All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (252)
  • reviews (128)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    VA Make Up Artist Review(s)

    128 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    09 December 2019 | Bride at Edwin&Ana Wedding

    Make up with Ci Shelvy Koe

    Thank you cici!!! Suka bgt make up yang natural tapi tetep panglingin, keluarga,tamu&hubby bilang aku glowing pas hari H.\nDan makeupnya stay dari pagi sampe malem, buat tangis2an tetep aman, mataku besar& ga suka sama tipe makeup yg bold bgt di area mata, sempet insecure kalau dipakein bulu mata bawah, tapiii kalo ci Shelvy yang pakein jatohnya natural bgt dan ga kelihatan makin besar! Makeupnya bener2 flawless 💯💯💯\nCi Shelvy orangnya asik, teliti& profesional, bisa bawa mood jadi happy, bisa berbaur sama vendor lainnya juga (mood pagi penting bgt buat acara wedding seharian).\nHair do by Mba Resti juga sesuai request, super profesional!\nThank you for being a part of my special day, sukses selalu cc&mba Resti 💋
    02 December 2019 | Bride at Lena & Deddy Wedding

    Makeyp by Shelvy Koe

    Dari sebelum rencana married, aku sudah bercita2 di make up in oleh salah satu team Va make up artist. Akhirnya aku menetapkan hati dg ci Shelvy utk make up in aku di wedding day.. Ci Shelvy orgnya super ramah dari pertama kali ketemu sampe akhir... Make up nya juga SUPERRR BAGUSS BGT, temen2 aku pada muji bilang ga ada crack sama sekali sampe acara resepsi selesai... Selain itu, ci Shelvy juga kasi tips2 ttg makeup, skincare,dll... Pokoknya ci Shelvy org nya ga pelit ilmu dan super helpful.. Suksess selaluu bwt ci Shelvy dan seluruh team Va Make Up Artist
    02 December 2019 | Bride at Jonathan & Christin Wedding

    SUPER!!

    Thankyou ci Va , gk salah percayain hari H aku sama cc bagus banget!! super super duper!!!
    28 November 2019 | Bride at Siska & Ai kie ( 09.11.19 ) Wedding

    Flawless makeup

    Thank u ci shelvy koe & team buat makeupnya.temen dan keluarga pd bilang aku cantik.makeupnya jg tahan lama.di kasih saran n tips jg pake skincare apa biar mukanya halusan.once again thank you somuch sukses selalu buat ci shelvy & team va makeup 👍
    25 November 2019 | Bride at Wendy & Steffi Wedding

    Flawless Makeup

    Dari awal uda suka banget ama makeup ci Shelvy n ternyata hoki masi bs dapet slot makeup nya..hasilnya bagus bangett...tamu2 jg blg baguss makeup nya, ci Shelvy n team jg asik bs becanda jd enjoy slama di makeup in 😊\n\nThanks cii uda bikin ak cantik 😍 good job!
    25 November 2019 | Bride at Michael & Pricella Wedding

    Ci Gita's Magic Hands

    Done my makeup for my wedding day and wedding celebration. Makeupny selalu on point, bahkan sampe detik detik mau retouch. Gak ad crack sama sekali, trus makeupnya yg flawless dan gak menor, Superb love pokoknya sama ci gita 💕 trus selain skillnya, personalityny juga ramah (personality does matter!) pokokny ci gita dabest 👏🏼 thank you for being part of our special day(s). Goodluck terus buat ci Gita pejuang subuh hehehe Love, Mike & Cella

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes if my clients book me for standby all time photoshoot
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Romantic and soft
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally we do 1-2 makeup session, including retouch for evening ceremony.
    How far in advance should your client contact you?
    If you wanna booking for wedding makeup we suggest you booking as soon as possible.
    What makes your services unique?
    On make up, we make sure that our bride satisfied with our makeup service. We provide makeup consultation with the bride, and we analyze based on the bride's face character.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes We always try to do our best
    What rate do you usually charge at?
    We charge per package picked by the brides.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% for tagging the date, and 50% upon the final delivery
    When was your business established?
    Our business started way back in 2005, and always improvise our business and skill
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We are one of the vendor of the week at bridestory.
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    Service(s)
    Address
    VA Makeupartist Studio Ruko Graha Boulevard Blok B no 31 Gading Serpong 13460
    Location(s)
    Jakarta​.​Surabaya​.​Bali

    Hi Bride-to-be! Welcome to VA Makeup Artist! We are ready to serve you with makeup and hairdo services. VA Makeup Team: 1. Vanny Adelina 2. Shelvy Koe 3. Brigitta Indriani Please contact us if you have any questions.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.