All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (24)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SANSAN Bridal Review(s)

    24 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Mita Margaret
    03 February 2020 | Bride at Dany & Mita Wedding

    Thankyou Tim San2 Bridal!!!

    Awalnya deg2an takut ekspektasi makeup gk sesuai muka hari H, tp amazing brush from Mrs. Cynthia bikin aku dipuji2 seharian itu. Bahkan awalnya ci Cynthia sgt welcome dengerin apa yang kami mau dan cicinya gk pelit buat kasih masukan2. Utk Mba Citra (PIC San2 Bridal) & tim lainnya yg udah respon dengan baik banget apa yang aku mau dan aku butuhkan hal yang detail sekalian. So, hari H jadi lancar banget Aniwei ini aku rekomendasi buat capeng2. Thanks a lot buat ci Cynthia dan tim San2 Bridal.
    yuli samantha
    24 January 2020 | Bride at yuli dan adrian Wedding

    highly recommended! custom made dress and makeup were soooo nice

    ci cynthia bener2 oke bangett, mulai dr awal diskusi ttg pilihan utk custom rental dress sampai2 dress sudah jadi dan makeup hari H nya. dressnya bener2 bagus bgt, dan ci cynthia mau bgt dengerin request2 design aku dan dia juga byk kasih masukan pas design dan fitting. bener2 puas sama dressnya.. makeupnya jg byk yg bilang bagus bgt. overall bintang 5 dan harganya affordable bgt. thank you ci cynthia!!
    Melani Catering & Organizer
    14 November 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    Great Bridal

    For bride to be, looking for bridal, San San is one of the best bridal in Jakarta, has great make up and wedding dress, etc. We are glad to work a project togather.
    Mei Lin
    23 September 2019 | Bride at Thomas Setiabudi Wedding

    Makeup nya mantaaap banget

    Make up nya ok banget! Ga salah pilih Bridal ^^ Apalagi ci Cynthia jago banget, sampe pangling liat wajah sendiri. Makasih, Sansan Bridal.. Makasih ci Cynthia
    Adar
    26 September 2018 | Bride at adar&indra Wedding

    san-san bridal OK BANGET!!

    thank you so much for Ci Cynthia Makeup..\ngak nyesal deh pokoknya....👍👍👍👍👍
    Danelene Chiu
    18 September 2018 | Bride at Timothy & Danelene Wedding

    Impression

    Setelah pergi ke banyak tempat vendor gaun pengantin akhirnya hatiku memilih cici Cynthia as my designer! Awalnya aku susa mengintepretasikan keinginan aku dalam bentuk kata2, tp ci Cynthia bantu aku sampe akhirnya pas bgt seperti yg aku pengenin! Dan jadilah wedding dress aku yg dibuat dari 0, mulai dr pemilihan kain, design, brukat, dan semua detailnya SESUAI BANGET sama yg aku pengenin! Very very very satisfying!! Setelah 1 bulan nikah pun (exactly today) belom bs move on dari my dream wedding dress😍 thank you san san bridal and ci cynthia especially for everything😘 terbaik!!!

    Bridal

    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What services do you provide
    Dress rental,  Custom made dress,  Ready made dress,  Once worn dress,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire,  Hair and make up,  Photography,  Flowers and bouquet,  Wedding cake
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes we do
    How far in advance should your client contact you?
    the sooner the better, but at least 1month before wedding day
    What is your payment terms?
    30%,- Idr after contract, 50% before prewedding 75% after prewedding, 100% before wedding day
    What makes your services unique?
    SanSan provides professional makeup artists who create natural and flawless look. otherwise we have a designer who is ready to help brides to realize they dream wedding dress. we have a purpose to give the best quality and service as we commit to respond the needs of our clients
    what time your opperational hour?
    monday till saturday 10.00 am - 8.00 pm. Sunday or Public holiday 10.00 am - 4.00 pm
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    in 2005- Platinum award by APPGINDO wedding award 2005
    Does a client need to schedule an appointment?
    No No (please give details if any)
    Service(s)
    Address
    Komplek Lokasari Blok B no 31-33 Mangga Besar Raya 11180
    Location(s)

    we are bridal and salon in west jakarta. our product listed in 6 different packages, 4 for complete wedding packages which are exclusive, endless,new superior and timeless package. and 2 for prewedding package they are eternity and Lux package. Other wise we provide the package which can be adjusted with the client needs.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.