All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (75)
  • reviews (71)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    VERVE PLANNER & ORGANIZER Review(s)

    71 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    sharon maurenn
    09 January 2023 | Bride at Andro & Sharon Wedding

    Top notch WO in Jakarta

    Standing applause to Verve's team. Super helpful from the beginning til the day itself. We were supposed to have 2 technical meetings only but they did it 3 times just to make sure all vendors are aligned. Young team, well communicated and everything was made possible. Family was super happy with their services, I couldn't agree more. Fast decision making on the day, especially on the boat arrangement. All guests arrived safely back in Jakarta. If I were to choose our WO again, I would choose Verve all over again 🙂
    Monica Monica
    24 December 2022 | Bride at Kevin & Monica Wedding

    Best experience!

    Deal sama Verve dari sebelum fix nentuin wedding venue. Sejak diskusi awal udah ngerasa click discussnya. Sampe akhirnya kenal lebih banyak Verve crew di WAG, ketemu langsung di offline meetings dan D day, semuanya professional dan helpful banget. Waktu D day, rundown berjalan lancar tanpa issue. B&G ga perlu mikirin ini itu lagi, semua beres dihandle Verve. Crewnya detail, gercep, udah paham jobdesc masing2. Kita dan family semua happy dan satisfied dengan performance Verve. Definitely will recommend them ke teman2 dan keluarga. Thank you banget udah bantu dan sabar sama kita yang suka slow response submit PR PR. Keep up the good work and shine more!🫶🏻✨
    Chel
    10 December 2022 | Bride at Gran Mahakam Hotel, 3 Dec 2022, Steven&Chelvin Wedding

    Puas dan tidak mengecewakan!

    Kenal Verve dari rekomendasi temen yg pernah pakai Verve pas married, dan awal contact kita berdua sibuk banget dan susah cari jadwal meeting😆😆, tapi karena Verve sabar ngadepin kita, kita malah jd ngerasa cocok ya, karena mereka helpfull banget dan banyak kasih tips n solusi buat nikahan kita, dikala lumayan byk request dan keribetan dari jadwal make up yang gak bersahabat sampai PR2 married yg gak sempet kita kerja2in even sampai H-1, tapi kerennya mereka bisa lho handle itu semua n kebukti married an kita tetep smooth. Yang kita paling comfort adalah mereka bisa dipercaya dan bertanggung jawab banget sama apa yang udah mereka bilang dan plan kan. At last Good job and success selalu deh untuk Tim Verve, Ci Cindy, Ci Vera, Ci Christina, Tom, Celsy, Miko dan crew2 lain yg udah sabar banget jaga kita dan kluarga kita pas di hari H 😆😊😊😊😊😊 thank you yaa, uda lelah2an bareng, semoga kalian semakin jayaaa..!! Bantuan kalian gak akan pernah kita lupainn, God bless us alwaysss 😆🥳 ❤
    Manda Teng
    06 December 2022 | Client at #withMANDABIhappy Wedding

    #withmandabiVERyVEryhappy

    Dear all groom n bride to be please read this. ➡️tips memperlancar acara hari h: 1. Komunikasi. Cerita semua sama wo detail wedding kyk gmn sampe ke perintilan2 yang kalian mau bahkan termasuk mau2 nya 4 org tua dan kluarga. 2. TRUST them. Percaya aja Verve pasti bakal bantu semaksimal mungkin supaya acara lancar banget dan ga byk miss ny. 🫰🏻😆🫰🏻 For my dearest Verve team. Thank you so much for making our wedding day such a wonderful day. One of the best vendor 💓 Super perhatian, teliti, ramah and sabar ama org tua kita juga. Dijelasin 1/1 detail2 nya sampe kt paham. Dr grup chat, meeting, tm, sampe hr H fun bnget, seru, santai tp serius. I like it 👍🏻 Semangat terus, anak2 muda 😊🫰🏻 From: FIXclient191122
    Paperium Design
    28 November 2022 | Bride at Randy & Angel Wedding

    Best decision ever

    Super gercep, attentive, dan komunikatif. Good is an understatement as we truly believe Verve will be the perfect WO for you. Request wo yg bisa bahasa hokkian dan tadaa dapatlah Ricky. Lalu dari persiapan super terbantu dengan Cindy dan Vera yg super sabar dengerin uneg2 dan request ini itu wkwk. Thank you also Vina for being with me the whole day, can't do it without u! Dari verve, dikenalin vendor2 oke jg dan bener2 bagus dah pokoknya smuanyaa luvv bgtt
    Debby Lesmana
    28 November 2022 | Client at Kenneth & Debby Wedding

    Wedding Review

    Verve is a really amazing amazing WO for wedding. Really helpful, initiative and know what the client wants. Super recommend!!

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Ceremony planning,  Budget preparation
    What is your primary expertise?
    Sangjit, Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    you can book appointment by WA 0813 8185 9292
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Minimum 50 invitations: 100 guests Maximal 1500 invitations : 3000 guests
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    we can speak English
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    1 year before
    How many hours are included on the day of the wedding?
    9-12 hours
    What is your payment terms?
    DP 30-50% depends on package instalment provided
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What makes your services unique?
    We believed Client's satisfaction is the most important thing for us! We always pay attention to details, reminding clients & vendors, and will be your extraordinary helps for your big day!
    When was your business established?
    Established on 2019, but we had experience in wedding industry since 2010, from freelancer crew until now.
    Address
    11460
    Location(s)

    We are your Extra(ordinary) help for your Wedding Dream Day ✨ Never hesitated to ask us about our services! Available for:

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.