All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (79)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Grasida Decoration Review(s)

    79 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    christine saputra
    11 January 2023 | Bride at Ferdie & Christine Wedding

    One of the best wedding vendor

    Decornya bener2 rapi dan oke banget, sesuai dengan permintaan, bahkan beyond expectation. Ci anita super sabar banget buat diajak discuss, responnya juga lmyn cepet & sering kasih saran2 juga spy hasilnya maksimal. Harga juga oke banget 👍👍 gak nyesel pilih grasida sbg salah satu vendor wedding ku. Thank you so much
    Erica  Budi Putri
    02 January 2023 | Bride at Erica dan Hendry Wedding

    Very happy sama decor grasida

    Aku sama hendry satisfied banget sama decor grasida. Sama cici anita yg uda sabar banget jelasin semua detail nya. Dan juga sama tante nya yg baik banget waktu ketemu di venue Ritz Carlton pacific place. Walaupun di last minute kita rubah plann untuk ganti design ci anita sabar banget dan baik banget udah cocokin sama budget kita juga. Dan hasilnyaaaaa semua org pada bilang bagus banget. Jujur puas banget sih untuk moment seumur hidup ini dan untuk kenang2an kita. Hasilnya yg bikin semua org amaze dan kita pun very happy. Makasih banyak yah ci anita dan grasida team ❤️😊🙏🏻 You did the best for us
    Jeniffer Kartawidjaja
    01 December 2022 | Bride at Kevin & Jeniffer Wedding

    MESMERIZED BY TRULY A MAGICAL NIGHT!

    M.A.G.I.C.A.L - the only word that came across my mind the first time i saw the ballroom. speechless and very touched... truly amazed by Grasida Decoration, especially through Tante Grace and Ci Cynthias hands - who have made my dream white wedding comes true! words cannot describe how grateful I am for their presence - they are pure fairy Godmothers :) they have been extremely patient with my indecisiveness throughout the process. since the beginning, I told ci Cynthia that my dream wedding is all white - always wanted a dreamy and magical white wedding. however, I was so hesitant since most of the time parents disagree with all white. Ci Cynthia and Tante Grace convinced me that this should not be a problem at all and finally... they granted my wish! on d-day, they truly made everything extraordinarily beautiful!!! above and beyond expectations :) you can definitely trust Grasida Decoration for your wedding decor! till this day, our families and us cannot stop talking about how wonderful and truly memorable that night was :) thank you Tante Grace & Ci Cynthia!
    Miranda
    03 October 2022 | Client at Ryan and Teodora Wedding

