All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (98)
  • reviews (21)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Bondan Photoworks Review(s)

    21 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 November 2018 | Groom at Triko & Ayu Wedding

    video sam day edit (SDE)

    Awalnya berniat untuk pake fasilitas ini tapi sempat berpikir ulang karena keterbatasan dana. Tapi setelah dipikir ulang, akhirnya saya ambil fasilitas ini....dan ternyata hasilnya benar benar mengesankan. Kesan dari hasil foto dan video hampir tidak ada yang sesuai harapan....semua di atas harapan kami berdua...\n\nThank you Bondan untuk semua hasil luar biasanya....dan menjadikan momen kami menjadi sangat berharga
    16 October 2018 | Bride at Hendrik virginia Wedding

    Prewedding

    Hired bondan for 2 days prewed. Super friendly and so accommodating! He will treat you like a friend, the result is great as well\ud83d\udc4d\ud83c\udffb\ud83d\udc4d\ud83c\udffb\ud83d\udc4d\ud83c\udffb and his price tag is super affordable which is a great plus! Totally recommended to hire as your photographer for big events\ud83d\udc96 thanks masbo!
    23 September 2018 | Client at Regina & Benny Wedding

    Prewedd & wedding

    Sangat puas sama pelayanannya... dari attitude sampe hasil potonya.... makasih banget yg udah di bantu san bersabar mengarahkan gaya... mas bondan enak bgt diajak ngobrol mulai dari konsep dkk... puas bgt deh pokoknya
    20 August 2018 | Client at Ricki& Caroline Wedding

    Foto liputan outdoor @Gedung Arsip

    Best Photographer for your best moments!!! Awal pas cari fotografer buat liputan sempet bingung karena acara full outdoor,takut hasil ga maksimal, cahaya gak pas,dll. Setelah searching2, dikenalin sama sodara yg udah pernah memakai jasa bondan photoworks hasil oke dan memuaskan, jadi langsung dtg ke booth pamerannya di Jcc liat hasil2 karyanya oke banget jadi langsung deal deh. Pas hari H mas bondan n team sangat helpfull bgt setiap momen dijepret n divideo dgn epik! Pokonya seneng bgt sama hasil2nya sesuai keinginan. Thanks buat Bondan Photoworks yg udah menjadikan momen seumur hidup sekali kami tidak terlupakan.. Keren bgt! sukses terus ya!!!
    04 July 2018 | Bride at Marcel & Nina Wedding

