All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (48)
  • reviews (13)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 6

    All
    view 9
    Christopher & Lydia by Password Wedding OrganizerChristopher & Lydia by Password Wedding Organizer
    Christopher & Lydia by Password Wedding OrganizerChristopher & Lydia by Password Wedding Organizer
    +23
    Stefan & Evelyn by Password Wedding OrganizerStefan & Evelyn by Password Wedding Organizer
    Stefan & Evelyn by Password Wedding OrganizerStefan & Evelyn by Password Wedding Organizer
    +30
    Wedding Planning
    Kevin & Clarissa by Password Wedding OrganizerKevin & Clarissa by Password Wedding Organizer
    Kevin & Clarissa by Password Wedding OrganizerKevin & Clarissa by Password Wedding Organizer
    +28
    Wedding Planning
    Eugene & Chua by Password Wedding OrganizerEugene & Chua by Password Wedding Organizer
    Eugene & Chua by Password Wedding OrganizerEugene & Chua by Password Wedding Organizer
    +19
    Wedding Planning
    Dennis & Bella by Password Wedding OrganizerDennis & Bella by Password Wedding Organizer
    Dennis & Bella by Password Wedding OrganizerDennis & Bella by Password Wedding Organizer
    +15
    Wedding Planning
    Mehmet & Anggi by Password Wedding OrganizerMehmet & Anggi by Password Wedding Organizer
    Mehmet & Anggi by Password Wedding OrganizerMehmet & Anggi by Password Wedding Organizer
    +16
    Wedding Planning
    Ranggy & Septia by Password Wedding OrganizerRanggy & Septia by Password Wedding Organizer
    Ranggy & Septia by Password Wedding OrganizerRanggy & Septia by Password Wedding Organizer
    +13
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Password Wedding Organizer Review(s)

    13 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    ganeshya muna
    09 February 2021 | Bride at Suryadi & Neshya Wedding

    Great Team & beyond our expectation

    We feel Very grateful to meet Password wedding organizer. all team is super helpful & and seems like they're all very experienced everyone well organized and very prepared for all condition that might happen especially during the "C-pandemic" Whatever we requested and even we always changing our plan near the day the team always try their best to help us & give us some suggestions.. Thx you so much password WO for all your helo & wonderful Team!!
    Sylvia Elizabeth
    14 January 2021 | Bride at Steve & Sylvia Wedding

    We couldn't ask for more.

    Thank you so much our thoughtful partner, Password WO! Lega bangett bisa bilang ini, setelah persiapan pernikahan masa pandemi yang menguras pikiran dan tenaga luar biasa. Thank you for being there for us through all the process. Rasanya bukan kaya client, tp jadi seperti didampingi temen sendiri. \n\nTerima kasih untuk perhatian, pengertian, dan maklumnya kalian atas segala detail yang kami mau, perubahan jelang hari H hingga hari H nya, kondisi ak yang tiba2 drop, dan segala kerepotan lainnya. Bersyukur sekali kami kenal orang baik dan peduli seperti kaliann.. You guys played a big part and that meant a world to us. \n\nUntuk Ko Sebastian, ci Nicke, Cynthia, Pun, M.Jo, dan lainnya yang belum sempet kenalan, terima kasih banyak ya. Semoga berkat baik yang kami terima dari kalian, kembali jg ke kalian masing-masing. Sehat dan sukses dimanapun berada & berkarya. God bless you more and moree..
    Evania Taurisia
    02 December 2020 | Bride at Ruther & Evania Wedding

    Password WO made my wedding dream comes true!

