All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (13)
  • reviews (12)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Vaxlera Review(s)

    12 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Sandy Kurniawan
    26 June 2021 | Bride at Jennifer Wedding

    Biar Bintang Yang Berbicara

    Murah, Bagus hasilnya, Pengerjaan cepat, Memuaskan, dan Profesional dalam hal waktu. Sesi foto terasa nyaman karna crewnya ramah banget, gak akan nyesellllllllll
    Tjang Lema
    26 June 2021 | Bride at RAHASIA Wedding

    KETERLAUAN BAGUSNYA

    RECOMMENDED BANGET POKOKNYA, HASILNYA BAGUS BANGET. CREW NYA BAIK BAIK LAGI😘😘😘😘
    Nina Karlina
    26 June 2021 | Bride at Nina & Tatang Wedding

    Good Service

    The best fotographer, on time to work on my date. the real picture so greet
    aditya wijoyo
    26 June 2021 | Client at Aditya & Nifah Wedding

    Konsep Menarikkkkk

    Gue gatau deh harus ngomong apa lagi, wedding kelas profesional gini harga semurah ini. vendors lain gue check harus bgt ngeluarin budget 10jt ++ buat pernikahan di gedung, disini bisa dapet harga terbaik dengan kualitas terbaik. kalau aja ga nemu Vaxlera mungkin photoshoot pernikahan gue harus ngeluarin budget besar 😅
    MohammadFadhlih Primasurya
    25 June 2021 | Groom at Fadhli Wedding

    Kereeeeen

    SERVICE NYA MEMUASKAN BANGET, PERTAHANKAN TERUS YA KAK
    Dian Wijaya
    23 June 2021 | Groom at Dian & Sanusi Wedding

    Baru bisa review

    Acara mepet banget dari hari H, untung banget vendor ini tim nya memadai jadi bisa diusahakan. harga yang ditawarkan sangat konsisten dan terjangkau. pokoknya ga nyesel banget sama hasilnya, waiting for next project ya kak

    Vendor Reply

    23 June 2021
    Terima kasih kak dian atas reviewnya, ditunggu next project

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Digital files,  Prints, Albums,  Proof CD of all images
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Tim kami profesional dalam hal waktu, kami bisa mengatur segala hal sesuai yang tertera saat kesepakaatan
    What rate do you usually charge at?
    3 jt sampai 10 jt
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2018 - Wedding Photography at Depok Town Square
    What do your services cover?
    Themed shoot,  Beauty shoot, Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    Are you available to shoot after hours?
    No
    How far in advance should your client contact you?
    H - 7 sebelum Pemotretan
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Memberikan intruksi dan arahan detail gaya jika pasangan tidak mempunyai gaya tersendiri
    What makes your services unique?
    Fotografer kami mampu mengarahkan pelanggan dalam sesi foto, memberikan intruksi yang jelas dan mudah dipahami. Membuat pelanggan tidak tegang saat melakukan sesi foto
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, Credit card payment, Cheques
    How long does it take for the client to receive the final product?
    7 hari - 12 hari untuk percetakan, dan hasil edited bisa dilihat 3 hari
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Namun biasanya Biaya ditanggung pelanggan
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Destinations,  Cultural,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Biasanya para pelanggan membawa makanan atau memberi tim kami makan saat break session
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Artistic,  Natural
    When was your business established?
    2015
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    3 Hari setelah pemotretan
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes H-3 menelpon atau hubungi melalui bridestory untuk Technical Meeting
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What is your payment terms?
    30% DP dan booking tanggal 20% Saat technical Meeting 30% Saat acara selesai
    Service(s)
    Address
    DKI Jakarta - Jakarta Timur 13770
    Location(s)

    Help ur happiness with low price
    https://www.instagram.com/p/CRmQ-uxsSaz/
    https://www.instagram.com/p/CRmQ50BskRm/
    https://www.instagram.com/p/CRmQ3qHMp02/
    https://www.instagram.com/p/CQpintGs0m6/
    https://www.instagram.com/p/CQpihwxsNbB/
    https://www.instagram.com/p/CQpibYFs0ic/
    https://www.instagram.com/p/CQgjYEsMv4z/
    https://www.instagram.com/p/CQgjR0YMgmH/
    https://www.instagram.com/p/CQgjHmssYx8/
    https://www.instagram.com/p/CQefTaKsyLy/
    https://www.instagram.com/p/CQefRgVsLLJ/
    https://www.instagram.com/p/CQefP8TsvmK/