All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (10)
  • projects (18)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    KARSA Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    livia kristianti
    28 June 2022 | Bride at Rigo dan Livia Wedding

    "The real" perangkai kisah penuh makna

    Serius beneran sebagus itu. Visual yang dikasih sama Karsa emang segokil itu. Setiap lihat foto sama videonya sampai sekarang amazed sendiri, karena kayak ngeliat karya seni. Gimana sih perasaan orang ngeliat karya seni terus tercerahkan, apalagi pas yang momen- momen Holy Matrimony foto- fotonya bagus- bagus banget. Suka banget sama style foto sama video dari Karsa, sebenarnya secara umum kalau diliat kasat mata gambarnya simple. Tapi kalau diperhatiin detil warnanya, komposisinya, semuanya dirangkum jadi "Perfect!". Once again terimakasih George and team! You guys are amazing! Semoga bisa berjumpa di lain kesempatan!

    Vendor Reply

    29 June 2022
    Thank you so much Ci Livia for the very kind words! So honored to be part of your wedding day 🥹🤍
    Flo
    29 May 2022 | Bride at Robertus & Florencia Wedding

    Thank you so much KARSA!

    terima kasih sudah menjadi bagian dalam wedding day ku dan pasangan! every pictures that you guys took were amazing! sumpah aku seneng banget sama semua hasilnya, bener-bener bisa menangkap semua moment berharga aku di hari itu. Bahkan untuk video wedding aku mewek all over lagi dong! Videonya bener2 kaya bring back all the memories of the great moment. sumpah sangat puas dengan hasil kalian! keep the great work guys! ❤

    Vendor Reply

    22 June 2022
    Thank you Kak Flo & Kak Bertus for trusting us to document your wedding day! 🤍
    Angelica Alethea
    08 January 2022 | Bride at Rusli & Angel Wedding

    THE BEST!!

    Seneng banget bisa di fotoin sama karsa. Selama sesi foto menyenangkan sekali! Gak jaim2 dan langsung bisa nyambung. Hasilnya juga bagus banget! I like 💕✨ Rusli & Aku personally say ThankyouSoMuch buat TeamKarsa yang udah wujudin prewednya kita mau tema "Happy Go Lucky!" 💕 Sukses Terus Karsa

    Vendor Reply

    22 June 2022
    Thank you Kak Angel & Kak Rusli! It’s a pleasure for us to be able to capture such a joyful couple like you two 🤍
    Evania Sofian
    05 January 2022 | Client at Elbert and Eva Photoshoot Wedding

    The best!!!

    Saya dan pasangan sangat senang bisa ketemu George dan Livia. Photoshoot yang kami lakukan berjalan begitu menyenangkan dan seruuu!!!! Dan hasil2 fotonya semuanya bagus bgtt... salutee bwt Karsa! Terus berkembang yaaa... Ketemu lg di lain kesempatan! 🙏🙏🙏

    Vendor Reply

    05 January 2022
    Thank you for trusting us to capture your sweet moments as a couple, Kak Evania & Kak Elbert! 🤍
    Bara Kerinduan
    05 January 2022 | Bride at Bara & Nanda Wedding

    Prewedding Session

    Had such a fun prewedding session with Albert, George and Livia 😊 Hasil foto Raw nya aja udah bagus, setelah diedit bagus++ Thankyou for beautifully capturing our fun moment, Karsa! God bless you!

    Vendor Reply

    05 January 2022
    Thank you for trusting us to capture your prewedding moments, Kak Bara & Kak Nanda! 🤍

    Photography

    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Destinations,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual, Contemporary,  Analog,  Cultural
    What is included in your photoshoot package?
    Digital files,  Hi-Res image, Albums
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Artistic,  Natural
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Themed shoot
    Are you available to shoot after hours?
    by appointment
    When was your business established?
    2018
    What do your services cover?
    Themed shoot, Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Does a client need to schedule an appointment?
    Whatsapp to +62 882 9627 0454
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Service(s)
    Address
    15334
    Location(s)

    Perangkai kisah penuh makna. (Tangerang, Jakarta, dan sekitarnya).

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.