All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (121)
  • reviews (43)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Grasida Decoration Review(s)

    43 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    21 July 2019 | Bride at Molly & Reza Wedding

    Elegante, Stunning, Beautiful

    Pertama kali meeting dengan tante Grace saya merasa langsung cocok karena grasida mengerti apa yang saya dan partner saya mau. Tidak banyak revisi, yang ada malah mau upgrade karena decornya bagus sekali. Decor sangat rapih, persis seperti yang ada di soft copy, bahkan aslinya lebih bagus lagi dibanding di foto yang ada. Terutama dengan wedding cake yang di gantung di gazebo, sangat indah. Saya di stage sangat takjub melihat dekorasi yang luar biasa cantik di acara paling special untuk saya. Padahal saya merubah semua design satu bulan sebelum karena saya mendadak mendapat inspirasi dan menyukasi tema lainnya, namun di waktu yang singkat Grasida mampu mewujudkannya. Tim dekor juga banyak sehingga semua pengerjaan dapat selesai tepat waktu. Terimakasih Grasida and Team, highly recommended untuk Grasida.

    Vendor Reply

    24 July 2019
    Dear Molly... thank you banget untuk reviewnya. Senang bisa kerja untuk kalian berdua yang sangat percaya kepada kami sebagai Vendor. Walau pun ada perubahan design tapi kami merasakan kalau kalian sangat confident dengan Grasida. Itu sebabnya kami berusaha semaksimal mungkin berkarya dengan kebebasan yang kalian berikan. So we are happy beyond words if you both & families are satisfied with the result.. Praise God & Blessing to both of you.

    Theresa Emily Make Up Hair Do

    25 June 2019 | Bride at Johan & Emily Wedding

    22jun2019 at Sun City

    Dekornya SUPER BAGUS!!! Pengen kasih 100 ⭐️karena dekornya emang sebagus ituuu... Thank you banget ci Anita udh mau berkali2 revisi & kasih suggestion walaupun aku nya sempet galau2 dan balik pilih design pertama, ci Anita ttp sabar banget dan kasih yg terbaik 💕 semua keluarga & teman2 juga bilang bagus & keren banget dekornya 🙌🏻 bunga nya pun seger2 semua sampai acara selesai & pengerjaan super detail gak ada copot2 (this is important guys!) ❤️ i totally recommend Grasida untuk temen2ku yg akan nyusul married di Jkt 😘 once again Thank you so much ci Anita & Grasida Team, keep up the great work 💪🏻 GBU

    Vendor Reply

    24 July 2019
    Thank you so much dear... Thanks untuk reviewnya... sungguh membuat kami jadi semangat terus untuk memberi yang terbaik buat semua klien2 kami. Your satisfaction means much to us both management & the whole team of Grasida Decoration. God bless your marriage.. & let us keep in touch.
    27 March 2019 | Bride at Irfan Sianto Wedding

    Irfan & Fransisca (22-02-2019)

    Ga ada kata lain selain LUAR BIASA buat team Grasida ini, terutama Tante Grace yg udah mau direpotin dari awal sampe akhir. Dari awal bener2 ga ada bayangan mau decor kayak gimana karena aku sama pasangan bisa dibilang pasangan tercuek. Apapun itu terserah dan mepet2 terus. Dan ga kasih hasil akhir nya mau decoran seperti apa. Sampe akhirnya hopeless minta Tante Grace yg bantu design decornya. Finally, pas hari H aku speechless! Cuma bisa bilang WAWWWW! Toppp bangetttt deh decoran nya Grasida ini. Diluar ekspektasi aku banget. Pokoknya siapapun yg nantinya mau merit harus banget percaya sama orang decornya itu. Dan aku serahin semua ke Tante Grace ini. Thank you so much Tante Grace udah jadi Godmother di hari H aku. Thank you buat teamnya juga! Sukses terus Grasida! ❤️

    Vendor Reply

    24 July 2019
    Hi Fransisca & Irvan.. Thank you untuk reviewnya... Iya awalnya kayaknya kalian bilang kalau kalian super detil orangnya. Tapi pada akhirnya kalian malahan berserah penuh pada Grasida.. Jadi kami pun bisa berkarya dengan semaksimal yang kami bisa. Your satisfaction is our happiness. God bless your marriage & we surely have to keep in touch (khan kata kamu Godmother ;-) hehe)
    27 February 2019 | Groom at Willy & Iris Wedding

    Awesome Service

    Grace and Cynthia have been very friendly and accommodating in helping to achieve our vision of a beautiful wedding! 10/10 would recommend to use them for your wedding decoration!
    22 February 2019 | Bride at Samuel Budiman & Jennifer Christiani Wedding

    Thank You Grasida !!

