All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (591)
  • reviews (55)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    White Pearl Decoration Review(s)

    55 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    16 February 2019 | Bride at May & Fertika Wedding

    Saranghae whitepearl ♥️

    First of all aku mnta maaf kalo baru komen skrg
    07 February 2019 | Bride at Derin and Diana Wedding

    Beyond My Expectation

    Satu kata untuk vendor ini keren banget. Dekorasinya sesuai dengan ekspektasi saya. Gak sia-sia saya bayar tambahan biaya ke venue saya, karena vendor ini bukan rekanan dari venue saya. Awalnya sempet ragu menggunakan vendor ini karena vendor ini bukan rekanan dari venue saya trus saya harus bayar biaya tambahan menggunakan vendor dari luar ini. Galaunya lebih kearah bisa gak yah vendor ini dekor sesuai dengan yang ada digambaran aku, mengingat mereka kan belum tau medan dari venue aku. tapi keraguan aku dipatahkan semuanya karena hasil dekornya keren banget, rapi dan super duper memuaskan. Waktu dealing kemarin aku dibantu sama marketing namanya Mas Jayen. Mas Jayen ini orangnya sabar dengerin request macam-macam dari aku dan tawar menawar aku. Dan yang paling penting ownernya ci Ellien yang udah cantik, super duper sabar, baik banget, trus tanggap banget setiap kali di chat jam berapapun pasti cepet banget responnya dan yang paling penting gak pelit kasih bonus ini itu... Thanks banget Whitepearl Team.
    30 January 2019 | Bride at yos and cheria Wedding

    decor

    dari design dan owner decoration nya sangat oke ya, tp masih menunggu hasil decornya nih, soalnya wedding nya next month. a bit let down sama yg PIC di bagian kita sih, a bit slow mo tp other than that masih oke sampe skrg.
    24 January 2019 | Client at Rissno&Veni Wedding

    Satisfied!!

    First of all i would like to thank you to all white pearl team , owner ( ellien) and all the crew ( mas jayen),team design and so on ... im so happy with my decoration,prettier than expected, kerjanya ellien mantep banget deh, cuzzz ga pake lama,,ellien ngertiin aku banget sebagai bride pasti punya mimpi, dan she make it come true.. trus kalo ada masalah dia slalu fast respons dan selalu nenangin.."yang penting on my wedding, kamu harus happy loh" trus juga dia ga perhitungan, pas hari H doi do maksimum banget buat dekorasinya sesuai standartnya whitepearl.. recommended kalo ada dekor dekoran lagi aku pasti pake white pearl lg. Semua temen dan tamu bilang keren banget, semuanya gak berhenti story pas di wedding ku bilang bagus banget dekornya lain dari yg lain. Hehehe thanks wp
    22 January 2019 | Bride at Andrew and Felicia Wedding

    Best decor

    I received tons of compliment about my wedding decoration. They really met our expectations. Staff are very helpful and listen to our concern/request. Top quality and service
    20 January 2019 | Bride at anton & cynthia Wedding

    dekor white pearl

    deal dg ci ellien di weddingku bazaar, orgnya ngerti bgt kt maunya apa dan kasih suggest2 tp tdk maksa. mau dgr klien maunya apa.. dan bs dipatok utk budgetnya hahahhaa.. thank you white pearl!!

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    All About Wedding Decoration
    Do you offer free or for charge consultations?
    ya
    Do you provide free or for charge sample arrangements?
    ya
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    ya
    What type of decor (if any) do you offer?
    international
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    ya
    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Event lighting,  Event planning,  Floral design,  Other
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    No minimum no maximum everything can do
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Bohemian,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Sample pictures
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tablecloths and linens,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor,  Other Other, can custom according to budget and theme
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    What makes your services unique?
    We provide 3D pictures for brides-to-be so that they have the idea of what their dream wedding day look like
    How far in advance should your client contact you?
    6 months before the wedding day would be the best
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    Started in the beginning of 2014
    Which of the following services do you provide?
    Event lighting
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    we have been supported for Ramadhan Event in Senayan City, fashion show for Edward Hutabarat.
    What is your payment terms?
    50% down payment, final payment 1 week before event.
    Address
    White Pearl Decoration Jl. Mandala Raya no 31B Jakarta 11440
    Location(s)

    White Pearl Decoration Ph / Wa : 08111 585959 Line / IG : whitepearldecoration

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.