All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (81)
  • reviews (65)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Michelle Bridal Review(s)

    65 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Cecilia Sheren
    21 August 2020 | Bride at Samuel & Cecilia Wedding

    Puas banget!!

    Puas banget sama kinerja michelle bridal dan gown nya juga bagus2. Semua yang di butuhin ada di paket michelle bridal.

    Vendor Reply

    30 August 2020
    Thanks cecilia atas kepercayaannya pakai michelle bridal. Gbu
    Irma Sazrin Panggabean
    17 August 2020 | Bride at Nikson & Sazrin Wedding

    Preweding

    Dababesss dah, superrr duper. Mulai dateng ke Bridal pelanyanan baguss, ramah, baik lagii. Aku nya nyaman bgt disana. Make up ya juga softt bgt seperti yg aku mau, rapii gk luntur. Yg paling penting makeup y gk buat muka aku berminyak. Harga terjangkauu bangetyy, freee voucher hotel buat honeymood lagii
    Stella Svetscheva
    10 August 2020 | Bride at Stella & Juniko Wedding

    3M : murah meriah memuaskan

    Harga terjangkau dengan paket yg komplit jadi tidak perlu repot cari ke tempat lain, sangat memuaskan. Tuhan berkati Michelle Bridal! ❤️🙏🏿

    Vendor Reply

    15 August 2020
    Thanks a lot stella sdh mempercayakan hari bahagiamu ke Michelle Bridal. GBU
    Hans
    07 July 2020 | Bride at Hans & Judith Wedding

    Wedding Hans & Judith

    Thanks Michelle Bridal for being a part of our wedding..good luck
    Caroline Margaretha Yollanda
    22 June 2020 | Bride at D&Y Wedding

    Awesome

    Thank you for Michelle bridal. Good service and I love the gown so much 💝
    Grace Gabetini
    19 June 2020 | Bride at Grace & Alam Wedding

    beyond imagination

    awalnya cuma cari² photoshoot indoor karena pandemi agak takut outdoor, eh ketemu di IG iklan photoshoot sama make up + gaun dgn harga affordable bgt...wagelaseh langsung ambil aja gak usah mikir...dan pas di makeup,, takjub sih alat make up nya oke punya semua,, MUA nya sgt tau kondisi kulit sensitif jadi gak main asal templok foundie/etc,, dipilih make up yg cocok,, soft tapi beda bgt sih sampe aku bingung kok aku bisa cantik ya...hehe...gaunnya oke banget,, long lasting,, simple,, tapi gak norak...photographer dan studionya juga oke bgt...aku sama calon suami aku PUAS banget...thank you yaa team @michellebridal_id...

    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Ready made dress,  Once worn dress,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire,  Hair and make up,  Photography,  Wedding planning
    When was your business established?
    Michelle Bridal was established since 2008. It was named as 'FOG Bridal' back then :)
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, let's have a talk first :D
    What is your payment terms?
    Down payment of 20%, the rest can be apply on instalment following the agreement between bridal and customer.
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Hanya untuk penyewaan Gaun Pengantin.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please call or chat via wa @08129377799
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What makes your services unique?
    We really care on brides' wedding budgets. We create a package that will fit for on your budget. Talk with us, we'll made it fit. Indeed, we always serve the best of us on your special day for all our precious customers :) Your satisfaction is our priority and happiness :D
    Service(s)
    Address
    Jl. Percetakan Negara No.4 10520
    Location(s)

    Michelle Bridal berdiri sejak Januari 2008, yang dimana nama sebelumnya kami dikenal sebagai FOG Bridal. Kami melayani kebutuhan lengkap bagi pernikahan anda dengan harga yang terjangkau. Dapatkan informasi special paket-paket kami di bagian pricelist atau dapat menghubungi langsung.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.