    Super Recommend

    Dear Mas Bond n Team.... Maap baru kasi review sekarang... pas 1 tahun pasca prewedding n almost 1 year pasca my wedding...hahaha... Siapapun yg lg mencari Photographer For ur special moment, please choose Bondan Photoworks because Mas Bond n Team bener2 super helpful bangeetttssss buat menjadikan moment special km lebih berkesan... Kalo boleh aku cerita dikit, aku n bojo adalah klien Mas Bond tahun 2017. Awalnya aku cari2 kang poto untuk area jogja b\u2019coz aku n bojo rencana mau prewed di jogja... setelah melalui berbagai penawaran Dr beberapa vendor di jogja, aku n Bojo choose Bondan Photoworks... Why...? B\u2019coz harga yg di tawarkan paling manusiawi bagi aku n bojo yg budgetnya mepet...hahaha... Akhirnya aku n mas Bond janjian ketemuan untuk deal2an... my first impression for Mas Bond is very humble person... aku n bojo memang rencana mau foto n video prewed... jadi mau ga mau harus 2 hari di jogja... day 1 foto, day 2 video... And, waktu yg di tentukan tiba, terbanglah aku ke jogja bersama bojo n My Mom...waktu pas bulan puasa 2017... to be honest, mungkin aku klien paling merepotkan coz\u2019 aku milih spot2 foto yg agak susah n ga biasa... hahaha... Maapkan aku yaa Mas Bond...\ud83d\ude4f\ud83c\udffb\ud83d\ude4f\ud83c\udffb beberapa spot yg menurut aku susah adalah candi abang jogja... spot ini bagus banget untuk sunset, tapi kita harus mendaki bukit dng kemiringan +/-60 Drajat... kebayang donk, bawa2 gaun, dandan kece2 trus manjat tebing....mending kalo ada jalur trackingnya, ini kita harus pegangan pohon, merangkak supaya ga nyungsep...hahaha... Tapi aku n bojo salut sama Mas Bond n Team, tanpa ngeluh, tanpa Komplen, tanpa ngomel, ttp ngegarap Photo n video kami...\ud83d\udc4f\ud83c\udffb\ud83d\udc4f\ud83c\udffb\ud83d\udc4f\ud83c\udffb\ud83d\udc4f\ud83c\udffb Next... setelah sesi Foto n video prewed, mas Bond yg baik hati masih tetap followup untuk video n foto pastinya... Nah awalnya, untuk acara wedding, aku n bojo memutuskan untuk pake salah satu vendor rekanan bridal, tapi ternyata aku n bojo dapat pelayanan yg super tidak menyenangkan dari vendor itu... alhasil aku n bojo, mulai agak rempong nih menjelang hari H malah kang potonya rese... finally aku n bojo choose Bondan n Photoworks Again untuk handle our big day... ga cuma pas wedding ajj, pas acara sangjit pun mas Bond n team yg shoot n foto2 aku, bojo n family... \ud83d\ude0d\ud83d\ude0d Pokoknya puas bangeettt sama kerja temanya, puass bangetttt sama hasilnya, puass bangettt sama servisnya... Bondan Photoworks Mantappp Jiwaaaa... Big Thanks from @bernadettha_02 & @marcel_tripo
    01 February 2018 | Bride at Martinus & Ria Wedding

    RECOMMENDED!!!

    Hasil foto dan video yg memuaskan, Natural ,ok. bgt

    Photography

    What do your packages include?
    We are including printed photo / canvas with frame We give you more space in album, start from 40 up to 100 pages Edited file High Resolution And master File
    Do you work overseas?
    Yes
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Of course,. we have professional team and have good experiance to back up main photographers
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    we have half day, one day and hourly package
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    we are ready to discuss about that
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    we can give you preview 7-10 days after photoshoot to choose/view photos and 14-20 days from photoshoot for layout album
    When will the client get the final album?
    20 days after you approve layout album design
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    we give you all file & edited in DVD
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Matted prints,  Prints,  Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Journalism,  Portraiture,  Candid,  Artistic,  Black and White,  Conceptual,  Destinations,  Other -
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Candid,  Artistic
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    be yourself and adjust to the concept
    What rate do you usually charge at?
    start from USD $100
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    after our client get the final file & wedding book
    How far in advance should your client contact you?
    ASAP
    What makes your services unique?
    our photographers make you get the timelss moment, with the artistic and memorable picture
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    yes,.our breaks and meal to provide by client
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    10% booking and lock schedule, 50% 60 days before wedding and full payment 40% 7 days befor or maximum at wedding day
    When was your business established?
    our business start service from 2012 until this day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    we are get members at review Indonesian Magazine "Le Mariage & Belladona, the wedding" Official Submitted as few best wedding photographers at Starwood Weddings
    How long does it take for the client to receive the final product?
    2 months
    Videography

    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner,  Same day edit video
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Short form,  Storytelling,  Traditional,  Conceptual,  Portrait
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you do a same day edit?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    Do you provide raw footage to the client?
    No
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    be your self
    What rate do you usually charge at?
    start from USD $ 800
    How long does it take for the client to get the final video?
    2 months
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    2 videographer and some person 1 or 2 for helper
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    we service start from 2012
    What makes your services unique?
    we documentary your day with our cinematic skills, jurnalistic moment and timeless picture
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    yes,. our client porvide breaks & meal for our team
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    10% for booking and lock schedule, 50% 60 days before wedding day and 40% 7 days before wedding and maximum at wedding day
    When was your business established?
    our business start from 2012 and we give service until now
    How far in advance should your client contact you?
    ASAP
    Service(s)
    Address
    Cililitan, Jakarta Timur 13650
    Location(s)

    pre-wedding and wedding photography

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.