All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (6)
  • reviews (33)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Buah Tangan Widuri Review(s)

    33 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Shigeko Desiputri
    28 November 2022 | Bride at Shigeko & Dana Wedding

    Widuri provides superb services! The best vendor I've ever chosen

    Widuri did a great job! Mba Btari was very helpful and kind, and she owns a very great taste. She always provided solutions to everything that we were worried about. She has extensive experience and knowledge of wedding things, so we got a lot of references from her. We are so grateful to meet Mba Btari, for sure! For the kebaya, widuri has a variety of kebayas which at that time made me want to rent them all. The kebayas have a perfect fit and cut and are made of high-quality fabric, so it was comfortable to wear. Thanks, Mba Btari! We wish you the very best!
    Feby Kusumajanti
    14 November 2022 | Bride at Feby & Bimo Wedding

    Attire

    Jatuh cinta langsung sama buah tangan widuri dari awal coba fitting ke studionya 🥰🥰 end up semua orang muji bajunya yang emg beneran mevvahh✨✨ perfect for javanese wedding. Thankyouu mbak btari and team
    Nadyla Testiara
    05 September 2022 | Client at Nadyla & Azhar Wedding

    Good service

    Bingung cari baju pas mau lamaran dan kebetulan liat buahtanganwiduri di ig. Sampe hari h gaada kendala dan dibantu banget. Jujur bagus banget warna bajunya dan servicenya🤍
    Pangesti Dimas
    24 August 2022 | Bride at Pangesti & Dikky Wedding

    Elegant Javanese Bludru Kebaya

    Kontakan dengan Widuri sejak Maret 2021 untuk wedding Agustus 2022. Diskusi dr A - Z tapi semuanya buyar ketika first fitting dan Mbak Btari tawarin aku kebaya yang “Pangesti banget”. Padahal jujur aku merasa super riweh mau pake kebaya bludru, tp maunya yang simpel, gak banyak motif tapi tetep elegant (dmn umumnya kebaya bludru pasti identik dengan corak emas yg lumayan banyak). Belum lagi Dikky setiap di kasih foto beskap bludru selalu nolak karena katanya rame banget…. Oke balik lagi, pas sampe di studio Widuri, pas aku dan dikky pake kebaya dan beskapnya, kita berdua langsung happy, kayak ngerasa bajunya match sama personality kita 🥲🤍 Diakhir akhir mbak Btari tawarin untuk modif sedikit kebayanya, dan aku langsung oke in karena yakin bgt pasti bagus. Dan terbukti pas hari H happy bgt semua pihak dr vendor maupun tamu semuanya pada tanya vendor kebayanya siapa 🤍 Sukses teruss Mbak Btari dan Widuri! Senang sekali bertemu Widuri dan sudah menjadi bagian di hari bahagia kami 🤍🖤
    Nadia Dwi Putri
    23 August 2022 | Bride at Nadia dan Ihsan Wedding

    Perfect Wedding Kebaya

    Dari awal ngerencanain nikah yg paling pertama aku book adalah kebaya buah tangan widuri dari liat katalognya udh bener bener jatuh cinta sama semua kebayanyaa Ka Wulan jg bener bener help me through all the process dan di hari -H so blessed bisa ketemu vendor yg bukan barangnya aja yg bagus tapii crewnya pun sangat multitalent dan membantu With Love . Nadia dan Ihsan
    Nimas Dian Utami
    09 August 2022 | Bride at Nimas & Nils Wedding

    Simple yet elegant ✨️

    Jatuh cinta pada pandangan pertama dengan kebaya beludru milik buahtanganwiduri. Seperti yang tertulis di atas, kebaya beludrunya memiliki design yang simple tapi terlihat sangat manis dan elegant. Seluruh tim buahtanganwiduri sangat sangat sangat responsif, sweet, dan helpful. Semua pasangan pasti ingin dihari spesialnya terlihat perfect, dan tim buahtanganwiduri selalu berusaha untuk mewujudkannya dan sangat kooperatif. Super recommended untuk seluruh bride jawa yang ingin tampak cantik di hari specialnya..

    Bridal

    What services do you provide
    Rental Kebaya, Traditional Accessories, Hairpiece, Jewelry, Veil, Shoes,  Accessories,  Hair and make up
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic Kebaya with touch of modern and contemporary
    What accessories do you provide?
    Wedding shoes,  Hair accessories,  Veil,  Jewelries, Traditional Accessories
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of contract and 50% upon the final delivery
    How far in advance should your client contact you?
    for Perdana Kebaya , the sooner the better, but the most ideal time for a client to contact us would be 6 -7 months prior to the wedding. for Rental Ready, it would be 2-3 months before the big day.
    What makes your services unique?
    By creating our own collections, we would like to become a 'bridge solution' between designer and sanggar to create a designer look within more affordable price. By offering rental services, we want to participate in supporting sustainable fashion business model, whereas we create classic, timeless, versatile pieces, and utilizes enduring styles with layering options.
    When was your business established?
    Widuri was started back in 2016 by creating handmade accessories, Hara Widuri, that ever since has become our signature hairpiece. We frequently involved and helped our close friends and family's wedding, moreover we handled our own wedding by ourselves, from aesthetics to technical sides. Starting in 2018, we expanded our business to rental attire and traditional accessories, then opening our own offline boutique store in Pondok Indah, Jakarta Selatan.
    Service(s)
    Address
    Widuri. Ruang Bersua Lt. 2 Pondok Indah Plaza 2 Jl. Metro Duta Niaga, Blok II, BA 1-4 Pondok Indah, Kec. Kebayoran Lama Jakarta Selatan 12310 DKI Jakarta Indonesia 12310
    Location(s)

    Widuri is your one stop bridal shop. We offer you variant range of products and services, from kebaya, traditional accessories, hairpiece, jewelry, veil, shoes, to makeup and hairdo. We also provide you with styling and consulting, and pay attention to the details on your needs to match with your concept and culture, whereas we collaborated with other partners/vendors.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.