All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (26)
  • reviews (16)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Le Blanc Wedding Planner & Organizer Review(s)

    16 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Honey Liu
    17 May 2021 | Bride at Ferry Gunawan & Honey Wedding

    My Best Ever WO

    Kebetulan waktu plan nikahan aku ni dari simpel jadi ribet karena ada beberapa drama di internal (as always yg dihadapin para capeng) tapi greni bener" sabar banget bantuin aku dan preparationnya rapi banget , pas hari H juga koordinasi team nya top banget banget ! Dan special thanks banget buat greni yang mau temenin sampe akhir meskipun servicenya cm half day 😍😍😍😍 Pokoknya the best ever wo yang aku temuin !

    Vendor Reply

    17 May 2021
    Hi Ferry & Honey, Thank you banget untuk reviewnya. Kami happy banget bisa kenal kalian dan bantu diacara pernikahannya juga. Senang kalau client puas dengan hasil pekerjaan kami :) Stay safe & happy ya. God bless you!
    Devina Leimena
    05 May 2021 | Bride at Denis & Devina Wedding

    Recomended WO

    Big thanks to Ci Greni, Ci Yen and Ci Vivi 🤍 and also the team! Thankyou banget ud bantuin kita dari persiapan sampai hari H. Super perhatian sama kita berdua, kerjanya gercep dan oke. Terimakasih banyaaaaakkk buat kerjasama, dukungan dan doanya buat acara pernikahan kita. Puji Tuhan semua berjalan baik. Sukses selalu buat Le Blanc WO! God bless

    Vendor Reply

    05 May 2021
    Hello Devina & Denis, thank you so much ya udah mempercayakan hari H kalian sama kita, we’re so happy to be part of your big day💕 GBU our super sweet couple💕
    Reginapangmakeup
    26 April 2021

    Very DETAILED and COOPERATIVE Wedding Organizer

    It was nice working with Le Blanc. Mulai dari persiapan sblm hari H sampai dengan hari H nya semua tersusun rapi n terstruktur. Sebagai vendor, saya Selalu diupdate mengenai apapun yg berhubungan dgn jadwal makeup (very good communication). Dan yg saya lihat, dengan semua vendor yg terlibat juga sperti itu. What a good point! 👍👏🏻 Semua tim WO yang bertugas pun sangat friendly dan helpful! Buat saya ini hal yang sangat penting dalam menilai vendor. Thank you ci Vivi n Le Blanc, sukses terus! God Bless ☺️

    Vendor Reply

    26 April 2021
    Thank you ci Regina and team! Seneng deh liad hasil makeupnya flawless banget, kerjanya juga rapi and on time. Gampang juga komunikasinya fast response. Thank you ya ci, semoga bisa project bareng lagi ya. God bless you!
    Bondan Photoworks
    23 April 2021 | Partnering Vendor at Wedding

    Best Plan & Execution

    Sebagai WO yang mudah dalam komunikasi sehingga membantu klien dan rekan vendor membuat wedding dream come true. Thank you Le Blanc Wedding Planner & Organizer buat kerjasamanya 🙏

    Vendor Reply

    24 April 2021
    Thank you Bondan & team for the great job done, semoga bisa ngejob bareng lagi ya🙏🏻
    aora
    23 April 2021 | Bride at Ardy Chandra & Aora Nathalia Wedding

    Le Blanc recommended WO

    Pertama x pilih WO dan langsung sreg.. Le Blanc bener2 ngebantu banget dr jauh hari sebelum acara sampe acara wedding slesai.. Pokoknya rekomen bangettt 😍

    Vendor Reply

    23 April 2021
    Hi Aora, senang sekali bisa membantu kalian agar wedding kalian berjalan dengan lancar :) thank you so much for your kind review and support, it keeps us going and motivated to do more in the future. Cheers!
    Indra Gunawan
    22 April 2021 | Groom at Indra & Laura Wedding

    LE BLANC aja !!!

    Thanks buat Le blanc !!! William , Greni , Yen hung sungguh sangat membantu, mulai dari penyusunan run down acara , updte/remind ke semua vendor sebelum hari H dan sampai di hari H mereka juga kerja dengan team yang profesional. Pokoknya kita tinggal ikutin alur nya saja. Semua sudah rapih sama mereka. Pokoknya 1 kata sih buat le blanc ! PROFESIONAL! Gbu all..

    Vendor Reply

    23 April 2021
    Hi Indra, senang sekali bisa membantu kalian agar wedding kalian berjalan dengan lancar :) thank you so much for your kind review and support, it keeps us going and motivated to do more in the future. Cheers!

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other Intimate Wedding, Holy Matrimony, Engagement, Sangjit, Wedding Anniversaries, Day of coordinator
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What makes your services unique?
    Le Blanc is tailored around our clients and we work in whatever way suits you and your lifestyle. We will ensure we offer venues and suppliers that reflect the type of celebration you require and within your budget. Once the venue is secured we will together fill in the details: from the ceremony and reception design, flowers, stationary, food and photography, to your wedding day attire, entertainment, the cake, transport and the honeymoon. We can arrange a personalized wedding website, introductions to stylists and make-up artists, assistance with guest accomodation and a full concierge service for you and your guests. We will manage and oversee your celebration to ensure it runs seamlessly.
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    When was your business established?
    2014
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Depends on package
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony , Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    What is your payment terms?
    20% Down Payment 30% 6 months before the weddings 50% 1 month before the weddings
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for a client to contact us would be 6-12 months prior to the wedding
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning,  Other Wedding Rundown, Intensive meeting include Technical Meeting with Vendor, Wedding Report
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for a client to contact us would be 2-12 months prior to the wedding
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    None
    Address
    Grand Tropic Suite #10 Jl Letjend S Parman Kav 3 West Jakarta 11470 11470
    Location(s)

    Le Blanc is a wedding planning consultancy that specialises in creating beautiful weddings that reflect your personality and transform your ideas into reality. We plan elegant, stylish, glamorous, and fun celebrations.
    https://www.instagram.com/p/CO_7msFsEgU/
    https://www.instagram.com/p/CO9Q4ETsUvB/
    https://www.instagram.com/p/CO7D8zPsTrN/
    https://www.instagram.com/p/CO4a-kusKpA/
    https://www.instagram.com/p/CO1pqizsD-f/
    https://www.instagram.com/p/COeZn_qMpdS/
    https://www.instagram.com/p/COcDqTks10V/
    https://www.instagram.com/p/COZiahQsaHm/
    https://www.instagram.com/p/COUvbx1s2sL/
    https://www.instagram.com/p/COR3KUdMWL-/
    https://www.instagram.com/p/COPDcv8MX20/
    https://www.instagram.com/p/CONLc4Us7Wf/