All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (765)
  • reviews (100)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    White Pearl Decoration Review(s)

    100 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    corina setiady
    22 June 2021 | Bride at Ryan & Corina Wedding

    AMAZING WEDDING DECOR

    Gak pernah nyangka bahwa hasil decor dari white pearl amat sangat AMAZING. Semua bilang sangat bagus. Thank to Pak Hery and team, the one behind white pearl yang amat sangat membantu kita dalam proses persiapan wedding and even di hari H. Please contact him if you guys interested. Keep the good work White Pearl Decoration. Thankyou for making our wedding so wonderful ❤️❤️
    felicia tjong
    21 June 2021 | Bride at Nicky & Felicia Wedding

    Beautiful Decor and Great Service

    Kami puas dengan White Pearl walaupun resepsi di resto gak bikin decor nya kalah dengan decor di ballroom, Bener-bener bagus settingnya dan sesuai sama yg kita request 👍🏻👍🏻👍🏻
    Arif Fadhillah
    07 June 2021 | Groom at Tazkiya & Fadhil Wedding

    White Pearl

    Spectacular dekorasi dari White Pearl, sangat memuaskan dan mengagumkan disaat proses Akad maupun Resepsi Luar biasa, semoga sukses & lancar terus untuk White Pearl 🙏🙏
    Adi Devi
    04 June 2021 | Client at Adi & Devi Wedding

    Magic, it must be magic

    Kami berhasil merealisasikan resepsi kami tertunda 1 tahun dari jadwal semula di tahun 2020. Kami benar2 sudah hampir lupa semua mengenai detail wedding, bahkan sampai di tahap \"pokoknya asal kelar aja\". Dari kedua orangtua pun juga demikian. However, begitu kami semua melihat hasil karya dari mbak Kiki dan tim whitepearl, we just held our breath and said, \"is this magic?\" Feedback yang sama pun kami dapat dari para tamu undangan, yg mengatakan kami seperti berada di suatu fairy tale. Thank you so much mbak Kiki dan Whitepearl, pokoknya bintang lima, no doubt about it ⭐⭐⭐⭐⭐
    Riana Angelina
    02 June 2021 | Client at Bryan & Riana Wedding

    Decor terbaik

    Emang whitepearl terbaik! Awal ketemu ci ellien bener2 ramah banget.. Bener2 hoki ketemu Ci Ellien sama mba kiki.. mba kiki selalu ksh masukan bener2 bagus banget, sampai decor weddingku sesuai banget sama yg kita mau.. mba kiki bener2 sabar banget, msh menyanggupi ganti decor foyer di detik2 terakhir.. Bener2 thankyou banget whitepearl dan mba kiki
    ivena larissa
    20 March 2021 | Bride at Kelvin & Ivena Wedding

    my wedding

    WOOW! the most beautiful decoration that I ever seen. Thank youu so much Whitepearl and team for your hardwork to prepare my wedding decoration. Puas banget sama hasilnya, perpaduan warnanya sesuai sama yang kita diskusiin. Two thumbs up for your magic hand!

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    All About Wedding Decoration
    Do you offer consultations?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tablecloths and linens,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor,  Other Other, can custom according to budget and theme
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    we have been supported for Ramadhan Event in Senayan City, fashion show for Edward Hutabarat.
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    ya
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Bohemian,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    How far in advance should your client contact you?
    6 months before the wedding day would be the best
    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Event lighting,  Event planning,  Floral design,  Other
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    Which of the following services do you provide?
    Event lighting
    Do you provide free or for charge sample arrangements?
    ya
    Minimum and maximum number of guests
    No minimum no maximum everything can do
    What makes your services unique?
    We provide 3D pictures for brides-to-be so that they have the idea of what their dream wedding day look like
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    ya
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Sample pictures
    When was your business established?
    Started in the beginning of 2014
    Do you offer free or for charge consultations?
    ya
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    What is your payment terms?
    50% down payment, final payment 1 week before event.
    What type of decor (if any) do you offer?
    international
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Address
    White Pearl Decoration Jl. Mandala Raya no 31B Jakarta 11440
    Location(s)

    White Pearl Decoration Ph / Wa : 081585845859 Line / IG : whitepearldecoration

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.