    Dekor bagus, sesuai harga (worth it), rame n gak sepi ballroom nya

    Pertama x tau Grasida Decor pas mau merit di th 2016. Tapi sayang nya pas tgl merit itu tgl rame dan grasida uda full, gak bisa terima dekor wedding lagi. Sedih bgt krn pilihan pertama uda grasida decor ini. krn bbrp temen yg uda pake bilang dekornya bagus, harganya masih oke (bukan murah bgt atau kualitas dekor yg murahan ya), dan tante nya baik bgt. Harga murah mahal itu relatif ya buat tiap org. Tapi, dilihat dari kualitas dekor nya dibandingkan dgn harga nya itu WORTH IT. Thn 2022 ada teman mau merit dan sy bantu rekomen vendor2 wedding nya. Utk dekor lgsg nomor 1 rekomen grasida no debat. Pas ngobrol sama tante nya, ehhh beneran baik bgt dan enak diajak utk ngobrol, diskusi, dan ngomongin ttg budged (ini penting bgt ya). Jadi, pertama tanya PL dulu harga brp dan dapat apa aja. Setelah diliat list nya, oke, ada yg perlu ditambahin dan ada yg perlu dikurangin. Dikit aja sih gak rubah byk2 krn memang bukan mau bikin dekor yg super wah bgt sampe ratusan jt atau lebih. Setelah ngomongin kebutuhan dekornya apa aja, lalu ke urusan harga. Kita bilang ke tante Grace kalo penganten ada budged sekian xx jt. Tante bisa bantu gak? Oke, tapi model pelaminan terbatas simple spt ini, perintilan lainnya ada yg di subtitusi. Lalu oke lgsg deal. Krn memang kita dekornya mau yg simple2 aja, tapi bukan yg sepi gersang bgt, seengaknya ballroom tetap cantik dgn design yg simple minimalis. Intinya gak bikin malu ke tamu2 lah ya… Tante nya juga baik dan professional. Sempet ada gak kontek lama sebelum deal, lalu bener2 dari tante nya sendiri yg kontek balik follow up gmn ttg dekor nya, jadi gak spt itu. Krn ini wedding jaman pandemi yg resiko bisa berubah kapan aja, tante nya juga bikin kita tenang. Tante jg rekomen utk upgrade melaminto dance floor dan lightning. Intinya tante Grace akan rekomen yg bener2 diperlukan. Krn memang pas hari H kalo gak ada tambahan lighting, suasana ballroom lebih gelap n suram. Kalo ditambah lighting, pelaminan dan dekor juga tambah lebih wah lagi kelihatannya. Jd nambah nilai bagus lah. Kalo melaminto dance floor ga gausa ditanya lagi ya. Jelas lebih bagus dan cantik daripada parkit. Ok lalu hari H tiba. Dan waktu liat dekornya… langsung PUAS. Nih ya salah 1 bedanya grasida dekor dgn dekor lainnya yg harga sebanding. KUALITAS DEKOR NYA lebih bagus drpd vendor dekor lain yg harga nya sama! Knp dibilang lebih ok kualitasnya? Contohnya mini garden yg depan pelaminan dan disamping karpet petal / dance floor. Itu bunga2/daun2 mini garden nya JAUH lebih lebat dan gak sepi. Klo dekor lain punya itu lebih jarang2 botak2 gitu bunga nya… lebih sepi… Ya memang krn kita punya budged, design dekor dan pelaminan gabisa yg macem2 bgt. Ya ada uang ada barang lah ya. Kalo kalian mau yg super custom designnya, ya gabisa dpt harga lebih murah. Klo kita ada budget, ya mesti terima limitation nya. Cuma, walau design pelaminannya terbatas (misal model sterofoam gabisa yg macem2 / kompleks, jumlah / tingkat kesulitan bikin sterofoam nya jg bukan yg sulit), tapi HASILNYA TETEP CANTIK DAN GAK SEPI! Bagusss deh design nya TOP! Cuan deh pokoknya. Dgn harga yg sama, bisa dapet kualitas dekor yg lebih bagus di grasida ini. Ok bgt kannn? Jadi kalo kalian lagi cari vendor dekor, bisa taro list nomor 1 grasida dekor ini. Coba tanya dlu aja dgn budged kalian yg ada, masih bisa gak? Krn ya bisa aja tante nya menolak krn uda diluar kemampuan grasida decor. Gada salahnya coba tanya dan diskusi ke tante Grace ttg keperluan wedding decor kalian yaa. Intinya tetep ada uang ada barang. Jgn mau nya minta yg murahhhh buanget tapi dekornya mau yg macem2. Ya gabisa ya 😅 Rekomen deh pokoknya. Krn aku uda compare dan perhatiin beberapa vendor dekor lainnya yg selevel / mirip2 harga nya, paling worth it grasida decor. Dari thn 2016 aja uda terkenal. Masih jalan sampe skrg thn 2022. Berarti uda pemain lama, trusted kinerja kerja nya yah. Krn hati2 ada aja dekor pendatang baru, yg gak ontime selesaiin dekor wedding sebelum waktu yg ditentukan. Wah itu sih big no no ya. Resiko kan guysss di big day kalian? Percayakanlah sama tante Grace (Grasida Decoration) ini.

