All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (80)
  • reviews (31)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Valentine Wedding Decoration Review(s)

    31 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Gina Maulida
    19 September 2021 | Bride at Gina & Yusuf Wedding

    Traditional Wedding, El Royale Hotel Bandung 21 Agustus 2021

    PUAS BANGET SAMA HASIL DECOR DARI VALENTINE! amaze sendiri liat hasilnya dan ga pernah ngebayangin kalo seindah dan secantik ini, thank you udah bikin pernikahanku jadi ga bisa dilupain seumur hidup! dan yg paling bahagia adalah kerabat yg hadir blg kalo ini pernikahan yg bagus bgt dan sampai jd bahan buat inspirasi temen2 yg mau nikah❤️ thanks a lot
    Felicia Sugiarto Fam
    28 July 2021 | Bride at Alvin & Felicia Wedding

    Wedding Alvin & Felicia , Intercontinental Bandung 24 July 2021

    Dear Ko Yoma & Valentine Decor , thankyou so much for Complete our day with AMAZING DECOR & Wedding cake . Super SUKA BGT sama dekornya sampe terharu begitu liat langsung SUKA aja samoe gabisa berkata2 lagi , dan ko Yoma itu orangnya enak diajak discuss, ga passive and banyak kasi masukan untuk referensi dekor kita..dan waktu hari H kaget bgt kok dekor jadi penuh bgt dan megah bgt jauh lebih WOW drpd di 3D layout..pokonya PUAS BGT ko & bersyukur bisa ketemu vendor yang baik , yang selalu memberikan terbaik untuk kita. dan untuk wedding cake nya juga mewah bgt, sesuai dng tema & enak juga ☺️ Pokonya Thankyou banget Valentine Decor & sukses selalu & semakin terdepan karena you deserve it ❤️
    yuwono Kristanto
    14 July 2021 | Groom at Yuwono & Regina Wedding

    Beyond Expectation !!

    Dekorasinya sangat memuaskan dan beyond expectation... Smuanya nyatu dan senada banget ama suit n gownnya.. Dari pertama kali ketemu meeting, Marshal jg helpfull banget.. Pokoknya puas dengan valentine wedding decoration
    Michelle Tanera
    21 June 2021 | Bride at Adrian & Michelle Wedding

    Super recommended!

    Asked for simple yet significant deco for our wedding, and Ko Marshall from Valentine delivered just that. Since we can't do our dream Bali wedding during the pandemic, Valentine transforms Jakarta rasa Bali on our garden venue. 🥺 Received so many good words about on the day decor. Thankyou so much, guys!
    Grace Natasya
    23 March 2021 | Bride at Hans & Grace Wedding

    Beyond Expectation

    Thankyou so much Valentine Decoration, dekornyaaa bagus sebagus bagusnya, pdahal sblmnya uda d gambarin tp hasilnya malah lebih bagus lagi😍😍😍 pas sampe2 di sudirman ballroom speechless liat dekornya, fam sm temen2 jg pda bilang baguss, thankyou pisann yah koooo uda wujudin my dream wedding decor even lebih bagus dr dream aku🤣 Sukses selaluuuuu🎉🎉 #HANyauntukGRACE
    Nabila Syifa
    18 March 2021 | Bride at Nabila & Iqbal Wedding

    Simple yet Elegant

    Designnya bagus dan sesuai banget sama requests kita yang mau enhance venuenya. Awalnya kita bingung mau decornya kaya gmn, tp kita dikasih banyak references yang sesuai sm kita. Dari segi harga pun termasuk yang sesuai budget. Puas pokonya, thankyou🤍

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event décor,  Event lighting,  Floral design,  Other Event Cake
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    250 person
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes before the 1st meeting
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Get contact via line/wa +6289625012623
    How far in advance should your client contact you?
    2 months-1year in advance
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Yes in java only
    When was your business established?
    1989
    Do you offer consultations?
    Yes For fast respond +6289625012623
    What makes your services unique?
    We give you more added value in our decoration and we are very flexible with the price! We give you another look for unique wedding decoration and wedding cake. We give you an exquisite look for all of our decoration
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    What is your payment terms?
    30% down payment and rest 3days before D-day
    Address
    Jl. Holis No.257Caringin, Kec. Bandung Kulon, Kota Bandung, Jawa Barat 40212 40212
    Location(s)

    Uncover your true wish with us! On every service we provide, you will experience service that thoughtfully designed to bring out very characteristic of you. We offer best selection of services that help you to make your exceptional and personal wedding day come true so it shall become nostalgic reminiscence.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.