All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (250)
  • reviews (110)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    VA Make Up Artist Review(s)

    110 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 October 2019 | Bride at Permadi & Marcellia Wedding

    Thank you for your magic hands

    Dear Koe, Thank you so much for your help on my big day. When we decided to get married, the first thing I did is booked your schedule, and my dreams come true. Thank you for make me feel that I am the prettiest bride ever. Stay humble, funny and gorgeous as you are. With Love, Marcellia Gunawan
    14 October 2019 | Bride at Willyandi & Tiffany Wedding

    Wedding Make Up & Hair Do

    Servicenya baguss tiap kali liat di ig story selalu suka sama hasil makeupnya
    14 October 2019 | Bride at William Santosa Wedding

    Makeup Wedding

    Super Love sekali sama hasil makeup brigita. Muka lagi breakout tapi bisa ketutupan semua. Semua pada bilang makeup nya bagus. Dateng ontime. Thank you Brigita for your magic hand ☺️
    04 October 2019 | Bride at Alvian Sendy & Steffy Sim Wedding

    Wedding day on 21 Sept 2019

    Super love your magic hands, #brigitaindriani and #hairdobynana. Thanks a lot ya.. I’m also pleased by your attitude. Very punctual, detailed, humble, and friendly. Di #Vamakeup dapet 1x trial. Hal ini oke bgt biar tau semisal ada yg kurang atau over sehingga ketika hari H bisa dpt hasil yg diinginkan. Aku request nya natural look. Dan terbukti bener pas hari H sesuai request. Aku suka dan puas sm before & retouch makeup nya. Family ku dan temen" juga memuji bagus banget. You did an amazing job for me. Dan yang paling penting makeup nya awet bgt. Uda nangis parah paginya, but the makeup still on and steady. Well done! Very recomended MUA. Sukses terus ya kalian  Loves, Steffy
    30 September 2019 | Bride at Christian & Claudia Wedding

    Bride makeup by Shelvy Koe

    Totally love the result! All the guest compliment my makeup, Ci koe also very detailed & the makeup stay long last until the end of the party. I’m very satisfied & definitely will recommend my friends and family to use your service.
    03 September 2019 | Bride at Kevin Simanjuntak Wedding

    Review Make up by Brigita Indriani

    Sebelumnya aku udah sering denger tentang tim VAMakeup karena aku sendiri bekerja part timer di salah satu Wedding Organizer. Lalu waktu ada pameran BrideStory di Gandaria aku dateng ke booth VAMakeup. Lagi ada promo untuk pembayaran di lokasi saat bazaar berlangsung. Sebelumnya aku udah nanya2 MUA & Hairdo lain mengenai price list. Kebetulan aku memperlangsungkan pernikahan dengan adat batak, jadi aku berpikiran harus MUA & Hair do yang sudah biasa handle pengantin batak. Waktu aku tanya ke tim marketing VAMakeup mengenai make up dan hair do yang aku inginkan, mereka menyanggupi. Dan waktu aku tau price nya lebih tergiur lagi karena bisa lebih dari setengah harga MUA yg selama ini aku tanyain dengan berbagai service yang mereka tawarkan. Tanpa butuh waktu lama aku putuskan untuk memakai tim VAMakeup meskipun tetep ada sedikit keraguan bisa gak ya mereka, apalagi waktu retouch aku yang cuman sedikit sedangkan look aku saat pemberkatan pagi dan adat siang totally different. Yang aku lihat juga dari pake Vamakeup adalah mereka include test make up (trial), karena menurut aku ini adalah yang terpenting. Aku gak mau terlalu ambil risiko di saat hari H nanti gak sesuai dengan ekspektasi ku. Finally on my wedding day aku gak nyangka semuanya berjalan lancar dan sesuai harapan. Retouch aku bisa lebih cepet dari yang aku sangka. Dan banyak yang tanyain siapa yang make up in aku. Thank you kak brigita. Thank you tim VAMakeup

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes if my clients book me for standby all time photoshoot
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Romantic and soft
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally we do 1-2 makeup session, including retouch for evening ceremony.
    How far in advance should your client contact you?
    If you wanna booking for wedding makeup we suggest you booking as soon as possible.
    What makes your services unique?
    On make up, we make sure that our bride satisfied with our makeup service. We provide makeup consultation with the bride, and we analyze based on the bride's face character.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes We always try to do our best
    What rate do you usually charge at?
    We charge per package picked by the brides.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% for tagging the date, and 50% upon the final delivery
    When was your business established?
    Our business started way back in 2005, and always improvise our business and skill
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We are one of the vendor of the week at bridestory.
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    Service(s)
    Address
    VA Makeupartist Studio Ruko Graha Boulevard Blok B no 31 Gading Serpong 13460
    Location(s)
    Jakarta​.​Surabaya​.​Bali

    Hi Bride-to-be! Welcome to VA Makeup Artist! We are ready to serve you with makeup and hairdo services. VA Makeup Team: 1. Vanny Adelina 2. Shelvy Koe 3. Brigitta Indriani Please contact us if you have any questions.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.