All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (245)
  • reviews (105)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    VA Make Up Artist Review(s)

    105 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    03 September 2019 | Bride at Kevin Simanjuntak Wedding

    Review Make up by Brigita Indriani

    Sebelumnya aku udah sering denger tentang tim VAMakeup karena aku sendiri bekerja part timer di salah satu Wedding Organizer. Lalu waktu ada pameran BrideStory di Gandaria aku dateng ke booth VAMakeup. Lagi ada promo untuk pembayaran di lokasi saat bazaar berlangsung. Sebelumnya aku udah nanya2 MUA & Hairdo lain mengenai price list. Kebetulan aku memperlangsungkan pernikahan dengan adat batak, jadi aku berpikiran harus MUA & Hair do yang sudah biasa handle pengantin batak. Waktu aku tanya ke tim marketing VAMakeup mengenai make up dan hair do yang aku inginkan, mereka menyanggupi. Dan waktu aku tau price nya lebih tergiur lagi karena bisa lebih dari setengah harga MUA yg selama ini aku tanyain dengan berbagai service yang mereka tawarkan. Tanpa butuh waktu lama aku putuskan untuk memakai tim VAMakeup meskipun tetep ada sedikit keraguan bisa gak ya mereka, apalagi waktu retouch aku yang cuman sedikit sedangkan look aku saat pemberkatan pagi dan adat siang totally different. Yang aku lihat juga dari pake Vamakeup adalah mereka include test make up (trial), karena menurut aku ini adalah yang terpenting. Aku gak mau terlalu ambil risiko di saat hari H nanti gak sesuai dengan ekspektasi ku. Finally on my wedding day aku gak nyangka semuanya berjalan lancar dan sesuai harapan. Retouch aku bisa lebih cepet dari yang aku sangka. Dan banyak yang tanyain siapa yang make up in aku. Thank you kak brigita. Thank you tim VAMakeup
    27 August 2019 | Bride at Berlin & Sheilla Wedding

    Magic Hand

    Saya memilih vamakeupartist team untuk makeup bride dan mother. Shelvy Koe, you’re the best! Mba Resti the hairstylist you’re the best either. Saya merasa cantikkkk banget, dan orang-orang pun mengakui XD Untuk makeup mama pada saat itu, hairstylist nya kurang bisa memenuhi request mama saya. But overall, recommended untuk yang cari makeup wedding natural tapi cetar ❤️❤️ Thank you so much vamakeupartist team!!
    15 August 2019 | Bride at Lauren & Alvin Wedding

    Superb Magic Hand

    I have known Vanny for years and it is such a pleasure that she can do my makeup on our big day ❤️ vanny did a very great job and everyone loved her magic hand. And she always pay attention to any details on my face. Her perfection is a thumbs up. Thank you vanny for being a such a Best makeup artist for us 🤗
    06 August 2019 | Bride at Jefry & Hani Wedding

    Recommended MUA by Shelvy Koe

    Make up by ci Shelvy ok banget 👌🏻👌🏻 sesuai sama request aku yaitu Natural Looks, orangnya jg ramah bgt suka ngobrol.. Hair do by mbak Resti jg ok banget. Pokoknya memuaskan sih sm hasil kerja mereka. 👍🏻👍🏻👍🏻
    17 July 2019 | Bride at Hengki & Yeyen Wedding

    Super Recommended MakeUp #shelvykoe

    Makeup by ci shelvy n hair do by resti, uda lama bgt suka sm make up nya ci shelvy, dr blm kepikiran mau married aja uda ikutin dy d IG sampai pd akhirnya kita berjodoh, pertama ketemu mikirnya orgnya sombong ah tp ternyata dy super ramah, uda berasa kyk teman lama, smw tamu muji make upnya ak,smpai nanya make up sm siapa, ci shelvy n teams juga mau dengerin masukan kita, apa yg krg mrka sgat bersedia utk menerima masukan dan bikin sesuai dgn apa yg pengantin mau, pkknya happy deh, gak pusing, karna slruh team mereka uda sgat profesional, on time, follow up on schedule, super puaaasss sm teamnya vamakeup artist ♥️♥️♥️
    02 July 2019 | Bride at Christian & Christina Wedding

    Perfect make up by Shelvy Koe

    First, thank youuuu to vamakeup team, make up by Shelvy Koe, hair do by Penny Angela. Duo cc periii yang membuatku menjadi peri satu hari... make up nya bagus bangett... tahan sampai sore... tahan dipake nangis... semua yang dtg memuji make up nya... CC nya juga ramah bangett... on time!! Team va make up juga luar biasa... selalu mengingatkan dan super ramah... pokoknya very recommended vendor 😘😘😘

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes if my clients book me for standby all time photoshoot
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Romantic and soft
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally we do 1-2 makeup session, including retouch for evening ceremony.
    How far in advance should your client contact you?
    If you wanna booking for wedding makeup we suggest you booking as soon as possible.
    What makes your services unique?
    On make up, we make sure that our bride satisfied with our makeup service. We provide makeup consultation with the bride, and we analyze based on the bride's face character.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes We always try to do our best
    What rate do you usually charge at?
    We charge per package picked by the brides.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% for tagging the date, and 50% upon the final delivery
    When was your business established?
    Our business started way back in 2005, and always improvise our business and skill
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We are one of the vendor of the week at bridestory.
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    Service(s)
    Address
    VA Makeupartist Studio Ruko Graha Boulevard Blok B no 31 Gading Serpong 13460
    Location(s)
    Jakarta​.​Surabaya​.​Bali

    Hi Bride-to-be! Welcome to VA Makeup Artist! We are ready to serve you with makeup and hairdo services. VA Makeup Team: 1. Vanny Adelina 2. Shelvy Koe 3. Brigitta Indriani Please contact us if you have any questions.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.