All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (60)
  • reviews (17)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Valentine Wedding Decoration Review(s)

    17 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Jovitta Athalia
    23 November 2020 | Bride at Jovitta & Ervan Wedding

    WEDDING DECORATION

    Thankyou valentine, thankyou ko marshall udah bantu acara aku dan ervan, emang super duper luar biasa dekorannya, honestly tamu2 banyak banget yg tanya dekornya apa sih? Apalagi kalo liat antusias para tamu dan keluarga yg pada foto2 karna terlalu banyak yg bisa d jadiin spot foto.. terlalu happy sama hasilnya! 🥰❤️
    Stephanie
    12 November 2020 | Bride at William & Stephanie Wedding

    Wedding Decoration

    Thankyouu buat valentine udah bantu dekor, sabar bgt setiap aku minta pengen ini itu, sampe liat hasilnya pas hari H bener2 sukaaaa bangett
    Paperoon Id
    12 November 2020 | Bride at Selvi and William Wedding

    Happy and Grateful

    Thank you ya Marshall, Mellisa, Valentine Decoration... so happy and so grateful pastinya... sedari awal selalu percaya ma kalian dan thank you, kita puas banget sama decornya, terang, bagus, komposisinya okay banget... dan marshall selama ini dia bisa nenangin kita waktu menghadapi pernikahan new normal yg super buat stress.. tapi dia itu temen buat sharing apapun... thanksss banget kita sungguh bersyukur untuk dekorasi yang luar biasa kita suka dan melebihi ekspetasi kita.. thanksssss yaaa.... love love buat Marshall and Mellisa.. God bless.....
    Ratih Nurmala Asih Miharjasasmita
    11 November 2020 | Bride at Ratih dan fizri Wedding

    Keren

    Suka banget sama hasil dekorannya, ko marshall baik banget dan enak diajak sharing untuk dekor apa yang kita mau
    Elizabeth Candice
    10 November 2020 | Bride at Navaro & Elizabeth Wedding

    #AvalizWedding

    Dari lubuk hati terdalam, eliz dan navaro beserta keluarga besar ingin mengucapkan terimakasiiiiih sebesar2nya buat Valentine Decoration :))) Sungguh dekorasi nya luar biasa dan dipuji semua orang!! Dan terimakasih banyakk cici koko sudah membuat my dream wedding come true!! dekorasi kemarin betul2 MELEBIHI ekspektasi ku cii :") Sesuaii banget sama apa yg aku bayang2innnn :") Makasii banyak ciciii kokoo betul2 indah banget sampe aku hampir nangis kemaren ga percaya bisa seindah itu weddingan kamii :""""" Semoga Valentine decoration makin sukses kedepannyaaaa ya cii! tp yakin sih pasti sukses bangettt!!! GBU ci melisa n ko Marshall !
    Think Wedding Organizer
    10 November 2020

    The Highly Initiative Decorator

    What we need in the wedding day as a fellow vendor is the one who has same way of thinking, to make the day memorable for the clients, that’s it, full stop. The way Valentine Wedding Decoration deliver what is in the couple’s head is incredibly stunning, the initiative happened to be a plus plus point for this decoration vendor, considering the weather nowadyas which always give is romantic raining in the evening, Valentine with full of heart willing to put an extra effort just to make sure the decoration just keep standing there until the end. Do you want to know what were they doing? Just meet them, We dont want to spoil the joy. Thank you so much Valentine, looking forward to work with you

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event décor,  Event lighting,  Floral design,  Other Event Cake
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    250 person
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes before the 1st meeting
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Get contact via line/wa +6289625012623
    How far in advance should your client contact you?
    2 months-1year in advance
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Yes in java only
    When was your business established?
    1989
    Do you offer consultations?
    Yes For fast respond +6289625012623
    What makes your services unique?
    We give you more added value in our decoration and we are very flexible with the price! We give you another look for unique wedding decoration and wedding cake. We give you an exquisite look for all of our decoration
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    What is your payment terms?
    30% down payment and rest 3days before D-day
    Address
    Jl. Holis No.257Caringin, Kec. Bandung Kulon, Kota Bandung, Jawa Barat 40212 40212
    Location(s)

    Uncover your true wish with us! On every service we provide, you will experience service that thoughtfully designed to bring out very characteristic of you. We offer best selection of services that help you to make your exceptional and personal wedding day come true so it shall become nostalgic reminiscence.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.