All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (92)
  • reviews (41)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Memoira Studio Review(s)

    41 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    janice
    17 July 2020 | Client at Andreas & Janice Wedding

    BEST VIDEOGRAPHY AND PHOTOGRAPHY

    Thank you so Much buat ko Rico dan team, hasil fotonya bagus banget. Semua keluarga sampai muji hasil fotonya bagus, selain itu saat di foto juga santai dan tidak akward kerana kita ga biasa bgt di foto, tpi team memoira bisa kaish pose dan atur gaya foto kita. Totally Recommended Good Job and success for Memoira!
    Reginapangmakeup
    30 June 2020 | Partnering Vendor at Wedding

    Vendor totalitas

    Salah satu vendor berkualitas baik dalam hal proses kerja hari H atopun hasilnya! Datengnya selalu ontime, kerjaan profesional n gak stengah2...kalo lagi ketemu Memoira d hari H tuh kayak lagi ngeliat vendor foto yg kerja pake totalitas!! Smua tim nya juga asik n cooperative. Beberapa kali dtg ke kondangan temen or sodara yang foto liputannya pake Memoira, n ak bener2 liat hasil fotonya smua bagusss, really capture the right moments and sangat recommended. Good job ko! ☺️
    gracia stephany
    18 March 2020 | Bride at Hendy & Gracia Wedding

    SUPER RECOMMENDED!! The best choice we ever made for our wedding

    Kita pilih Memoira tuh buat prewed, sangjit, sama hari H. Kita tuhh tipe org yg ga biasa di foto. Pas mau prewed udh mikir duhh gmn nih pasti kaku bgt dehhh! Tp ternyata pas hari, Ko Ricco sm timnya bisa bikin suasana jd santaii dan seruu bgt sihh becanda2, jdnya ga kakuuu berasa di fotoin sm temenn aja 😊😊 Dan pas sangjit baik bgt sihh bantuin ngerapiin susunan box2 biar keliatannya cakep pas di foto krn emg ngurus sendiri pas sangjitan.. Pas wedding Day jg lbh santuyy lg dehh dan wlpn udh kyk temen sendiri kerjanya ttp profesional.. liat semua hasil foto2nya sm SDE nyaa tuhhh kerennnnn bgttttt sampe ga bosen2 liatinyaa.. Dari kita yg kaku klo difoto tp hasilnya tuh bisa natural, bisa pas dpt moment2nya, dan hasilnya kece abis. THE BEST DEHH POKOKNYA! Thankyouu Memoiraaa!! Sukses terus buat Memoiraaa dan Ko Ricco 😊😊😊
    Khanty Florensia
    04 March 2020 | Bride at Ryan & Khanty Wedding

    My Wedding Day Captured Beautifully

    Thanks to Memoira and Ko Rico, my wedding day capture beautifully and there is no awkward moments. Even the parents are able to enjoy the moments because of Memoira’s Friendliness. And the result of the works is also more than what we are expected, especially the cinematic video.
    Jessica Darmawan
    20 February 2020 | Bride at Raven & Jessica Wedding

    BEST OF THE BEST VIDEOGRAPHY AND PHOTOGRAPHY EVER!!!

    Pertama kali lihat dan tau Memoira saat acara open house United Grand Hall, dikasih lihat video-video yang pernah dibuat dan hasil foto-fotonya, langsung kebayang \"wow, keren banget!\"\nPengen banget dibikinin video dan hasil foto yang keren-keren kayak gitu.\nKarena apa? SEKALI SEUMUR HIDUP! Video dan foto tersebut yang akan menjadi kenangan untuk ke depannya. Kalau lagi kangen sama acara itu yang bisa di lihat ya cuma video dan fotonya.\nMakanya aku pengen video dan foto prewedding dan weddingku HARUS PERFECT!\nDan itu TERWUJUD! Pas acara wedding di puterin hasil video prewedding dan Same Day Edit (SDE) nya. Semua tamu AMAZE! Semua bilang video nya keren banget! And I feel the same!\nHasil-hasil fotonya pun ga kalah keren kok sama videonya!\nTEAM MEMOIRA sangat membantu sekali dalam berlangsungnya proses video dan photo, semua berjalan lancar dan ga berasa waktu berjalan terus, karena team mereka bisa bikin kita enjoy dengan semua proses nya!\nSo, for you; bride and groom to be, I HIGHLY RECOMMEND this vendor for your best wedding!
    Agnes Furyadi
    30 January 2020 | Bride at Erik & Agnes Wedding

