All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (287)
  • reviews (28)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Alexo Pictures Review(s)

    28 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Dini
    18 March 2021 | Client at Dini & Firman Wedding

    Post Wedding - Alexo

    thank you team alexo, mas adryan and team, pilih vendor dengan flexi schedule bener2 sangat membantu sekali.
    Wischa
    13 February 2021 | Bride at Wischa & Fitra Wedding

    Such a lovely New Normal Wedding Photos & Videos

    Karena pandemi, jadi bikin akadnya di rumah aja secara sederhana. Walau begitu tetap bisa dikemas apik & spesial sama Alexo 💕 Gak nyesel pakai Alexo, apalagi dikasih bonus dokumentasi kucing kesayangan aku 😻
    dina indaswara
    17 October 2020 | Bride at Dina & Dimas Wedding

    Best result best budget

    hallo Alexo🤚🏻, mau cerita sedikit untuk vendor satu ini. pertama kali nemuin vendor ini tuh di instagram, cuma hanya liat2 hasil fotonya udah langsung percaya klo vendor ini bakalan bantuin acara aku dan mas dimas dari awal sampai hari H. tanpa basa basi langsung ngehubungin pihak adminnya dan ternyata Ownernya langsung, dari soal harga dan pilihan2 yg aku minati untuk acara sangat membantu sekali. Vendor ini sangat akrab dengan vendor2 pilihanku, jadi rasanya nyaman dan timnya pun akrab2 orangnya. Walaupun Pernikahan di tengah pandemi Covid-19, bisa berjalan dengan lancar dan mereka selalu mensupport aku dan mas dimas sampai acara selesai. Terimakasih banyak tim Alexo yg sangat membantu acaraku dari awal sampai di hari Pernikahan, semoga vendor ini sukses selalu..
    Muhammad Annas
    15 October 2020 | Groom at Annas & Debri Wedding

    Makaaaasiiih Alexo

    Baru Inget nikah udah lama tapi belum kasih testimoni.. hahaha maap yaa Alexo, btw ini vendor asik bgt, yg punya baik, timnya juga oke, hasil apalagi, ga usah diragukan... top markotops, seru pokonya, smoga trus dipertahankan kesolidan tim dan eksistensinya yaa.. much love
    Nadia
    17 September 2019 | Bride at Randy Satria Wedding

    Excellent and Humble Vendor

    Dari awal dateng ke booth mereka di bridestory bener2 langsung srek entah kenapa, dann suprisingly setelah deal ternyata mereka bener2 diluar dugaan, beside of hasil foto dan video mrk yg bagus2 menurut ku cocok dengan karakter vendor itu penting dannn suprisingly all of their team member have a really really good attitude dan bener2 se humble itu sampe udh kaya temen sendiri.. dari awal prewed, engagement , pengajian, malam adat sampe hari H bener2 cuman pake Alexo dan hasilnya luaar biasaa sangattt memuaskann ❤️❤️ really recommended! Suksess teruusss alexo pictures tungguuu orderan ku untuk selanjutnyaaa
    Kariza Nurmasari
    26 August 2019 | Bride at Sasha & Dhika Wedding

    Excellent Service

    Wah ini sihhh gokillll bgttt teamnya!! Saking serunya kita ngerasa Alexo team udah kayak temen, bukan kayak vendor lagi haha seru bgttt dan semuanya humble, each and every one of them 😊 hasil fotonya kita sukaaaa bgt juga pokoknya worth the price deh bener2 ga nyesel ♥️ mereka orang2nya juga energic bgt kayak gada capenya dan semangaatt terus gituu foto2in kita 🤗🤗 pokoknya bener2 pengalaman foto dari mulai prewed sampe dinner reception terbaik utk aku dan suami 😘😘 we are super grateful to have Alexo Pictures as one of our vendors ♥️ thank you Alexo Pictures for the excellent service and the beautiful pictures that you’ve captured, we love youuu 🥰🥰

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    When was your business established?
    Est 2016
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    We have packages to choose from. These packages are made with our experience with clients and their needs. It means you don't have to wory about missing something because we have list it for you.
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Natural
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We always make sure to include the couple's personality and desires into the photoshoot. We like to laughter to fill the atmosphere because no moment worth passing by without happiness.
    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Portraiture,  Cultural,  Candid,  Natural,  Conceptual,  Destinations
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Videography

    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Conceptual
    Service(s)
    Address
    The Green Hill, Cluster Ayana A2 no 9. Bogor 12310
    Location(s)

    Run by a team of young photo and videographer who's eager to create a romantic and loving atmosphere of your special moments to be captured perfectly. We understand the needs to have someone to trust is the key for you to enjoy the rest of your wedding. From creating that lovely pre-wedding pictures until all the memorabilia to keep for the rest of your life. We want you to have fun and mingle with your beloved guests while we always in place to freeze it in the moment.
    https://www.instagram.com/p/CNhAtsqHlPD/
    https://www.instagram.com/p/CMyby_UDhjM/
    https://www.instagram.com/p/CMUD5CWnX9v/
    https://www.instagram.com/p/CLdeaOoHymZ/
    https://www.instagram.com/p/CLYgy7SHNUS/
    https://www.instagram.com/p/CLWJkxyH9Hi/
    https://www.instagram.com/p/CLT6nL0H2DJ/
    https://www.instagram.com/p/CLQYiXbji03/
    https://www.instagram.com/p/CLOp1CHj9Vt/
    https://www.instagram.com/p/CKkj1klDG3w/
    https://www.instagram.com/p/CJfa54MDNhz/
    https://www.instagram.com/p/CJaE5Oqjw69/