena semua sudah ditangani dengan sempurna oleh team Password. Bahkan setiap kami tanya apapun juga, jwbnnya selalu "SUDAH,, tenang saja"
    Salwati
    12 October 2020 | Bride at Salwati dan Eko Wedding

    WO yang sangat sabar, detail, dan problem solver

    Cici Nicke, koko Sebastian, koko Andreas, dan semua team Password Wedding Organizer yg ga bisa aku sebut satu2, terima kasih banyak atas bantuan dan kerja sama nya dari mulai persiapan wedding ku sampe hari H nya, terima kasih karena sudah mau mendengarkan keluh kesah aku dan suami dan sebagai problem solver dari semua drama di keluarga kita pas nyiapin nikahan kita, mau menuruti semua keinginan keluarga ku yg ribet2 dan membingungkan dibuat jadi nyata dan simple sehingga semua keinginan kita terpenuhi dan keluarga pun senang, terima kasih juga sudah melayani aku dan suami beserta keluarga dengan sangat baik sehingga kita ngerasa LIKE A QUEEN dan pepatah customer adalah raja itu dibuat nyata sama Password Wedding Organizer, bener2 puas sama semua detail dan pelayanan yg diberikan, rapi juga dalam menyusun runddown acara, yg paling amazing itu krn team Password bener2 ngabulin semua permintaan keluarga yg mungkin dirasa ribet dan banyak mau bgt dan belum tentu kalo pake WO lain bisa dikabulin krn memang sebanyak mau dan seribet itu permintaannya, tapi team Password tetep sabar sama kita dan ga ada drama atau ribut2 sama team Password selama nyiapin nikahan sampe hari H pernikahan walaupun banyak mau dari kita, saya sebagai pengantin wanita yg bisa dibilang ribet pun juga bener2 terlayani dengan baik sama team Password krn team Password sangat luar biasa sabar bgt ngadepin client nya, pokoknya terima kasih banyak krn sudah membantu, mengatur, mengabulkan semua permintaan aku, suami, dan keluarga dari persiapan sampe hari H sehingga semuanya lancar, kita semua sangat terlayani dengan baik dan puas, ga nyesel sama sekali pilih Password Wedding Organizer, sukses trus untuk Password Wedding Organizer ya....
    Chandra
    12 October 2020 | Groom at Chandra and Liliana Wedding

    Great team, great service

    We think Password WO have a great team and I think that Nicke and Sebastian lead the team very well to ensure the wedding went on smoothly Thank you Password WO
    Paul Raffles
    04 July 2020 | Groom at Paul & Metta Wedding

    Best vendor

    Semua perihal mulai dari lamaran sampai pernikahan diatur sangat rapi dan baik. Team nya solid dan ramah. Semua hal disiapkan dg sangat detail, sehingga tidak ada yg terlewat

    Vendor Reply

    12 October 2020
    Thank you Paul , berterimakasih juga kami diberi kepercayaan utk membantu wedding preparation kalian. God Bless! :)

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Other customized, Day of coordinator
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 person to 2000 persons
    How many hours are included on the day of the wedding?
    1 hour after the bride start make up in the morning until the end of reception. can be discussed for further needs.
    How far in advance should your client make a booking?
    6-15 months
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We do personalized your event personally
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony Christian, Catholic, Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Chinese,  Cultural wedding batak
    When was your business established?
    2015
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Jakarta, Tangerang, Surabaya, Bandung or Oversesas
    What makes your services unique?
    We like to personalize every needs. to help a couple stand in the altar with a grateful smile without any worry.
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your payment terms?
    2 until 3 times
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes by send email or contact us via WA or DM IG
    Address
    West Jakarta 11460
    Location(s)

    We just want to help couples to cherish their moment personally and neatly.
    https://www.instagram.com/p/CH-KZt5Bfdv/
    https://www.instagram.com/p/CH-KRQ9hxDS/
    https://www.instagram.com/p/CH-KLjChlvV/
    https://www.instagram.com/p/CHw2F6HhnoA/
    https://www.instagram.com/p/CHw19wjhKok/
    https://www.instagram.com/p/CHw1014BnRi/
    https://www.instagram.com/p/CHuqPgVBVQt/
    https://www.instagram.com/p/CHuqOOjBtHr/
    https://www.instagram.com/p/CHuqNS2BdO3/
    https://www.instagram.com/p/CHuig5KB-FE/
    https://www.instagram.com/p/CHuiVQ5hrU2/
    https://www.instagram.com/p/CHuiNqlhRLd/