    The Best Wedding Video

    Last minutes nyari-nyari wedding video, karena sempet ada kesalahan teknis dengan vendor yang sudah dipilih sebelumnya, waktu cari-cari di bridestory ketemulah dengan Memoira. Cari portfolionya di instagram dan ternyata cocok, langsung kontek dan bikin janji. Ketemu sm Ceisil dan Ricco, orangnya nice banget dan bisa diajak diskusi video kaya gimana yang kita mau. Pas hari H Ricco dan tim is very professional, dan yang paling the best nya adalah SDE yang dibuat itu keren abis. Mereka bisa edit SDE dengan cepat pas aku entrance dan potong kue ada di SDE itu. Tamu-tamu aku juga banyak banget yang amaze dengan SDE dari Memoira. Mereka kaget kok SDE nya bisa cepat banget dan kontennya lengkap. Very recommended buat yang nyari vendor untuk dokumentasi! Dan next nya kalau mau foto-foto atau perlu dokumentasi untuk acara apapun, pastinya aku bakal balik ke Memoira lagi ❤️

    Photography

    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - Maternity, Kids, Baby Born
    When was your business established?
    Memoira Studio Established on Early 2017
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual, Contemporary,  Analog,  Journalism,  Portraiture
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 months before the wedding day
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    Depending on the Package What Client Choosing
    What is your payment terms?
    30% After Dealing Contract, 30% 2 month before, and 40% 1 month before.
    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Prints,  Custom graphic design,  Custom album design,  Negatives,  Digital files,  Proof CD of all images
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Our Commitments is Max in 1 Month but usually in 2 weeks we already finished our Final Project and Send it to the Client
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Contact Our Marketing For More Information
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes All Hi-Res File Will Given to the Client
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We would Directing Our Client with Different Concept based on Couple's Love Experience
    What makes your services unique?
    Because we Believe if we do our job with all of our heart, we sure can take a breathtaking visual memories as Bible Said in Colossians 3:23 "Whatever you do, work at it with all your heart, as working for the Lord, not for human masters"
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - Maternity, Kids, Baby Born
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Candid,  Natural
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    its Depending on the agreement
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    3 Days
    Videography

    What makes your services unique?
    Because we Believe if we do our job with all of our heart, we sure can take a breathtaking visual memories as Bible Said in Colossians 3:23 "Whatever you do, work at it with all your heart, as working for the Lord, not for human masters"
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Conceptual
    What is your payment terms?
    30% After Dealing Contract, 30% 2 month before, and 40% 1 month before.
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    Do you provide raw footage to the client?
    No
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    Normaly is 4 People for a Wedding Day, 2 Photographer, 2 Videographer
    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner
    How long does it take for the client to get the final video?
    Our Commitments is Max in 1 Month but usually in 2 weeks we already finished our Final Project and Send it to the Client
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you do a same day edit?
    Yes Same Day Edit
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 months before the wedding day
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    Depending on the Package What Client Choosing
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    its Depending on the agreement
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Contact Our Marketing for more Information
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    When was your business established?
    Memoira Studio Established on Early 2017
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    We would Directing Our Client with Different Concept based on Couple's Love Experience
    Service(s)
    Address
    Jakarta - Tangerang 15362
    Location(s)

    we are MEMOIRA STUDIO, a group of passionate people who commits to serving with heart. Cause we believe, when we serving with heart, we can make much more breathtaking visual memories for you. and we eagerly want to capture your sweet memories, cause memories is last forever Memoira Studio is Based in Jakarta - Tangerang and available for world wide.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.