All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (267)
  • reviews (139)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    VA Make Up Artist Review(s)

    139 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    shiera septrisya
    18 March 2020 | Bride at Shiera & Anton Wedding

    Awesome make up artist❤

    Professional and excellent make up team.. love the very beautiful make up by Vanny❤ she works in detail and careful with each item in her job. The team worked really awesome..Thank you!!
    Nia L
    12 March 2020 | Client at Stefanus & Lovenia Wedding Wedding

    Wedding Makeup by Brigitta Indriani

    Thankyou ci Gita untuk makeup nya yg flawless natural tp ttp kece! banyak yg bilang bagus dan keliatan natural.udah sedih2 di gereja tp ga luntur dong. malem juga ttp kliatan natural , ga yang medok gmn gtu..i Likee sih !! udah slesai pesta aj syg mau apus makeup nyaa hihi thnkyou jg buat mba resti, sudah menata rambut ku yg tipis ini dengan sabar. sukses selalu ya ci gita ,mba resti dan team!
    Marcellina
    24 February 2020 | Bride at Daniel & Marcellina Wedding

    Wedding makeup by Vanny Adelina

    Super love sama makeupnya 👍👍 kulitku jenisnya yg susah bgt buat di makeup, oily parah dan ini weddingnya di bali, tp makeupnya bener2 tahan lama dan ga luntur sama sekali. Dan 1 point plus lg Vanny orgnya baik bgt, ramah dan super sabar jd makeupnya telaten bgt sampe yg kecil2 jg detail bgt. Ci Eta jg baik, ramah dan helpfull sekali. Thankyouu so much VAmakeupartist ❤️
    Olivia
    12 February 2020 | Bride at Jeffran & Olivia Wedding

    Amazing makeup

    Thank youuu banget utk ci vanny, kak ira and teammm. Makeup nya super badaiiii 😘😘 bagusss banget juga n tahan bangett haha. Hampir smua muji makeup nya n tanya jugaa kok makeupnya bisa tahan banget 😍 sangat ga nyesel pilih va makeup buat my special day. Thank youu for the gorgeous makeuppp 😍😍😍
    Cindy Sumardi
    03 February 2020 | Bride at Hansel & Cindy Wedding

    Wedding Makeup by Shelvy Koe

    Pertama kali liat makeup ci Shelvy emg udh suka style nya jadi langsung cus pilih ci Shelvy untuk makeup wedding aku. Overall aku suka bangettt sama hasilnya dan bener2 last all day, bahkan sampe abis kelar acara masih bagus banget. Semua org jadi pangling bangettt liatnya & pda bilang bagus bangett makeup nya karna ngga menor & pas bangettttttt deh pokoknya! Also Huge thanks to the whole team from Ci Debby, Ci Etta for the assistance dan Nadia, Mba Resti and Ci Shelvy yang udh bangun super super subuh buat makeupin aku 🥰🥰 sukses terus yaaa buat team VA Makeup Artist ♥️♥️♥️♥️
    Shelly Selviana
    28 January 2020 | Bride at Luigi & Shelly Wedding

    Wedding Makeup by SHELVY KOE

    Emang dari awal berani book ci shelvy gara-gara aku udah pernah liat makeupan asli nya ci shelvy daaaan emang bagus & super flawlessssss!! Makeup ku pas wedding day bagusss banget, semua tamu pada muji makeup nya dan banyak temen aku jadinya ngedeal juga sama ci shelvy! Ci shelvy orang nya juga super friendly, gak buat tegamg pas hari H (ini penting banget sih menurut aku), jadi kita enjoy every second with her dan jadinya juga gak gugup pas hari H. Thank you ci for your magic hand & flawless makeup, beneran puas dan gak salah pilih!! Dan juga karna aku seorang MUA, pastinya aku lebih teliti memilih vendor makeup buat diri aku sendiri, and it turns out i’m very satisfied with her work! Thank you Ci Shelvy Koe, love youuuu! ♥️

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes if my clients book me for standby all time photoshoot
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Romantic and soft
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally we do 1-2 makeup session, including retouch for evening ceremony.
    How far in advance should your client contact you?
    If you wanna booking for wedding makeup we suggest you booking as soon as possible.
    What makes your services unique?
    On make up, we make sure that our bride satisfied with our makeup service. We provide makeup consultation with the bride, and we analyze based on the bride's face character.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes We always try to do our best
    What rate do you usually charge at?
    We charge per package picked by the brides.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% for tagging the date, and 50% upon the final delivery
    When was your business established?
    Our business started way back in 2005, and always improvise our business and skill
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We are one of the vendor of the week at bridestory.
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    Service(s)
    Address
    VA Makeupartist Studio Ruko Graha Boulevard Blok B no 31 Gading Serpong 13460
    Location(s)
    Jakarta​.​Surabaya​.​Bali

    Hi Bride-to-be! Welcome to VA Makeup Artist! We are ready to serve you with makeup and hairdo services. VA Makeup Team: 1. Vanny Adelina 2. Shelvy Koe 3. Brigitta Indriani 4. Angeline Octavia Please contact us if you have any questions.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.