All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (50)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Valentine Wedding Decoration Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Evelyn Irawan
    25 May 2020 | Bride at Ludwig & Evelyn Wedding

    Decoration and Wedding Cake

    Tim Valentine maksimal banget, bisa ngerti konsep yang kita mau dan jadinya sesuai dengan harapan.. Kerjanya ontime, progress selalu dikabarin, ga bikin deg2an. Harga oke dan btw kuenya enak.. Thx Valentine
    jessica vindra
    05 May 2020 | Bride at Jessica Abraham Wedding

    Wedding decoration and wedding cake

    Big thanks to Valentine Wedding Decoration yang udah bener2 ngertiin maunya kita dan bener2 pas hari H hasilnya WOW!! Puas banget pokoknya sama hasil decor Ko Marshall n team. Pertama kali awal liat pas belum jadi aja udah super bagus

    Vendor Reply

    07 May 2020
    Big thanks to you guys, our sweetest client! We are so glad for the positive feedback. Best for you both! ♥️
    Jovita Abraham
    27 February 2020 | Bride at Christopher & Jovita Wedding

    BEST DECORATION VENDOR

    Ga nyesel banget pilih Valentine buat bantu dekor Lamaran, Sangjit, dan Wedding! Selama preparation, ga menemukan kesulitan sama sekali. PICnya (Yoma and Mel) BAIK banget, bener2 bisa cepet nangkep yang kita mau, super sabar, dan selalu kasi suggestion yang bener2 bagus-bagus. Super duper satisfied with Valentine Decoration. Kue wedding juga pake Valentine Decoration, BAGUS BANGET! Pokoknya, sesuka itu sama decoration dan semuanya!! Bener2 satisfied and ga nyesel! THANK YOU SO MUCH VALENTINE DECORATION!!! Maju terus untuk Valentine Decoration! Keep inspiring and keep being a blessing! GBU :)

    Vendor Reply

    07 May 2020
    Thank you so much Christopher & Jovita! Nicest bride and groom ever. Thank you for trusting us to be part of your wedding day, best for you guys! xoxo
    ein
    13 February 2020 | Client at Sandy & Ferlina Wedding

    Wedding cake and decoration

    Saya merasa sangat beruntung karena dipertemukan dengan vendor wedding yang memberikan hasil terbaik. Salah satunya Valentine Decoration. Saya sudah menjadi langganan toko kue valentine sejak saya kecil, setiap merayakan ulang tahun. Dari awal dibantu ko Yohanes sama ci Melisa buat cari konsep wedding. Dan hasilnya luar biasa banget yang ga terbayangkan sama kita sebelumnya. Konsep dekorasi kita beda daripdara orang lain karena memadukan warna hitam abu dan juga pink. Karena kita menggunakan graha mekar wangi awalnya saya bingung karena latarnya memang putih dan saya khawatir akan memberikan kesan polos pada dekorasi. Berkat ide dari valentine decoration, pada hari H semua latar ditutup dengan kain hitam dan juga lampu. Banyak orang yang terkesan begitu masuk venue karena dekorasinya yang bagus sesuai dengan konsep wedding kita. Dan pihak venue pun sangat terkesan melihat hasil decor valentine dan beberapa pasangan yang menikah di venue yang sama mulai mengikuti penggunaan latar kain hitam tersebut. Selain itu wedding cake yang keren sesuai dengan yang kita pengen dari awal. Thanks udah jadi bagian dari wedding days kami dan sukses terus buat ko yohanes and team.

    Vendor Reply

    14 February 2020
    Thank you so much Sandy & Ferlina! We should be so lucky to have a very nice and kind client like you guys. Thank you for the review \u2665\ufe0f
    Fifthperspective Photography
    06 January 2020 | Client at Michael & Lusi Wedding

    Great Decoration for budget minded couple

    Honestly, for the price point that i was given and the service they provide, there is no reason at all to complaint. Their decoration isn't only great, but for the budget it could be classified as glamour and luxurious. Very happy with the vendor, and will definitely recommend it to everyone who's getting married in Bandung.

    Vendor Reply

    13 February 2020
    Thank you so much, Mike!
    Birra Management
    18 May 2015 | Partnering Vendor at Wedding

    Dekorasi

    Valentine Dekor salah satu vendor dekor yang termasuk low budget tapi hasilnya tidak "low budget". Bisa jadi pilihan buat yang pengen cari dekor low budget tapi hasil super maksimal.

    Vendor Reply

    04 January 2016
    Thank you Cici, Best for you too dear :)

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event décor,  Event lighting,  Floral design,  Other Event Cake
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    250 person
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes before the 1st meeting
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Get contact via line/wa +6289625012623
    How far in advance should your client contact you?
    2 months-1year in advance
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Yes in java only
    When was your business established?
    1989
    Do you offer consultations?
    Yes For fast respond +6289625012623
    What makes your services unique?
    We give you more added value in our decoration and we are very flexible with the price! We give you another look for unique wedding decoration and wedding cake. We give you an exquisite look for all of our decoration
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    What is your payment terms?
    30% down payment and rest 3days before D-day
    Address
    Jl. Holis No.257Caringin, Kec. Bandung Kulon, Kota Bandung, Jawa Barat 40212 40212
    Location(s)

    Uncover your true wish with us! On every service we provide, you will experience service that thoughtfully designed to bring out very characteristic of you. We offer best selection of services that help you to make your exceptional and personal wedding day come true so it shall become nostalgic reminiscence.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.