    First of all we would like to say thank you to Grasida decoration , especially Ci Anita for making our dreams come true. Thank you ci anita udah membantu & dengar apa yg kita mau dari awal sampai akhir. udah sabar revisi, udah kasih suggest yg terbaik utk kita supaya sesuai Tema yg kita mau. Tema kita awalnya mau stardust, cuma setelah discuss kalo stardust itu lebih ke gelap jadi kita ambil solusi touch of stardustnya itu di foyer and photo gallery aja, pas masuk k ruangan lebih ke french classic. Dekat” hari H sempet worry gmn ya decor nya bagus ga ya, bakal sesuai yg kita mau ga ya, dll. But, D-1 kita liat langsung proses dekorny di Hotel and WOW bagus bgt!! sesuai ap yg kita mau padahal belum masuk lighting aja udh bagus. Pas Hari H, family dan tmn” yg dtg pada bilang bagus bgt dekornya!! and mrk puas foto semua haha. Thank you Grasida team and Ci Anita. will recommend Grasida to the others. Once again thank u guys!! Keep in touch ya and Stay Blessed! GBU~~ SAM&JENNI 16.02.19

    Vendor Reply

    24 July 2019
    Thank you Samuel & Jennifer for the nice review... We are happy beyond words for your satisfaction on our service & works.. Thank you for being such nice clients to us.. Wishing you a happy & blessed marriage. Surely we will have to keep in touch..
    04 February 2019 | Bride at Eric & Youli Wedding

    My fairytale wedding decoration

    First of all we would like to say thank you to Grasida decoration , especially tante Grace and ci Anita for making our dreams come true. Ci Anita was very patient in revising what I wanted for my wedding decorations. after going through three revisions finally the idea that has been hard to implied has been implied by her😂😂😂. Our wedding event was held outside Jabodetabek area. Tante Grace came to Bangka just to control and make sure that all the work done by her men is in accordance with what she wants. They are very responsible in carrying out their obligations. And we are such a happy customer 💜

    Vendor Reply

    17 February 2019
    Thank u so much Eric & Youli untuk revienya :).. Kita juga ikut senang kalian suka dan puas sma dekornya :)..finally ya kita bsa menemukan dan achieve apa yg kalian suka ,, hehhehe.. ^^. Keep In Touch trs ya dear .. God bless

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    A complete Indoor or Outdoor venue decoration service, including : - Decoration for the main stage backdrop, - Decoration for the music stage backdrop, - Point of decors inside the ballroom and foyer area, - Flower arrangements, mini garden, - Reception area decoration, etc.
    Do you offer free or for charge consultations?
    We do not charge for the consultations.
    Do you provide free or for charge sample arrangements?
    We do not provide sample arrangements. Although, we can show sample arrangements by photos of past events
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    We offer a complete delivery, set up and breakdown services for the event.
    What type of decor (if any) do you offer?
    We offer thematic, classics, even modern traditional decoration.
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    We would be willing to visit the sites we have not worked at previously.
    Which of the following services do you provide?
    Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Event lighting,  Floral design
    Do you offer consultations?
    Yes
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    When was your business established?
    1990's
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    No
    Do you provide sample arrangements?
    No
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Transport and surcharge will be applied
    What is the style of your decorations?
    Other , Classic,  Country,  Eclectic,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Vintage
    Minimum and maximum number of guests
    Depend on venue
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 month is most ideal, although we still provide our service based on our schedule availability.
    What makes your services unique?
    Normally we limit our event for 2 per saturday and 1 per sunday or the other way around, this is done so we can commit our expert designers and QC person to meet the result as close as possible to perfection with our promises to the client.
    What is your payment terms?
    20 million rupiahs for booking fee, 30% fullfillment after design accepted, 100% fullfillment 2week before H-date
    Address
    SOHO Podomoro City Unit 1101 11470
    Location(s)

    Wedding day is a beginning, and Grasida Decoration is committed to assist the Bride & Groom in a beautiful way. We combine flowers, fabrics, and lighting as well as architectural knowledge, to fulfill your design goals. Let us create a far more than ordinary stages and flower arrangements for your special day.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.