All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (45)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Memoira Studio Review(s)

    45 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Vera Sudirman
    30 September 2021 | Bride at Asyer & Vera Wedding

    HIGHLY RECOMMENDED...

    Awal cari-cari vendor photo akhirnya nemulah Memoira.. dari foto Prewed, Sangjit sampe hr H lancar jaya, hasilnya bagusss - bagusss dan memuaskan.. Ko Ricco juga orang yang supel, kocak, friendly sehingga bisa bikin sesi foto dan video jadi menarik dan tercapture natural banget.. Thank you for Ko Ricco and Team from beginning until wedding day.. Always success for Memoira..
    Natalia Susanti
    26 August 2021 | Bride at Hansel Christian & Natalia Susanti Wedding

    HIGHLY RECOMMENDED !!

    Awalnya milih Memoira Studio itu karna ngeliat instargramnya, di instanya itu banyak video SDE & keren keren bangetttttt. Editing video SDE nya itu beda vibes banget dengan vendor vendor lain (biasanya vendor lain muternya lagu lagu mellow romantic kalo di memoira itu lagu nya yang jedag jedug) dan aku suka banget yang type kaya gituuuu.. *super luvv* Akhirnya stlh tanya tanya pricelist & contactan via WA dengan ko Rico di first meeting kita lgsg deal paket prewedding + hari H.. First impression sama ko Rico itu orangnya kocak, supel, ga kaku dehh enak orangnya di ajak diskusi udah kaya temen sendiri dan bener bener ngikutin kemauan kita kaya gimana.. Aku deal sama ko rico itu udh dari akhir tahun 2019, harusnya married di tanggal 04 Desember 2020 tp karna covid di undur jadi April 2021.. So far ak sama hansel bener bener puas bangett sama semaunyaaa, OMGG !! hasil foto prewedding , hasil foto Hari H, Video same day edith di hari H semuanya BAGUSSS.. Ga cuman aku dan hansel aja tapi temen temen aku, bridesmaid, keluarga pada bilang hasil fotonya + edith video SDEnya juga bagussss bangettt.. Saking sukanya sama SDEnya ak sama hansel sampe post SDEnya di feed instargram kami berdua & banyak banget kenalan yang nanyain ke aku sama hansel ttg memoira karna suka juga sama hasil SDEnya.. (smoga jadi deal sama koko ya haha) Selain hasilnya yang OKE BANGET, ko rico & team juga bener bener fast respond guyss.. foto prewedding aku bener bener super cepet banget kelar di edith & kalau minta di re-edith jg gercep bangett si ko riconyaa.. Team teamnya yang lain kayak Ko Jo, Ko Jason juga asik asik semua orangnya.. At the end, just wanna say thankyou for the great team. Thankyou ud jadi part of my wedding day & really had fun with you guys. Semoga sukses selalu yaaaa memoira.. Aku sama Hansel Will highly recommend you to our friend to be their vendor..
    Inneke Angela
    17 March 2021 | Bride at Paul & Angela Wedding

    Best Foto & Video, Super Recomended

    hasil foto dan video ny keren abiss.. team2 ny asik2 dan kocak semua.. bisa buat suasana yg tegang jadi seru.. pokok ny kalo mau foto video yg keren tetap harus cari memoira👍👍🤣
    veranica
    24 December 2020 | Bride at Vera & Gian Wedding

    Memoira Super Recommended!!

    Hi!! Mau sharing sedikit pengalamanku with Memoira.. Karena me n couple tipe yang gamau pusing, kita maunya foto video itu cukup di 1vendor aja... Setelah diskusi panjang x lebar, akhirnya kita percayain ambil full package di Memoira (couple session - prewedd - wedd day) \n\nSetelah liat hasilnya....... NO REGRET AT ALL!! puas banget sama hasil foto dan videonya! Thankyou banget buat Memoira & team yang udah bantu capture moment di wedd day kita..\n\nTerutama untuk ko Rico & ko Joe yang udah bantu kita start dari preparation konsep couple session, prewed di bandung sampe hari H yang penuh drama.. hehe Pokoknya dijamin ga akan kecewa sm hasil jepretan Memoira! Buat lovebirds yang lagi preparation wedd dan masih bingung untuk video dan fotografernya, Memoira it is!! Super recommended!!
    janice
    17 July 2020 | Client at Andreas & Janice Wedding

    BEST VIDEOGRAPHY AND PHOTOGRAPHY

    Thank you so Much buat ko Rico dan team, hasil fotonya bagus banget. Semua keluarga sampai muji hasil fotonya bagus, selain itu saat di foto juga santai dan tidak akward kerana kita ga biasa bgt di foto, tpi team memoira bisa kaish pose dan atur gaya foto kita. Totally Recommended Good Job and success for Memoira!
    Reginapangmakeup
    29 June 2020 | Partnering Vendor at Wedding

    Vendor totalitas

    Salah satu vendor berkualitas baik dalam hal proses kerja hari H atopun hasilnya! Datengnya selalu ontime, kerjaan profesional n gak stengah2...kalo lagi ketemu Memoira d hari H tuh kayak lagi ngeliat vendor foto yg kerja pake totalitas!! Smua tim nya juga asik n cooperative. Beberapa kali dtg ke kondangan temen or sodara yang foto liputannya pake Memoira, n ak bener2 liat hasil fotonya smua bagusss, really capture the right moments and sangat recommended. Good job ko! ☺️

    Photography

    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - (please specify; separate with commas)
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We would Directing Our Client with Different Concept based on Couple's Love Experience
    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Prints,  Custom graphic design,  Custom album design,  Negatives,  Digital files,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual, Contemporary,  Analog,  Journalism,  Portraiture
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Candid,  Natural
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    Depending on the Package What Client Choosing
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    3 Days
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - (please specify; separate with commas)
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Our Commitments is Max in 1 Month but usually in 2 weeks we already finished our Final Project and Send it to the Client
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 months before the wedding day
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    its Depending on the agreement
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    What makes your services unique?
    Because we Believe if we do our job with all of our heart, we sure can take a breathtaking visual memories as Bible Said in Colossians 3:23 "Whatever you do, work at it with all your heart, as working for the Lord, not for human masters"
    What is your payment terms?
    30% After Dealing Contract, 30% 2 month before, and 40% 1 month before.
    When was your business established?
    Memoira Studio Established on Early 2017
    Videography

    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Conceptual
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you do a same day edit?
    Yes
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    We would Directing Our Client with Different Concept based on Couple's Love Experience
    What rate do you usually charge at?
    Depending on the Package What Client Choosing
    How long does it take for the client to get the final video?
    Our Commitments is Max in 1 Month but usually in 2 weeks we already finished our Final Project and Send it to the Client
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you provide raw footage to the client?
    No
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 months before the wedding day
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    Normaly is 4 People for a Wedding Day, 2 Photographer, 2 Videographer
    What makes your services unique?
    Because we Believe if we do our job with all of our heart, we sure can take a breathtaking visual memories as Bible Said in Colossians 3:23 "Whatever you do, work at it with all your heart, as working for the Lord, not for human masters"
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    its Depending on the agreement
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% After Dealing Contract, 30% 2 month before, and 40% 1 month before.
    When was your business established?
    Memoira Studio Established on Early 2017
    Service(s)
    Address
    Jakarta - Tangerang 15362
    Location(s)

    we are MEMOIRA STUDIO, a group of passionate people who commits to serving with heart. Cause we believe, when we serving with heart, we can make much more breathtaking visual memories for you. and we eagerly want to capture your sweet memories, cause memories is last forever Memoira Studio is Based in Jakarta - Tangerang and available for world wide.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.