    Tim Password WO bener2 mewujudkan wedding impianku banget, mulai dari permintaan-permintaan yang biasa sampe luar biasa, semuanya bisa dilakuin sama mereka. Karena menikah di masa pandemi COVID-19, jadi banyak banget permintaan dari aku dan pasangan, dan juga dari orang tua kami berdua. Semua harus teroganisir dengan baik dan sesuai protokol, karena kita mau acara ini berjalan dengan baik dan aman, jauh dari virus2 jahat itu. Jadi pasti kebayang kan rempongnya? Karena nyiapin wedding di masa pandemi itu = rempong x2. Hahaha. Tapi Password WO dengan profesionalnya bisa mewujudkan itu semua. :) Ditambah lagi semua orang dalam tim yang kerjanya cekatan, rapi, baik, dan yang paling penting SABAR BANGET. Semua keluarga aku juga sependapat dengan aku, orang2nya sabar dan baik2 banget. Karena ga cuman bride & groom aja yang dapet asisten pribadi, tapi semua anggota keluarga aku juga dapet asisten pribadi yang selalu siap sedia membantu. Thank you Password WO. Pokoknya aku seneng banget bisa kenal sama Ko Sebastian, Ci Nicke, dan semua timnya yang baik hati dan profesional. Sukses terus yaa Password WO!
    diana
    24 November 2020 | Bride at Diana & Bayu Wedding

    Marvelous team

    Thank you to password team for all assit and coordinate our wedding . All the team very well coordinate and very handy until the event finished. Thank you and keep up the service excelent to others love birds..
    Felicia Permata Halim
    14 October 2020 | Bride at Bernard and Felicia Wedding

    Puass sama Password WO!!

    First of all, I would like to say thankyouu from the bottom of my heart. I think I couldn't done this without you guysss!! Mungkin aku salah satu bride and groom yg changing plan berkali2 dan selalu ngambil keputusan last minute kali yaaa Hahahaha. Sedikit cerita, kalo kita memutuskan menikah itu lumayan mendadak dan di kala pandemi dimana semua rasanya susah dan mentok baik dari cari venue, budgeting sampai kebutuhan perintilan pernikahan lainnya. Tapi password team, terutama Nicke, selalu menyanggupi dan memberi solusi di setiap perubahan rencana kita. Itu bener2 membuat kita sebagai pasangan sangat2 terbantu dan mendapat solusi untuk keputusan pernikahan kita. Pokoknya sangat puas dengan kinerja kerja Password WO team dan jadinya aku selalu rekomen ke teman2ku lainnya kalo mau ada acara pake Password WO aja udah daripada ribet! Wkwkw. Karena mereka juga sangat2 open dan enak banget buat diajak diskusi sesuai sama kebutuhan kita. Sarangheyo lah pokoknya! Laff lafff
    Marsha Yunita
    12 October 2020 | Bride at Soenwono & Marsha Wedding

    Our biggest Day with Password WO

    Hi Password, Speechless sama kalian! Bener2 super sekali dan sangat detail dalam menyiapkan segala sesuatunya. Gak pernah kami worry sedikitpun pada saat acara, karena semua sudah ditangani dengan sempurna oleh team Password. Bahkan setiap kami tanya apapun juga, jwbnnya selalu "SUDAH,, tenang saja"

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Other customized, Day of coordinator
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 person to 2000 persons
    How many hours are included on the day of the wedding?
    1 hour after the bride start make up in the morning until the end of reception. can be discussed for further needs.
    How far in advance should your client make a booking?
    6-15 months
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We do personalized your event personally
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony Christian, Catholic, Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Chinese,  Cultural wedding batak
    When was your business established?
    2015
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Jakarta, Tangerang, Surabaya, Bandung or Oversesas
    What makes your services unique?
    We like to personalize every needs. to help a couple stand in the altar with a grateful smile without any worry.
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your payment terms?
    2 until 3 times
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes by send email or contact us via WA or DM IG
    Address
    West Jakarta 11460
    Location(s)

    Sincerely assisting your wedding preparation journey
    https://www.instagram.com/p/COxCiuEBiZc/
    https://www.instagram.com/p/COsIrPWBwEk/
    https://www.instagram.com/p/COmqNZBhGXu/
    https://www.instagram.com/p/COhklIUhgme/
    https://www.instagram.com/p/COcm4rvhZzc/
    https://www.instagram.com/p/COXjgh6hQ57/
    https://www.instagram.com/p/COSO4ysBqGO/
    https://www.instagram.com/p/CONRhIvhCBh/
    https://www.instagram.com/p/COIP0AhBbaB/
    https://www.instagram.com/p/COC1i_RBucR/
    https://www.instagram.com/p/CN9WROrhzYd/
    https://www.instagram.com/p/CN38FW-hHru/