All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (251)
  • reviews (121)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    VA Make Up Artist Review(s)

    121 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    18 November 2019 | Bride at Adi & Eva Wedding

    Shelvy Koe's magic hands

    Super puas sama make up nya dan rambut nya jg.. Duh pokoke ga tega di apus ya pas selese acara hahaha WOW dhe pokoknya ga ada yg ga muji loh ak makin hepi dhe.. Ci koe jg asik bgt kan org nya, kak resti jg.. Jd super fun! 😍\nGa salah pilih mua dr awal lgs jatuh hati 😭😭 ak terharu dhe super flawless gt hasilnya, dksi soflen jg yg super cucok 😍 thanks a lot ya buat VA team for making my big day more memorable ❤ totally recommended!
    18 November 2019 | Bride at Dian priyadi & Susi susanti Wedding

    Die Beste!!

    super love my makeup! Banyak temen2 pd bilang makeup nya bagus banget. Ci Shelvy jg paham banget kondisi muka aku, jadi makeup aku awet banget seharian, dari subuh sampe sore, touchup jg ga banyak banget karena masih bagus gitu makeup nya hehehe hairdo nya juga bagusss, cocok banget dan sesuai sama yg aku mau. thank you so much for making me pretty and feels like a princess for a day 💕
    11 November 2019 | Bride at Caroline & Johan Wedding

    Shelvy’s magic hand

    Thank you yah ci ! Make Upnya awet banget dari pagi sampe malam. Bahkam sempet nangis pas pemberkatan dan make upnya gak rusak sama sekali. Itu tamunya sampe pada bilang nangisnya cantik banget make up gak rusak sama sekali. Padahal emang make upnya ci shelvy yang maha dashyat. Thank you yah :)
    09 November 2019 | Bride at Farandi & Agquiline Wedding

    Make Up by Shelvy Koe

    super happy dengan hasil make up Ci Shelvy karena suami sampe bisa muji. Makeup nya natural tapi bikin pangling sehingga dipuji juga sama semuanya. Ci Shelvy juga super asik dan lucu sehingga bikin good mood.
    09 November 2019 | Bride at Juanetta & David Wedding

    Make up by Vanny A

    Vanny punya taste yg ok dlm makeup.. pengalaman yg ok, peralatan lengkap, hasil karya perfectionist, rapih, soft & kalem spt mua nya. Walau jam makeupnya kurang flexible. Tp hasilnya ok. Kulit berasa halus; complexion merata, beda mua beda hasil. Va punya ciri makeup sendiri. Ira Hairdo juga ok, bisa sesuaikan bentuk proporsional kepala kita supaya tampilan bs pas & ellegant ❤
    05 November 2019 | Bride at Raynald & Monica Wedding

    Ci Shelvy's Magic Hands

    sebuah keputusan terbaik pilih ci shelvy as my wedding mua. i love both morning and night looks. natural dan yang paling penting ga luntur dan ga cracked mengingat acara aku outdoor dan pas pemberkatan pagi aku sempet nangis deres hehehe tapi ternyata makeup nya stay sampe selesai acara. another plus point, ci shelvy dan penny (hairdo) orangnya superfun, jadi lupa sama degdegan acara wedding. semoga bisa didandanin ci shelvy lagi di lain kesempatan. thankyou ciii! <3

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes if my clients book me for standby all time photoshoot
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Romantic and soft
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally we do 1-2 makeup session, including retouch for evening ceremony.
    How far in advance should your client contact you?
    If you wanna booking for wedding makeup we suggest you booking as soon as possible.
    What makes your services unique?
    On make up, we make sure that our bride satisfied with our makeup service. We provide makeup consultation with the bride, and we analyze based on the bride's face character.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes We always try to do our best
    What rate do you usually charge at?
    We charge per package picked by the brides.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% for tagging the date, and 50% upon the final delivery
    When was your business established?
    Our business started way back in 2005, and always improvise our business and skill
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We are one of the vendor of the week at bridestory.
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    Service(s)
    Address
    VA Makeupartist Studio Ruko Graha Boulevard Blok B no 31 Gading Serpong 13460
    Location(s)
    Jakarta​.​Surabaya​.​Bali

    Hi Bride-to-be! Welcome to VA Makeup Artist! We are ready to serve you with makeup and hairdo services. VA Makeup Team: 1. Vanny Adelina 2. Shelvy Koe 3. Brigitta Indriani Please contact us if you have any questions.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.