All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (27)
  • reviews (34)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    VERVE PLANNER & ORGANIZER Review(s)

    34 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    #isayitwithdoodle

    #isayitwithdoodle

    12 June 2021 | Bride at Dicki & Misye Wedding

    Intimate Wedding in Pandemic Situation

    Dear Verve, Beberapa bulan sebelum hari H kita ketemu team Verve... ditengah kegalauan kita, mau bikin acara atau ngga atau pemberkatan aja.. and well, akhirnya kita ketemuan ngobrol2 sampe akhirnya kita dapet venue acara kita di BOJA berkat obrolan sama verve.. mereka bener2 bantu kita banget dalam proses ini... setelah sekian lama hunting tempat. Singkat cerita we chose wedding day service only.. Verve sendiri helpful dan fun banget! Cindy dan Vera selalu remind kita untuk hal2 yg kadang ga kita pikirin, mereka juga jaga mood kita banget ( this is important! especially for me :P ) Thank you banget buat supportnya dear VERVE ORGANIZER! Ga ada sesuatu yang sempurna, that’s what people say.. BUT overall we love your work guys!!! We love your attitude and care. Tim kalian sangat menyenangkan!!! Semoga next verve bisa semakin lebih baik dan semakin sukses yaaa!!! Love, Dicki & Misye
    Astrid Sunjaya
    25 May 2021 | Bride at Christopher & Astrid Wedding

    Best Decision We Ever Made

    Kami adalah pasangan yang tadinya yakin tidak perlu hire WO karena we just wanted a small celebration with <50 people. Buat apa WO kan? Tapi ternyata kami salah besar. Hiring Verve was the best decision we ever made. Mulai dari proses planning, Vera dan Cindy nggak pernah cape mengingatkan dan follow up PR-PR kami. And fast forward to the D-day, sungguh tidak terbayangkan kalau tidak ada tim Verve (Vera, Angel, Albert, Toto dan Nana) yang tetap berkepala dingin dan membuat kami tenang di saat terjadi hal-hal yang tidak diinginkan. \nThank you!

    Vendor Reply

    25 May 2021
    Thank you so muchhhh Astrid & Christo! Once again congratulations for your marriage, have a blessing life, stay healthy & safe!! We are honored to be part of your special day! May God blesses you guys always! 🥳
    Michelle Suganda
    01 May 2021 | Bride at Michelle & Rodika Wedding

    Friendly, accommodating, and high-spirited

    Good vibe since we first met Cindy & Vera. Good advices & attention to details. Adaptive to our requests and changes. Thank you to Monica for all the help provided on the wedding day. The team had high energy level throughout the day, a very good thing since we were getting tired and more tired as the day went on. Wishing all the best in your future endeavors
    Jer
    14 April 2021 | Client at JERRY & PRIMA Wedding

    AMAZING TEAM

    Thank you Verve sudah sangat membantu acara kami. Khususnya untuk Vera dan Cindy yang dari awal selalu chat ingetin ini itu dan Angel yang super helpfull bantuin Bride. amazing team
    fransisca fransisca
    06 April 2021 | Client at Hangga dan fransisca Wedding

    Wedding wo

    Thankyou team verve, sudah sangat membantu dan perhatian bgt ke groom n bride. Mulai dr persiapan smpai hr H smua lancar jaya. Makasih bgt sdh mau direpotin bahakn gnti rundown h-bbrp hari. The best pokoknya, so nice to know u all team
    Nicke
    15 March 2021 | Bride at Andry & Nike Wedding

    Thank you Verve Organizer

    Thank you buat Verve organizer yg helpful bgt dari awal meetup sampe hari H , buat ci Cindy dan ci Vera yang sabar ngadepin kita yang bawel dan ubah2 rundown bahkan di H-1. Buat ci angel dan ko albert thank you udh mau di repotin di hari H. Bersyukur banget ketemu dg kalian , hari H berjalan dg sangat lancar ,, bahkan udh selesai acarapun kita masih di bantu beres2,, nggak ngerti lg tanpa kalian. Sukses terus buat Verve , pokoknya makasihh bangett. Gbu

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    How far in advance should your client make a booking?
    1 year before
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes you can book appointment by WA 0813 8185 9292
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What is your primary expertise?
    Other Sangjit, Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    What is your payment terms?
    DP 30-50% depends on package instalment provided
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes we can speak English
    When was your business established?
    Established on 2019, but we had experience in wedding industry since 2010, from freelancer crew until now.
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Ceremony planning,  Budget preparation
    How many hours are included on the day of the wedding?
    9-12 hours
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Minimum 50 invitations: 100 guests Maximal 1500 invitations : 3000 guests
    What makes your services unique?
    We believed Client's satisfaction is the most important thing for us! We always pay attention to details, reminding clients & vendors, and will be your extraordinary helps for your big day!
    Address
    11460
    Location(s)

    We are your Extra(ordinary) help for your Wedding Dream Day ✨ Never hesitated to ask us about our services! Available for:
    https://www.instagram.com/p/CQQ0NK1hzTK/
    https://www.instagram.com/p/CQQ0E55BAQ9/
    https://www.instagram.com/p/CQQz93fBRPZ/
    https://www.instagram.com/p/CQOIYuOhkNk/
    https://www.instagram.com/p/CQOILO0BGxp/
    https://www.instagram.com/p/CQOG_v2hoYq/
    https://www.instagram.com/p/CQLafmrhehr/
    https://www.instagram.com/p/CQLab7nBLsN/
    https://www.instagram.com/p/CQLaS-zhMFd/
    https://www.instagram.com/p/CQLZ4DahkYl/
    https://www.instagram.com/p/CQLZ3cxh14W/
    https://www.instagram.com/p/CQLZ2SnBpzG/