All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (141)
  • reviews (53)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Valentine Wedding Decoration Review(s)

    53 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    sheilaanandara
    02 August 2022 | Bride at Sheila & Ipam Wedding

    Dream Wedding Decor!

    Valentine Wedding Decoration understood exactly what me and my partner wanted. Even though our meetings were mostly virtual because of our distance (JKT - BDG) but the communication went smoothly, both the admin team and Ko Marshall were very responsive, friendly, and cared deeply about our needs. They gave us a lot of bonus decorations that weren't even mentioned. Our wedding decor was perfect and I would recommend Valentine Wedding Decoration to anyone! thank you team <3
    Imei Liony
    30 July 2022 | Bride at Thomas & Liony Wedding

    22 July 22 at Intercontinental Hotel Bandung Dago Pakar

    Thankyou Valentine Dekor (Ko Marshall), hasil decor nya sangat memuaskan, ko2 nya pun baik dan bnr2 mengerti mau nya kami.. sukses terus Valentine Decor.
    Nimah Sakinah
    29 July 2022 | Bride at Nimah & Adit Wedding

    The Wedding of Nimah & Adit, 24 July 2022 at BCC

    Terimakasih banyak valentine decoration sudah mewujudkan dream wedding versi aku dan adit. Setelah survey decor kesana kesini akhirnya menjatuhkan pilihan kesini dan benar benar tidak mengecewakan🥺❤️ decornya bagus sekalii, simple, elegant, mewah. Banyak sekali keluarga, teman, dan kerabat yang memuji decornya🫶🏻🫶🏻, bener bener terbaik banget gak salah pilih valentine💯. Teruntuk para cpp dan cpw diluar sana yang masih bingung pilih decor, boleh yuk diintip valentine ini🤩
    Ayuri Nabilah
    26 July 2022 | Bride at Ayuri & Dheas Wedding

    17th of July, 2022 at GAIA Hotel Bandung

    Hi salam hangat Ko Marshall & Team. Sebelumnya sy sbg perwakilan dr keluarga besar sy & pasangan sy, mengucapkan banyak terima kasih utk Valentine khususnya Ko Marshall yg sudah menghandle kami sejak awal sampai acara kami selesai tempo hari. Terima kasih karena Valentine sudah hadir sejak sy ajukan konsep dan sampai detail2 lainnya jg. Discussion over discussions were discussed repeatedly sampai Valentine akhirnya bisa memahami maksud & tujuan dalam ajuan konsep tsb. Selain ajuan dr sy, Ko marshall juga ikut memberi pandangan sehingga komunikasi tidak hanya 1 arah saja melainkan 2 arah & hal itu membuat tektok terasa lbh clear. Hasil instalasinya pun sesuai dgn bayangan kami, bahkan sptnya kelg sy tidak berekspektasi akan secantik itu. Para tamu & teman yg hadir di acara kemarin, jg ikut takjub dgn hasil instalasi dekor dr Valentine, ditambah Alhamdulillah cuaca yg mendukung turut memberikan kesan dekor yg lebih baik. Again, terima kasih Valentine. Kpd siapapun yg mungkin membaca review ini, pls consider this vendor be a part of your special day. Insya Allah Valentine amanah & penuh bertanggungjawab.
    Erika Ancella
    12 July 2022 | Bride at Erika & Hardian Wedding

    Thankyou Valentine!

    Thankyou so much valentine! Dekornya keren bgt dan sesuai ekspektasi bgttt!! Bener" puas bgtt!! Dr awal cm blg garis besarnya aja mau kayak gimana trs dikembangin dari dekor yg aku mau dan jadilah kemaren bener" pecah sih keren bgt!! Once again, thankyouu soo muuchh Valentine!!😍🥰
    Regyta Permata
    18 June 2022 | Bride at Regyta & Surya Wedding

    Thanks Valentine Decor

    Setelah research decor decor akhirnya jatuh hati ke valentine, dan gak salah pilih decor pas hari H bagus banget banyak yg bilang keren dan glamour bgt sesuai ciri khas decor valentine dan rapih and clean bgt looknya🤍🤍makasih team valentine dan ko Marshall enak bgt bgt diajak diskusi makasih🤍✨✨✨

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event décor,  Event lighting,  Floral design, Event Cake
    Do you offer consultations?
    For fast respond +6289625012623
    Do you provide sample arrangements?
    Get contact via line/wa +6289625012623
    Minimum and maximum number of guests
    250 person
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes in java only
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    What makes your services unique?
    We give you more added value in our decoration and we are very flexible with the price! We give you another look for unique wedding decoration and wedding cake. We give you an exquisite look for all of our decoration
    How far in advance should your client contact you?
    2 months-1year in advance
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% down payment and rest 3days before D-day
    When was your business established?
    1989
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    before the 1st meeting
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Address
    Jl. Holis No.257Caringin, Kec. Bandung Kulon, Kota Bandung, Jawa Barat 40212 40212
    Location(s)

    Uncover your true wish with us! On every service we provide, you will experience service that thoughtfully designed to bring out very characteristic of you. We offer best selection of services that help you to make your exceptional and personal wedding day come true so it shall become nostalgic reminiscence.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.