All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (129)
  • reviews (44)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Valentine Wedding Decoration Review(s)

    44 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Devina Febriani
    30 April 2022 | Bride at Brandon and Devina Wedding

    Thank you Valentine Decoration

    Thankyou VALENTINE for the super wonderful decoration 🤍 Suka banget sama hasilnyaaa sesuai banget sama warna dan tema yang kita mau. Semua detail request dari kita dikabulkan + turns out lebih extra lagi 💫💫 Looks super elegant tapi tetep intimate. Received so many good comments about the decor :) Thank you so much Ko Marshall dan Valentine team, sukses selaluuu yaa!!
    Khalandara
    25 March 2022 | Bride at Khalandara & Jajang Wedding

    Decoration valentine

    Beyond the expectations! Decoration was magnificent! Thankyou ko marshal & valentine's team!
    Cindy Friscilla
    14 February 2022 | Bride at Michael & Cindy Wedding

    Thankyou Valentine❤️

    Dr awal cari2 vendor utk decor udah tau bakalan pake siapa :)) ga cari2 yg lain ga kepikiran pake yg lain krn dr dl udh suka bgt sm dekor” nya Valentine. Dr awal ngobrol dan cari tau kita berdua suka kaya gimana , then mrk kasi moodboard pertama aja udh suka bgt dan sesuai sm mood kita🥺🥺 kita ga banyak minta ini itu, kita percayain penuh sm valentine , minta aturin yg bagus n baiknya gmn. Dan hasilnyaaa kita suka banget bangetttt! Puas bgttt. Thankyou so much Valentine & team❤️❤️ Sukses selalu!
    Crisna Hamdani
    23 December 2021 | Bride at Crisna & Keefe Wedding

    Thank You So Much!

    Dari mulai dekor untuk Akad, sampe resepsi, saking bagusnya, semua di luar ekspektasi aku. Terima kasih ya buat Marshall yang baik dan sabar banget, meskipun aku plin plan pengen ganti ini ganti itu eh balik lagi ke awal. Thank you Marshall and Valentine Decor. God Bless You.
    Putri Liana Warman
    15 December 2021 | Client at Putri & Adi Wedding

    7 stars for valentine & team

    Pertama tau valentine karena cari2 vendor decor Bandung di IG. Aku yang notabene orang Jakarta awalnya clueless banget sama vendor2 di Bandung. Setelah liat IG valentine dan beberapa vendor lainnya, langsung coba contact dan diskusi tentang decor yang aku mau. Tapi emang valentine yang sangat komunikatif dan detail bgt sampe akhirnya aku mutusin pilih valentine. Bukan cuma ngeguide satu persatu buat mastiin decor nya sesuai yang kita mau, tapi secara pricewise emang valentine yang menurut ku paling worth it. 1 minggu sebelum hari H, kita ada masalah dg venue tapi valentine bisa nenangin dan nyanggupin buat mindahin decor ketempat yg baru. Pas hari H, bener2 deh decor resepsinya bahkan ngelebihin ekspektasi di awal. Ini sih yg namanya going “extra miles”. Sampe org2 yang dtg blg decornya sebagus itu. Makasih bgt buat ko Marshall dan tim yg buat wedding kita perfect ❤️
    Regina Rere
    10 December 2021 | Client at evan & regina Wedding

    Wonderfull Decoration by Valentine

    Thankyou for the wonderful decoration 💫 as expected. Thankyou so much valentine for being a part of our wedding

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event décor,  Event lighting,  Floral design, Event Cake
    Do you offer consultations?
    For fast respond +6289625012623
    Do you provide sample arrangements?
    Get contact via line/wa +6289625012623
    Minimum and maximum number of guests
    250 person
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes in java only
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    What makes your services unique?
    We give you more added value in our decoration and we are very flexible with the price! We give you another look for unique wedding decoration and wedding cake. We give you an exquisite look for all of our decoration
    How far in advance should your client contact you?
    2 months-1year in advance
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% down payment and rest 3days before D-day
    When was your business established?
    1989
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    before the 1st meeting
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Address
    Jl. Holis No.257Caringin, Kec. Bandung Kulon, Kota Bandung, Jawa Barat 40212 40212
    Location(s)

    Uncover your true wish with us! On every service we provide, you will experience service that thoughtfully designed to bring out very characteristic of you. We offer best selection of services that help you to make your exceptional and personal wedding day come true so it shall become nostalgic reminiscence.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.