All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (81)
  • reviews (62)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Michelle Bridal Review(s)

    62 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Hans
    07 July 2020 | Bride at Hans & Judith Wedding

    Wedding Hans & Judith

    Thanks Michelle Bridal for being a part of our wedding..good luck
    Caroline Margaretha Yollanda
    22 June 2020 | Bride at D&Y Wedding

    Awesome

    Thank you for Michelle bridal. Good service and I love the gown so much 💝
    Grace Gabetini
    19 June 2020 | Bride at Grace & Alam Wedding

    beyond imagination

    awalnya cuma cari² photoshoot indoor karena pandemi agak takut outdoor, eh ketemu di IG iklan photoshoot sama make up + gaun dgn harga affordable bgt...wagelaseh langsung ambil aja gak usah mikir...dan pas di makeup,, takjub sih alat make up nya oke punya semua,, MUA nya sgt tau kondisi kulit sensitif jadi gak main asal templok foundie/etc,, dipilih make up yg cocok,, soft tapi beda bgt sih sampe aku bingung kok aku bisa cantik ya...hehe...gaunnya oke banget,, long lasting,, simple,, tapi gak norak...photographer dan studionya juga oke bgt...aku sama calon suami aku PUAS banget...thank you yaa team @michellebridal_id...
    Novi

    Novi

    Interviewed by Bridestory

    02 March 2020 | Bride at Novi & Nikko Wedding

    Good Service

    On time : moderated. Gaun gaun juga bagus2 utk bride dan juga gaun mama sdh dpt jd kita tidak perlu repot lagi pikirin gaun mama. Semua sudah lengkap paketnya dan banyak jg bonus2nya. Make up : very good Make up bride keren bgt bikin pangling. Make up mama jg bgs. Profesional bgt Service : very good. Pelayanannya jg bagus. Bagian gaun jg ramah. Mau wa sm ci Farina lgsg di jawab dan quick respond Bagi yg mau merit aku recommen bgt sm Michelle Bridal Sukses terus utk Michelle Bridal
    Handoyo

    Handoyo

    Interviewed by Bridestory

    21 February 2020 | Groom at Handoyo & Melani Wedding

    paket murah meriah

    paket yang ditawarkan komplit dengan harga terjangkau, gown nya pun banyak, all in pokoknya gak usah ribet2 lagi nyari venue... Semua sudah lengkap di michelle bride
    Gina Yap Putri

    Gina Yap Putri

    Interviewed by Bridestory

    17 February 2020 | Bride at Handi & Gina Wedding

    Michelle Bridal review

    Suka bgt sm Michelle Bridal, dr awal prewed milih gaun ny bagus2 trus utk lokasi prewed jg kt bs tentukan...(aku ambil prewed Bali).

    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Ready made dress,  Once worn dress,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire,  Hair and make up,  Photography,  Wedding planning
    When was your business established?
    Michelle Bridal was established since 2008. It was named as 'FOG Bridal' back then :)
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, let's have a talk first :D
    What is your payment terms?
    Down payment of 20%, the rest can be apply on instalment following the agreement between bridal and customer.
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Hanya untuk penyewaan Gaun Pengantin.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please call or chat via wa @08129377799
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What makes your services unique?
    We really care on brides' wedding budgets. We create a package that will fit for on your budget. Talk with us, we'll made it fit. Indeed, we always serve the best of us on your special day for all our precious customers :) Your satisfaction is our priority and happiness :D
    Service(s)
    Address
    Jl. Percetakan Negara No.4 10520
    Location(s)

    Michelle Bridal berdiri sejak Januari 2008, yang dimana nama sebelumnya kami dikenal sebagai FOG Bridal. Kami melayani kebutuhan lengkap bagi pernikahan anda dengan harga yang terjangkau. Dapatkan informasi special paket-paket kami di bagian pricelist atau dapat menghubungi langsung.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.