    Vendor Reply

    03 October 2022
    Owalahhh.. review nya sampe super komplit - pake telor yahhh... hahaha.. thanks so much dear. Dirimu juga sahabat luar biasa bagi B&G sampe urusinnya serba serius dan detil.. sudah kayak WO yah, haha. Thanks so much dah percayain ke Grasida yahh.. and again for the warm hearted review. God bless.
    tcynto95
    10 August 2022 | Bride at Yobela & Timothy Wedding

    Just amazing!!!

    Tante Grace and ka Cynthia you guys went above and beyond our expectations! Words cannot describe how thankful we are to you for making our wedding a very special one. From the teapai ceremony, to the holy matrimony and finally the reception. Everything was perfect and looked so grand! The color choices were all on point which made the venue so much livelier. Only had compliments about the decorations from both family and friends! (Which is very rare!) We wish you success and to always thrive! God bless you guys!

    Vendor Reply

    13 August 2022
    Hi Tim & Bel.. our great pleasure to be able to serve both of you & Fam.. your satisfaction is our happiness.. wishing you all the bestm a marriage can give. Always strive only for things that please God's heart.. all the best dear
    stephen
    01 August 2022 | Groom at Stephen and Natarina Wedding

    Amazing

    Hello tante Grace dan team Grasida, sorry akhrny br sampe rmh dan sdkit bebasss hahahahah! We'd like to take this moment to thank you everyone involved with the beautiful decoration. It really made us felt special, took us away! Despite the late bookings and all, you guys really made it 100% and more.. Those little candles on the brides table, small details but lovely! Those tall flowers on the long table along with the bouquet on the round table, they fill in the space beautifully without actually hindering everyone from having their time! (Heard it personally!) The white sheet covers, danging crystal on the entrance, our pictures arrangement, they felt welcoming and do introduce me and Nata.. There were more, but the flower garden along the pathway leading all the way up to the backdrop-the center-piece that put everything together, amazing! Thanks again everyone thats involved!

    Vendor Reply

    01 August 2022
    Hi Stephen & Nata. Thank you for your kind review on Grasida's work. Your satisfaction is our happiness. God bless both of you dear.. stay in love always.. ❤️🌹

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    A complete Indoor or Outdoor venue decoration service, including : - Decoration for the main stage backdrop, - Decoration for the music stage backdrop, - Point of decors inside the ballroom and foyer area, - Flower arrangements, mini garden, - Reception area decoration, etc.
    Do you offer free or for charge consultations?
    We do not charge for the consultations.
    Do you provide free or for charge sample arrangements?
    We do not provide sample arrangements. Although, we can show sample arrangements by photos of past events
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    We offer a complete delivery, set up and breakdown services for the event.
    What type of decor (if any) do you offer?
    We offer thematic, classics, even modern traditional decoration.
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    We would be willing to visit the sites we have not worked at previously.
    Which of the following services do you provide?
    Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Event lighting,  Floral design
    Do you offer consultations?
    Yes
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    When was your business established?
    1990's
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    No
    Do you provide sample arrangements?
    No
    Do you provide services in other cities or countries?
    Transport and surcharge will be applied
    What is the style of your decorations?
    Other (Please specify), Classic,  Country,  Eclectic,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Vintage
    Minimum and maximum number of guests
    Depend on venue
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 month is most ideal, although we still provide our service based on our schedule availability.
    What makes your services unique?
    Normally we limit our event for 2 per saturday and 1 per sunday or the other way around, this is done so we can commit our expert designers and QC person to meet the result as close as possible to perfection with our promises to the client.
    What is your payment terms?
    20 million rupiahs for booking fee, 30% fullfillment after design accepted, 100% fullfillment 2week before H-date
    Address
    SOHO Podomoro City Unit 1101 11470
    Location(s)

    Wedding day is a beginning, and Grasida Decoration is committed to assist the Bride & Groom in a beautiful way. We combine flowers, fabrics, and lighting as well as architectural knowledge, to fulfill your design goals. Let us create a far more than ordinary stages and flower arrangements for your special day. Contact us : Anita 081932888186 Cynthia 085750246097

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.