All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (99)
  • reviews (18)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    BEST Entertainment and Organizer Review(s)

    18 Review(s), sorted by :
    Latest Review

    Professional

    Team nya profesional dan enak diajak kerja sama Pokoknya top banget deh..................................... See u next event :)
    12 May 2017 | Bride at Angel & David Wedding

    Best WO keren bangeett

    Jadi bingung mau nulis apa karena dari segala aspek Best WO oke bgt. I'm a happy, satisfied customer. Saya menggunakan jasa Best WO utk hari H. Dan di hari H, saya sebagai bride bener2 tinggal ngarahin semua pertanyaan vendor, keluarga, siapapun ke WO, let them coordinate and they completely know what they should do. Everything was going really smooth. Everything was done very well. Kaptennya (Wilson) dan team sangat sangat sigap, responsive, sampe hal2 kecil mereka siap sedia. Very very recommended!
    06 May 2017 | Bride at Cindy & Ichal (Museum Indonesia 29 April 2017) Wedding

    Good job for BEST Entertaiment

    Terima kasih banyak utk tim WO BEST Entertaiment. Awalnya saya nekat cari vendor vendor di bridestory, pas pertama baca baca review dari orang orang ttg BEST Entertaiment ini, banyak yg bilang mereka oke kerjanya. Dan akhirnya benar sekali! Dari awal saya meeting bersama leadernya yaitu Wilson Koshagi, banyk sekali masukan masukan dan juga ide ide dari mereka yg sangat membantu, apalagi tim BEST Entertaint ini anak anak muda semua (mungkin seumuran juga sama saya :D) jadinya utk diskusi dll juga sejalan semua ide ide anak anak muda. Semua notes yg saya berikan beserta perubahan perubahan dari saya menjelang hari H semua samgat berjalan dengan lancar, semua notes yg saya berikan gak ada yg kelewat, bahkan pihak keluarga saya banyak yg bilang kalau mereka ini kerjanya sangat gesit. Alhamdulillah acara saya berjalan dengan lancar juga berkat bantuan WO BEST Entertaiment ini :), saat hari H acara saya sudah 100% percayakan kepada mereka, dan alhamdulillah semua lamcar :). Pkknya sangat recomended banget, bahkan kalau sodara saya ada yg menikah juga, saya akan rekomendasikan BEST Entertaiment ini :). Terima kasih banyak utk semua tim BEST Entertaiment yg sudah membantu pernikahan saya & ichal berjalan dengan lancar :), sukses terus !
    05 May 2017 | Groom at Firly & fatia Wedding

    Best like Their Name

    Terima Kasih untuk semua Crew Best Wedding Organizer telah mengkoordinasi acara kami dari Akad nikah hingga resepsi, keseluruhan acara di koordinir secara rapi dan cepat, sangat cocok sekali bagi pasangan yg akan menikah tp banyak kesibukan dlm mengatur jadwal, semua diatur dengan baik oleh Best WO sesuai dengan konsep pasangan pengantin, sekali lagi terima kasih BEST WO atas bantuan nya !! cheers !
    29 April 2017 | Bride at David & Tina Wedding

    Best WO is The Best

    Thanks untuk Wilson dan team. Membantu banget buat persiapan wedding kami dari planning sampai hari H. Sedikit kecewa karena tidak ada Wilson di hari H. Sekali lagi thank you.
    29 November 2016 | Family Or Relatives Of Groom at Agung & Yiping Wedding

    Super Helpful

    Terima kasih banyak buat WO ini terutama untuk Wilson yang udah bantuin dr 1 tahun sebelum acara.. Sangat bertanggung jawab, profesional, helpful, dan loyal. Dengan harga yang terjangkau dan usia mereka yang masih sangat muda2, crewnya gesit dan ramah.. Benar2 puas dan terbantu oleh WO ini.

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Full day Wedding Organizer and Full Service
    Do you support or cater to any specific religions?
    Yes
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    Min. 200 pax and Max. 2000 pax
    How many weddings do you plan a year?
    50
    Do you plan weddings internationally?
    Yes
    How soon should I book your services?
    Max 1 month for Fullday service and 3 months for full service
    What is required for booking your services?
    just contact 087883804100 for more info or explanation
    How many hours are included on the day of the wedding?
    about 20 hours
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    75 to 2000
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bandung, Bogor, Surabaya, Bali
    How far in advance should your client make a booking?
    12 month in advance
    How many hours are included on the day of the wedding?
    18 hours
    What makes your services unique?
    1 day 1 service
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    50% when signing contract, 50% 2 weeks before
    When was your business established?
    2012
    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    Address
    Jalan Garuda No 39 11270
    Location(s)

    Hello We are from BEST Wedding Entertainment and Organizer. You can call us for further information about our service. Please feel free to ask. Hope we can help your wedding ! Happy Hunting !

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.