All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (87)
  • reviews (72)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Edelweis Organizer Review(s)

    72 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Susy Suwandi
    21 March 2021 | Bride at Robby and Susy Wedding

    Great team!

    Thank you so much bt semua tim yg uda bantu di hari H dan uda bantu sebelum2nya jugaa. Kerepotan karena lagi covid, apapun jd ga tentu dan mau direpotin karna pindah2 hotel but the service still 5 stars recommended. puas banget, cekatan semua, super friendly, semua keluarga jg happy di bantu sampe bener2 selesaii dan beres. Thank youuu so much, sukses selalu yaa ci dewi dan ci anita dan team! ❤️❤️
    Agustina Lin
    10 February 2021 | Bride at Edy & Agustina Wedding

    complete & kompak banget

    kompak banget semua tim dan profesional .. thank u banget.. ❤❤👌👌👌😍🙏🙏
    Aloysia Edith Rahardja
    08 November 2020 | Bride at Gio & Edith Wedding

    Service at its best!

    Puas banget pake Edelweis WO ini. Dari awal ngobrolin ini itu sama Ci Dewi sangat nyambung dan very helpful. Gonta ganti plan krn psbb ganti2, anthing yg aku keinget langsung aku WA, details, change of plan, dll, semua kecatet dan dilaksanakan sama Edelweis WO. Di hari H semua berjalan mulus, aku ga ada stress sama sekali. Orang2 yg bantu di tim ini juga semua sangat friendly dan sangat helpful. BEST banget deh pokoknya ;) Thank you sekali lagi yah buat ci Dewi and team!!!
    Handy Talky Rental bbcom

    Edelweis Organizer

    Awal kerjsama kami (BBCOM.id) dengan Edelweis Organizer pada tanggal 20 Januari 2019 untuk acara Wedding Decky dan Christine di Hotel Novotel Tangerang, yang kami kirim H-1 untuk pengiirman Handy Talky. Karena utk pengiriman tersebut fleksibel sesuai dengan permintaan klien tergantung alamat nya. Terima kasih kak Dewi telah bekerja sama dengan kami sampai sekarang, sukses terus usahanya. ...Thanks You so much Edelwies Organizer...
    Valeria Valeska
    23 February 2020 | Bride at Valeria & Christian Wedding

    Super Recommended!!

    Ci Anita dan ci Dewi sangat membantu dalam persiapan pernikahan kami. They double even triple checked all we need to prepare for our wedding and planned everthing smoothly. Tim dari Edelweis sangat bertanggung jawab, baik dan bisa dipercaya sehingga pada hari H, kami tidak perlu worry dan pernikahan kami berjalan dengan lancar. Thank you so much Edelweis!! suskes selalu!
    Filly Nandaria Suparman
    22 December 2019 | Bride at Julius & Filly Wedding

    Super TOP

    Hi ci dewi and team.. kami mau mengucapkan banyak terima kasih ke edelweis organizer karena sudah banyak membantu kami dr awal preparation hingga hari H. Kluarga-kluarga kami juga diurusin banget oleh team edelweis, after reception juga kami masih dibantu untuk packing barang2 dan puji Tuhan barang tidak ada yang ketinggalan. Kami bersyukur banget memilih edelweis organizer sebagai vendor kami, SUPER TOP banget deh edelweis organizer ❤️❤️❤️❤️❤️

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Planner Wedding Organizer Event Organizer
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English
    What is required for booking your services?
    Just contact 0818 809 267
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How soon should I book your services?
    As Soon As Possible
    When was your business established?
    Our business started way back in 2009
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Venue selection,  Reception planning,  Ceremony planning,  Attendee list preparation,  Rehearsal dinner planning
    Do you support or cater to any specific religions?
    Yes, All Religions
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Address
    Kebon Kacang 1 No. 73 Jakarta Pusat
    Location(s)

    Started from 2009 until now, Edelweis Organizer have many experience for helping and serving our client in wedding event. Our motto is "We Create, You Celebrate". This is our desire to realize every couple dream to have their very special and unforgettable moment in their life.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.