All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (793)
  • reviews (102)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    White Pearl Decoration Review(s)

    102 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Jamianti Sari
    14 October 2021 | Bride at James & Sari Wedding

    Decoration wedding

    Decornya cantik banget, totalitas sekali yah, decornya jg ga pelitt, apa yang kurng2 lgsng inisiatif sndiri tmbhin, thankyou bgt.., dan jg salesnya mba nana jg baik banget dan cepet responnya sama permintaan2ku.., once again thankyou whitepearl, semoga sukses selalu ya.
    Sharon Alison
    12 October 2021 | Bride at Jordy & Sharon Wedding

    Wonderful Decor

    hands down, one of the best decor vendor ever! dari awal ketemu responsenya sangat cepat & masukan2 yang kita kasih ke translate banget di preview yang di kasih, pas hari h pun sampe in awe ngeliat hasil decornya, we were very very happy! thank you especially buat kiki yang uda ngebantuin beresin semua nya dr a sampe z & bikin kita tenang. we know our decor is in good hands ❤️
    corina setiady
    22 June 2021 | Bride at Ryan & Corina Wedding

    AMAZING WEDDING DECOR

    Gak pernah nyangka bahwa hasil decor dari white pearl amat sangat AMAZING. Semua bilang sangat bagus. Thank to Pak Hery and team, the one behind white pearl yang amat sangat membantu kita dalam proses persiapan wedding and even di hari H. Please contact him if you guys interested. Keep the good work White Pearl Decoration. Thankyou for making our wedding so wonderful ❤️❤️
    felicia tjong
    21 June 2021 | Bride at Nicky & Felicia Wedding

    Beautiful Decor and Great Service

    Kami puas dengan White Pearl walaupun resepsi di resto gak bikin decor nya kalah dengan decor di ballroom, Bener-bener bagus settingnya dan sesuai sama yg kita request 👍🏻👍🏻👍🏻
    Arif Fadhillah
    07 June 2021 | Groom at Tazkiya & Fadhil Wedding

    White Pearl

    Spectacular dekorasi dari White Pearl, sangat memuaskan dan mengagumkan disaat proses Akad maupun Resepsi Luar biasa, semoga sukses & lancar terus untuk White Pearl 🙏🙏
    Adi Devi
    04 June 2021 | Client at Adi & Devi Wedding

    Magic, it must be magic

    Kami berhasil merealisasikan resepsi kami tertunda 1 tahun dari jadwal semula di tahun 2020. Kami benar2 sudah hampir lupa semua mengenai detail wedding, bahkan sampai di tahap \"pokoknya asal kelar aja\". Dari kedua orangtua pun juga demikian. However, begitu kami semua melihat hasil karya dari mbak Kiki dan tim whitepearl, we just held our breath and said, \"is this magic?\" Feedback yang sama pun kami dapat dari para tamu undangan, yg mengatakan kami seperti berada di suatu fairy tale. Thank you so much mbak Kiki dan Whitepearl, pokoknya bintang lima, no doubt about it ⭐⭐⭐⭐⭐

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    All About Wedding Decoration
    Do you offer free or for charge consultations?
    ya
    Do you provide free or for charge sample arrangements?
    ya
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    ya
    What type of decor (if any) do you offer?
    international
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    ya
    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    No minimum no maximum everything can do
    What is the style of your decorations?
    Classic
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    What makes your services unique?
    We provide 3D pictures for brides-to-be so that they have the idea of what their dream wedding day look like
    How far in advance should your client contact you?
    6 months before the wedding day would be the best
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    Started in the beginning of 2014
    Which of the following services do you provide?
    Event lighting
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    we have been supported for Ramadhan Event in Senayan City, fashion show for Edward Hutabarat.
    What is your payment terms?
    50% down payment, final payment 1 week before event.
    Address
    White Pearl Decoration Jl. Mandala Raya no 31B Jakarta 11440
    Location(s)

    White Pearl Decoration Ph / Wa : 081585845859 Line / IG : whitepearldecoration

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.