All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (12)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Harry and Friends Organizer Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    06 June 2018 | Bride at Rini & Taufan Wedding

    Perfect

    WO yang profesional, timnya sabar banget, enak diajak sharing sampe curhat, pokoknya harry and friends bener-bener bikin acaraku sempurnaaa, thank you :) Sukses selalu buat mas Harry dan semuanya.
    15 March 2018 | Bride at Icha & Rizky Wedding

    Wonderful WO

    Terima kasih kepada harry dan team, walaupun waktunya cukup mepet tetapi acara pernikahan kami terorganisir dengan sangat baik, team yang ramah dan sangat sabar terutama mas tony yang sabar sekali walaupun kitanya sedikit bandel, terima kasih harry and friends, sukses slalu ya.
    08 March 2018 | Bride at Sylvia & Betab 25 Februari 2018 Wedding

    Great performance!

    Team WO yang sabar banget. Semua keren, sesuai sama yang diinginkan. Terima kasih ya, sangat membantu acara kami. Great performance! Great work. Thank you so much untuk Mas Toni dan Team

    Vendor Reply

    08 March 2018
    Terima kasih Ka Sylvia. Kesabaran adalah bagian dari kewajiban kami sebagai crew wedding organizer. Bahagia selalu dengan ka Bertab. Sakinah, Mawadah dan warahmah. Amin.
    26 October 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    thank you

    Thank you for tagging us on your latest project. Great teamwork and good communication with other vendors. We're happy to work with you. See you on the next project :)
    31 August 2017 | Bride at Ryan Sandra Wedding

    Thank you

    Thank you team Harry and Friends Organizer yg telah banyak membantu sehingga acara wedding day sy berjalan dgn lancar.. dr bbrp bln sblm team sdh membantu follow up vendor2 dan byk memberi masukan hingga hari h dapat terlaksana dgn baik. Good job.. Thank you team..
    25 August 2017 | Bride at Rufina & Natajaya Wedding

    Our dream come true

    Terima kasih banget buat harry and friends organizer yang telah mewujudkan impian pernikahan aku. Alhamdululillah acaranya lancaar dan kerja team WO nya profesional bangeeet. Selalu ngertiin setiap detailnya yang aku pengenin. Gatau gimana ribetnya kalo gak ada team WO, dan bersyukur banget aku gak usah ribet panjang lebar ngejelasin gimana maunya aku karena team udah professional banget dan langsung tau pernikahan seperti apa yang aku inginkan. Pokoknya very recomended WO!

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Budget preparation,  Detailed task checklist,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 until 2000 person
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    as soon as possible
    How many hours are included on the day of the wedding?
    start from 8 hours until full day
    Address
    Kawasan Perumahan IL LAGO cluster Fiordini Jl. Fiordini 2 No. 29 Gading Serpong, Tangerang 15810 (by appointment only) 15333
    Location(s)

    Harry and Friends Organizer adalah wedding organizer yang dapat membantu pernikahan seluruh tamu dari berbagai macam kalangan, adat dan kepercayaan.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.