All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (27)
  • reviews (17)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Password Wedding Organizer Review(s)

    17 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Cynthia Arsyani
    05 April 2022 | Bride at Anthony & Cynthia Wedding

    Holaa!

    Hai team Password! Thankyou banget udah bantuin aku dan pasangan, bukan cuman di hari H doang, tapi selama preparation aku dibantuin, Makasih banget buat Ci Nicke yang sering aku gangguin malem-malem dan kadang sampai subuh buat mencari jalan keluar untuk kegalauan-kegaualan aku hahahah verry helpful buat kita bride" yang suka galau sendiri :') Keluarga kami berdua sangat happy karna ditemenin PA" yang super helpful dan ramah, keluarga ku pun banyak yang muji karena acara wedding berjalan lancar, dan gak ada tuh yang namanya jam ngaret hahaha.. Sehat-sehat selalu yah team password! Semakin bersinar! Jaya jaya jaya! :*
    Timo Teus
    04 April 2022 | Groom at Timoteus dan belinda Wedding

    Happy client

    WO terbaik..dalam hal planning, handle family, handle yg nikah..smua crew pokoknya T.O.P
    Claudia Eva Ganda
    03 April 2022 | Bride at Aldo & Claudia Wedding

    thank youu!

    kalo nggak ada password WO, nggak ngerti lagi gimana pas nikah kemarin, they were very helpful dan juga sangat informatif, gercep maksimal dan selalu berusaha mencari jalan tengah antara kami dan vendor, nggak gampang pastinya harus jadi org tengah, keadaan normal aja sulit apalagi ini pas pandemi. team yang ketemu selama persiapan hingga hari H sungguh2 berusaha mengenal kami si klien supaya sefrekuensi, adaptif. menurut keluarga yang ditemani PA dari password WO (termasuk aku) PA nya sabar2 dan gesit2 bener2 menemani dari awal hingga akhir suportif banget, ngingetin minum air, semprot2 sanitiser, ngasi kursi pdhl kita ga ngomong, dan inisiatif bener beberes kamar buat beauty shoot udah gitu rajin nawarin sandal pas resepsi. mereka udah ada backup plan in case di acara hujan (acara kami semi outdoor) sungguh nyaman banget bareng password WO ! we couldnt have done it without you guys!
    Tracy Vionna Setiadi
    11 October 2021 | Client at Tracy & Nicky Wedding

    Makasih banyak Team Password

    Thx a lot untuk semua team password yang udah bantuin pernikahan kami sampai selesai! ❤️
    ganeshya muna
    09 February 2021 | Bride at Suryadi & Neshya Wedding

    Great Team & beyond our expectation

    We feel Very grateful to meet Password wedding organizer. all team is super helpful & and seems like they're all very experienced everyone well organized and very prepared for all condition that might happen especially during the "C-pandemic" Whatever we requested and even we always changing our plan near the day the team always try their best to help us & give us some suggestions.. Thx you so much password WO for all your helo & wonderful Team!!
    Sylvia Elizabeth
    14 January 2021 | Bride at Steve & Sylvia Wedding

    We couldn't ask for more.

    Thank you so much our thoughtful partner, Password WO! Lega bangett bisa bilang ini, setelah persiapan pernikahan masa pandemi yang menguras pikiran dan tenaga luar biasa. Thank you for being there for us through all the process. Rasanya bukan kaya client, tp jadi seperti didampingi temen sendiri. \n\nTerima kasih untuk perhatian, pengertian, dan maklumnya kalian atas segala detail yang kami mau, perubahan jelang hari H hingga hari H nya, kondisi ak yang tiba2 drop, dan segala kerepotan lainnya. Bersyukur sekali kami kenal orang baik dan peduli seperti kaliann.. You guys played a big part and that meant a world to us. \n\nUntuk Ko Sebastian, ci Nicke, Cynthia, Pun, M.Jo, dan lainnya yang belum sempet kenalan, terima kasih banyak ya. Semoga berkat baik yang kami terima dari kalian, kembali jg ke kalian masing-masing. Sehat dan sukses dimanapun berada & berkarya. God bless you more and moree..

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, customized, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Christian, Catholic, Intimate wedding,  Grand wedding, Chinese, batak
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 person to 2000 persons
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    english
    Do you provide services in other cities or countries?
    Bali, Jakarta, Tangerang, Surabaya, Bandung or Oversesas
    How far in advance should your client make a booking?
    6-15 months
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    2 until 3 times
    When was your business established?
    2015
    How many hours are included on the day of the wedding?
    1 hour after the bride start make up in the morning until the end of reception. can be discussed for further needs. (Full day Event)
    Does a client need to schedule an appointment?
    by send email or contact us via WA or DM IG
    What makes your services unique?
    We like to personalize every needs. to help a couple stand in the altar with a grateful smile without any worry.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We do personalized your event personally
    Address
    West Jakarta 11460
    Location(s)

    Sincerely assisting your wedding preparation journey

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.