All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (17)
  • Product (1)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Le Clemmie by Amelia Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Maria Patricia
    21 September 2020 | Client at Family Gown Wedding

    Favorite Dress Maker!

    Pertama kali kenal itu tahun 2018 dan waktu itu awal tahun 2020 bikin custom family gown untuk pernikahan keluarga ku. Aku kasih tau apa yang aku pengen, dengan segala kebawelan ku mau nya ini itu tapi Ci Amel orang nya super santuy dan kompromi banget! mungkin karena sudah terbiasa menghadapi client seperti ku haha.. Dan, asli sama sekali ga itung-itungan.... Ci Amel sabar banget dan tetap perhatian sama mau nya aku gimana. Sukses terus buat cici.. Semoga bisa melejit selalu, dan kalau sudah melejit tolong jangan lupain aku ci.. hahaha.

    Vendor Reply

    21 September 2020
    My sweetest Pat! Thank you dear :*
    Novi Setianingsih
    25 June 2020 | Client at novi Wedding

    VERYY RECOMENDEDD!!!

    waktu itu aku pernah pesan baju untuk sweet seventeen disini dan bener benerr bagusss banget hasilnyaa dan jahitannya juga rapih... very veryy recomended pokoknyaa... ownernya juga baikk banget selalu kasih ide ide untuk detail bajunyaa.. love banget dehhh

    Vendor Reply

    25 June 2020
    Thank You Dearest Novi ❤️❤️❤️
    Ade
    07 June 2020 | Client at Destalenta Wedding

    TRULY RECOMMENDED !

    jahitannya rapi bgt, pengerjaannya cepat, service ka amel mantap bgt! Bela2in nganterin dressnya ke tmpt kondangan dan taraa dimakeupin &hair do jg. wow, what a kind person who ever i known &kebaikannya ga akan ku lupain.. ka Amel itu humble, sabar,telaten&punya tekad. aku pasti jadi pelanggan tetap Le Clemmie

    Vendor Reply

    07 June 2020
    aww Desta :') Thank you juga udah percaya sama aku. GBU Destaa
    Sarah Monica Fabiola
    05 June 2020 | Client at Sarah Wedding

    Dress & Gown

    BAGUS BGT dan ORGNYA SUPER RAMAH! Pertama x bikin buat bridesmaid gown, terus hasilnya bagus bgt sesuai kemauan aku bgt. Lalu repeat order buat party dress juga memuaskan hasilnya selalu bikin aku lebih kurus hihi. Repeat lg ya on August buat bikin engagement gown ci. Sukses terus, taun depan aku repeat2 lg lagi kok buat support dream weddingku. I've trust on you ci since my first order. Thank you so much.

    Vendor Reply

    05 June 2020
    Very kind of you Sar :'). What did I do to deserve you, love? Makasih banyak Sarah..
    Leony S
    30 May 2020 | Bride at Hendra & Leony Wedding

    Fairy godmother to all bride-to-be's

    Dressmaker yang super ramah, pekerja keras dan bertalenta. Enak banget diajak kerjasama demi that wedding dress you've always dreamed of. Hanya saja final fitting nya agak terlalu mepet buat saya sehingga sudah tidak ada waktu banyak untuk alterations, tapi bisa dimengerti karena Amel juga ada pekerjaan tetap dari pagi sampai sore, jadi mungkin workload nya memang banyak hehehe. Dan saya juga yakin Amel mampu untuk improve time management skills nya in the future karena orangnya bener-bener humble banget dan selalu lakuin yang terbaik buat klien-kliennya! Thank you so much, Amel, sukses terus and God bless you

    Vendor Reply

    30 May 2020
    Thank you so much Leony for this experience with me, also comments and critics for better improvements
    Esterlita Chendra
    27 May 2020 | Bride at Esterlita & Samuel Wedding

    Recommend, good services

    Senenggg banget bisa ketemu Ci Amel. Pertama kali bikin dress pesta terus sampe dress tunangan, prewed, dan minta Ci Amel untuk buatin aku baju nikahan! Dan hasilnya bagus banget, jaitanpun rapii gak nyesel❤❤❤ thank you so much ci. Segala kemauan aku terwujud hahaha. Semoga bisa ketemu lagi di kedepannya, mungkin maternity? :p sukses selalu untuk clemmie!

    Vendor Reply

    27 May 2020
    My sweet Ester, thank you so much for the kind words, dear

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Flower girls dress,  Ring bearer's attire,  Evening dress,  Mother or sister's dress,  Other - Graduation Dress, Special Occasion Dress
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Made to measure dress
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    How far in advance should your client contact you?
    Minimum 6 months before the Wedding Day. Minimum 2 months before for Other Casual Occasion.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress, Custom made dress
    What makes your services unique?
    On dressmaking, our style leans toward classic looks. We have a myriad of ideas waiting to be implemented in the design, yet we strive to interview the bride to get a further grasp on how she feels toward herself, capturing her personality, which we'll make sure is reflected in the dress.
    What accessories do you provide?
    Veil
    When was your business established?
    Our business started way back in 2015. We have re-introduced our brand in order to increase exposure and visibility. We are currently available for all inquiries.
    What is your speciality? (max. 3)
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    The Final item can be received approximately 1-2 weeks after the final fitting and the client's approval.
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic
    What is your payment terms?
    20% after confirmation of contract, 30% after the first fitting, and 50% upon final delivery.
    Service(s)
    Address
    Jalan Simponi Mas III Blok B3/10. Kelapa Gading. Jakarta Utara 14250
    Location(s)

    Le Clemmie by Amelia is a Dress Maker Service since 2015, dedicated to all Bride to Be, Mother of The Bride, Sisters, and Family who are preparing to look stunning for their most special days. We are available for Custom Made Wedding Gowns and Dresses, International, and/or National attire, etc.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.